Home Slaapkamer interieurontwerp De matras die het strekken van de wervelkolom bevordert met Vencasa

De matras die het strekken van de wervelkolom bevordert met Vencasa

0
De matras die het strekken van de wervelkolom bevordert met Vencasa


Ons lichaam stapelt overdag angst, stress en vermoeidheid op, die ‘s nachts kunnen worden geëlimineerd dankzij een uniek systeem dat helpt de rug en spieren te strekken tijdens het slapen. De beweging van dit systeem is onmerkbaar maar cruciaal. Door uw rug goed te strekken, ongeacht waar u op mattress ligt, voorkomt u dat uw lichaam tijdens de slaap zwaar wordt belast. Dit vermindert effectief het ongemak dat velen van ons ervaren als we wakker worden na vele uren slapen en ons er niet van bewust zijn dat we niet de beste houding hebben.

De innovatie die is voortgekomen MagniStretch

De MagniStretch Sport De matrastechnologie werd speciaal voor dit doel ontwikkeld om leven te geven aan een innovatief en geavanceerd bedsysteem, gebaseerd op een mission dat voortkwam uit een vruchtbare samenwerking tussen Magniflex en de afdeling Werktuigbouwkunde van de Universiteit van Zaragoza.

MagniStretch Sport is het favoriete matras van atleten en kampioenen, maar ook van iedereen die zich zorgen maakt over hun gezondheid en welzijn. De unieke technologie van het matras zorgt ervoor dat uw rug zich kan strekken terwijl u slaapt, alsof u een rekoefening doet die vermoeidheid verlicht en uw spieren ontspant.

vencasa-magniflex-Modifica-kopie (1)

Hoe werkt het?

Magniflex heeft een technologie ontwikkeld die voordeel haalt uit de natuurlijke druk van het lichaam door de wervelkolom in twee richtingen te laten strekken, van de onderrug naar de nek of van het lendengebied naar de voeten, door gebruik te maken van de schuine delen van de twee soorten planken die bestaat uit de matras.

Het gewicht wordt gelijkmatig verdeeld door de ruimte tussen de wervels te vergroten, volgens een systeem dat de spiersamentrekkingen losmaakt en de bloedcirculatie verbetert.

MagniStretch Sport bestaat uit twee lagen: één van Elioform en één van Eliosoft (die zachter is), die beide zijn gevormd door elastische en resistente vezels die de wervelkolom consolation geven. De MagniStretch Sport matras biedt optimale anatomische ondersteuning van de wervelkolom en draagt ​​tegelijkertijd bij aan de voordelen van strekken terwijl we slapen.

Je nek en spieren zullen dezelfde voordelen ervaren als na een stretchsessie in de sportschool, maar dan terwijl je comfortabel in je eigen mattress ligt.

vencasa-magniflex-Modifica

Contact: VencasaLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here