Home Huizen renovatie Een studio-appartement gerenoveerd in Gramercy Park als Pied-à-Terre

Een studio-appartement gerenoveerd in Gramercy Park als Pied-à-Terre

0
Een studio-appartement gerenoveerd in Gramercy Park als Pied-à-Terre


Een huiseigenaar keert terug naar Sweeten voor een nieuwe renovatie

studio-appartement renovatie met keukendeuren en groene muren

  • Huiseigenaren: Charon en Lex plaatsten hun verbouwing studio-appartement op zoeten
  • Waar: Gramercypark in Manhattan, New York
  • Primaire renovatie: Renoveer een volledige coöperatieve studio voor bezoekende familieleden
  • Met: Zoeter algemene aannemer
  • Citaat van de huiseigenaar: “Nu ik Sweeten nu drie keer heb gebruikt, kan ik vol vertrouwen wat advies geven aan toekomstige verbouwers: gebruik Sweeten. Er zijn geen minpunten.”

Geschreven in samenwerking met huiseigenaar Charon

Mijn naam is Charon en ik ben grafisch ontwerper. Samen met mijn man Lex hebben we besloten een coöperatief appartement te kopen en aan een renovatietraject te beginnen.

huiseigenaarportret na huisrenovatie

We moesten ons appartement dringend renoveren; er stond een opklapbed aan de muur en dat was nodig de badkamer nieuw leven inblazen dat was het origineel. Het appartement ligt in de wijk Gramercy Park in Manhattan, in een gebouw uit 1929. facelift voor de gehele ruimte was een goede plek om te beginnen.

Vorige dia
Volgende dia

Een pied-à-terre komt in beeld

We hebben drie volwassen kinderen die af en toe bij ons op bezoek komen. Onze visie was om te beginnen met de planning van een gastatelier waar ze comfortabel konden verblijven. Het was belangrijk voor ons om hun eigen ruimte te hebben, in plaats van ze op de financial institution te laten slapen in ons appartement met één slaapkamer. Bovendien waren wij er erg dol op gebruikmakend van het terras van de studiowaarvan we van plan waren ervan te genieten.

Ontwerptrucs voor een kleine ruimte

Eén facet dat ons het meest opwond was het verbeteren van de keuken. We hadden een uniek ontwerp in gedachten: de keuken omsluiten met spiegeldeuren, waardoor een verrassingselement ontstond. Bovendien zouden de spiegels reflecteren als de deuren gesloten waren open de kleine studio, waardoor de visuele aantrekkingskracht wordt vergroot. We waren ook heel blij met het vooruitzicht op een stille en effectieve airconditioner die niet afhankelijk was van een raaminstallatie.

renovatie studio-appartement in Gramercy Park met keukendeuren die open en dicht kunnen

kobaltblauwe keukenkastjes met dubbele deuren om keuken weg te werken

Het kiezen van de juiste materialen was cruciaal en we kozen voor levendige en verzadigde tinten in het hele appartement. We hielden van een glanzende jagersgroene tegel die we bij een eerdere badkamerrenovatie hadden gebruikt. In deze nieuwe badkamer zou het opnieuw te zien zijn. Wat betreft moderniseren van de keukenWe wilden iets opvallends, dus kozen we voor felblauwe kasten en een kleurrijke terrazzo toonbank, die voor een leuke, onverwachte twist zorgde.

“Ik had Sweeten in het verleden gebruikt en het paste goed.”

badkamer met donkergroene tegels en voetstukgootsteen in de renovatie van het Gramercy-park

renovatie studio-appartement in Gramercy Park met groene muren

renovatie van een studio-appartement in Gramercy Park met nisplanken

De juiste aannemer voor het mission

Hoewel de keuken geweldig bleek te zijn, kwamen er toch behoorlijk wat complicaties kijken. In een oud gebouw als het onze was geen enkele muur recht. De keuken is dus eigenlijk een doos die in de ruimte is geschoven. Alle metingen waren erg lastig.

Veraangenamen was onze eerste gedachte toen we beseften dat we een aannemer in Manhattan. Ik had Sweeten in het verleden gebruikt en het paste goed. Ik wist dat als ik tijdens het mission problemen zou tegenkomen, Sweeten mij zou helpen. Omdat ik Sweeten nu drie keer heb gebruikt, kan ik met vertrouwen wat advies geven aan toekomstige verbouwers: Gebruik Sweeten. Er zijn geen nadelen. Je werkt met aannemers die gekeurd zijnen Sweeten staat altijd klaar om in te grijpen als dat nodig is.

dubbele glazen deuren naar terras in renovatie park Gramercy

buitenruimte terras met groene luifel

De keuken werd echt het hoogtepunt vanaf het start van onze gehele renovatie. Sterker nog, ik hou van elk facet van ons getransformeerde appartement. We kunnen ervan genieten als een amusementsgebied en onze volwassen kinderen kunnen ervan genieten als een plek om te verblijven tijdens een bezoek aan de stad.

Bedankt, Charon en Lex, voor het delen van jullie pied-à-terre met ons!

Renovatiematerialen

KEUKENBRONNEN:

  • Keukenkasten: Op maat gemaakt door aannemer
  • Werkbladen en achterwand: Walker Zanger
  • Wastafel en kraan: Kohler

BADKAMERBRONNEN:

Sweeten selecteert zelf de beste algemene aannemers die passen bij de locatie, het funds, de omvang en de stijl van elk mission. Volg de weblog, Maak verhalen zoetervoor renovatie-ideeën en inspiratie en wanneer u klaar bent om te renoveren, begin uw renovatie met Sweeten.

De put up Een studio-appartement gerenoveerd in Gramercy Park als Pied-à-Terre verscheen als eerste op Veraangenamen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here