Home Meubilair Kafene werkt samen met veelzijdig krediet om gemakkelijke toegang tot flexibele, lease-to-own-opties uit te breiden

Kafene werkt samen met veelzijdig krediet om gemakkelijke toegang tot flexibele, lease-to-own-opties uit te breiden

0
Kafene werkt samen met veelzijdig krediet om gemakkelijke toegang tot flexibele, lease-to-own-opties uit te breidenMeubelwereldnieuwsbureau op 12/4/2023


Kafeneeen point-of-sale-leaseplatform dat detailhandelaren helpt achtergestelde klanten flexibelere aankoopopties te bieden through lease-to-own (“LTO”)-overeenkomsten, heeft een partnerschap en integratie aangekondigd met Veelzijdig krediet (“Veelzijdig”) de toonaangevende leverancier van software program die verkopers, kredietverstrekkers en consumenten met elkaar verbindt om leningen op verkooppunten en daarbuiten te vergemakkelijken.

Het partnerschap is een integratie, waarbij Kafene onderdeel wordt van Versatile’s netwerk van voorkeurspartners die de handelspartners van Versatile bedienen en opties bieden aan klanten die het gehele kredietscore-continuüm bestrijken. Versatile biedt zijn handelspartners nu toegang tot het gedifferentieerde prijsmodel van Kafene, waardoor detailhandelaren toegang krijgen tot betaalbare en op maat gemaakte lease-to-own-opties voor klanten die geïnteresseerd zijn in de aankoop van duurzame goederen – wat een manier met toegevoegde waarde biedt om tegemoet te komen aan de behoeften van kredietverstrekkers. uitgedaagde klanten.

“Kafene’s partnerschap met Versatile en zijn uitgebreide, omni-channel technologieplatform markeren een belangrijke stap voorwaarts in ons groeitraject”, aldus Tony Cerino, Senior Vice President of Partnerships bij Kafene. “We zullen een meer naadloze integratie zien met grote en kleine retailers, met mogelijkheden voor betrokkenheid en metingen die ons ongetwijfeld zullen helpen onze retailpartnerschappen naar een hoger niveau te tillen. Dit is een spannende tijd voor Kafene.”

“We zijn er trots op dat Kafene zich bij ons aansluit terwijl we ons financieringsnetwerk blijven uitbreiden en onze inzet uitbreiden om nieuwe mogelijkheden voor verkopers te identificeren en te innoveren om aan de financieringsbehoeften van hun klanten in het hele kredietspectrum te voldoen”, aldus Vicki Turjan, COO bij Veelzijdig Krediet. “Versatile wil altijd de behoeften van verkopers en hun klanten in kaart brengen en gezien de uitdagende macro-economische omgeving is het nu misschien belangrijker dan ooit om keuze en keuzemogelijkheden te bieden met lease-to-own-opties voor de achtergestelde consumenten die doorgaans weinig – als alle opties. Kafene biedt oplossingen op maat through zijn innovatieve prijsstellingsmodel waarvan wij denken dat dit een groot voordeel is voor deze consumenten.’

Voor meer informatie over Kafene kunt u terecht op www.kafene.com.


Over Kafene

Kafene is een toonaangevende leasepartner voor verkooppunten die zich toelegt op het mogelijk maken van flexibele eigendomsoplossingen voor achtergestelde klanten in het hele land. Door onze retailpartners in staat te stellen flexibele LTO-aankoopopties aan te bieden aan primaire en niet-prime-consumenten, helpt Kafene verkopers hun klantenbestand uit te breiden en te voldoen aan de groeiende vraag naar meubels, apparaten, elektronica, banden en andere duurzame goederen. Door gebruik te maken van de allernieuwste AI- en machine learning-technologieën creëert ons platform een ​​best-in-class ervaring voor zowel verkopers als klanten. Kafene heeft in minder dan vier jaar sinds de lancering meer dan $150 miljoen aan omzet gegenereerd voor zijn retailpartners. Voor meer informatie over Kafene kunt u terecht op www.kafene.comen voor meer informatie over Kafene’s toewijding aan klantervaring en consumentenbescherming kunt u hier terecht: https://kafene.com/consumer-vriendelijke-commitments.

Over veelzijdig krediet

Versatile Credit score biedt een technologieplatform waarmee retailers een financieringsprogramma kunnen opbouwen met toonaangevende kredietverstrekkers, innovatieve financieringsoplossingen en boeiende klantervaringen, wat mogelijk kan leiden tot meer financieringsaanvragen, goedkeuringen en verkopen. Voor meer informatie over Veelzijdig Krediet, bezoek veelzijdigecredit.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here