Home Huisdecoratie Mijn beste suggestions om uw kerstboom additional gezellig te maken!

Mijn beste suggestions om uw kerstboom additional gezellig te maken!

0
Mijn beste suggestions om uw kerstboom additional gezellig te maken!


Liz Marie Blog Gezellige kerstboomtips 4

Zijn niet alle kerstbomen gezellig? Ik denk het wel! Maar ik heb een aantal van mijn beste manieren verzameld om mijn kerstbomen jaar na jaar gezellig te maken. Mijn beste tip? Verzamel in de loop van de tijd wat je leuk vindt en winkel in je tuin en op de zolder van oma voor de free of charge spullen! Gebruik zo veel als je kunt, en zorg ervoor dat je sentimentele objects meeneemt als je dat prettig vindt. Wanneer ik collecties of delen van ons huis deel, wil ik er altijd op wijzen dat mijn collecties door de jaren heen zijn gegroeid met veel geduld, jagen en alleen krijgen wat ik leuk vind en zo kun je je kerstdecor uniek maken & je eigen versie van gezellig. Hier zijn mijn beste suggestions om een ​​gezellige verzamelde growth te krijgen.

Gevoerde voorwerpen

Je kunt natuurlijke elementen zoals dennenappels, hulsttakken en gedroogde bessen verzamelen om een ​​feestelijke sfeer te creëren. Dennenappels kunnen worden geverfd of bestrooid met glitter voor rustieke ornamenten, terwijl hulstakken met hun rode bessen een traditioneel tintje geven. Bovendien kunnen gedroogde stukjes sinaasappel of kaneelstokjes worden verzameld en verwerkt in kransen of slingers om uw huis te voorzien van een heerlijke vakantiegeur.

Liz Marie Blog Gezellige kerstboomtips 8

Familie erfstukken

Familiestukjes kunnen sentimentele charme toevoegen aan uw kerstdecor. Overweeg het gebruik van antieke ornamenten die van generatie op generatie zijn doorgegeven om uw growth te versieren, waardoor een vleugje geschiedenis en nostalgie aan uw feesten wordt toegevoegd. U kunt ook classic zilverwerk, zoals gegraveerde lepels of vorken, hergebruiken als unieke plaatskaarthouders voor de gedekte tafel tijdens de feestdagen, waardoor een warme en gastvrije sfeer ontstaat voor uw dierbaren.

350

Voeg textuur toe

Textuur speelt een cruciale rol bij het creëren van visueel aantrekkelijke kerstversieringen. Voeg knusse elementen toe zoals pluche fluwelen kousen of boomrokken van imitatiebont om een ​​vleugje zachtheid en warmte toe te voegen aan uw feestelijke presentatie. U kunt ook rustieke texturen introduceren met jutelinten of natuurlijk jutetouw voor een meer aards en tastbaar gevoel, waardoor de algehele zintuiglijke ervaring van uw feestelijke inrichting wordt versterkt. Bovendien kunnen metalen accenten zoals glanzende ornamenten of glinsterend klatergoud een contrasterende en glamoureuze textuur introduceren, waardoor de vakantiesfeer in uw huis wordt verhoogd.

Liz Marie Blog Gezellige kerstboomtips 3

Antiek of antiek-geïnspireerd

Om uw kerstdecor een vleugje tijdloze elegantie te geven, kunt u antieke of op antiek geïnspireerde ornamenten overwegen. Classic glazen ornamenten met ingewikkelde handgeschilderde ontwerpen kunnen aan uw growth worden gehangen, die doen denken aan vervlogen tijden. U kunt ook kandelaars of kroonluchters in antieke stijl gebruiken om een ​​warme en uitnodigende sfeer te creëren en tijdens uw vakantiebijeenkomsten een zachte, nostalgische gloed te creëren. Ten slotte kunnen op antiek geïnspireerde beeldjes of porseleinen verzamelobjecten op tafelbladen of schoorsteenmantels worden tentoongesteld, waardoor een gevoel van verfijning en geschiedenis aan uw feestelijke interieur wordt toegevoegd.

Liz Marie Blog Gezellige kerstboomtips 1

Platenspeler bij The Tree

Een platenspeler naast een kerstboom is een prachtige antieke toevoeging aan uw kerstdecor, omdat het een gevoel van nostalgie en warmte aan de festiviteiten geeft. Het zachte geknetter van vinylplaten met klassieke kerstmelodieën voegt een charmante sfeer toe die teruggaat naar eenvoudiger tijden, waardoor een gezellige en gedenkwaardige sfeer ontstaat waar familie en vrienden van kunnen genieten

Kerstboeken

Het verzamelen van kerstboeken, vooral kinderkerstboeken, rond de growth is een hartverwarmende en betoverende manier om te versieren voor de feestdagen. Het plaatsen van een gezellig leeshoekje met een stapel feestelijke boeken bij de growth bevordert de kwaliteit van de tijd met het gezin en bevordert de liefde voor literatuur en de kerstsfeer bij jonge geesten. Het creëert een magische ruimte waar gekoesterde verhalen tot leven komen, en generaties kunnen genieten van het leesplezier en de magie van het seizoen.

Liz Marie Blog Gezellige kerstboomtips 2

Gezellig zitten

Gezellige zitplaatsen naast een kerstboom bieden een heerlijke plek voor ontspanning en gesprek tijdens de feestdagen. Het nodigt vrienden en familie uit om samen te komen, warme chocolademelk te drinken en verhalen te delen bij de fonkelende lichtjes, waardoor warme en gedenkwaardige momenten van samenzijn worden gecreëerd te midden van het feestelijke decor.

Zuinige artikelen

Het gebruik van kringloopartikelen voor kerstdecoratie is een geweldig idee, omdat je hiermee creatief aan de slag kunt gaan en tegelijkertijd milieuvriendelijk en budgetbewust kunt zijn. Classic ornamenten, tweedehands beddengoed met een kerstthema en hergebruikte decoraties kunnen een uniek karakter toevoegen aan uw feestelijke opstelling, terwijl ze tegelijkertijd de verspilling verminderen en de geest van duurzaamheid tijdens de feestdagen omarmen.

Liz Marie Blog Gezellige kerstboomtips 5

Onverwachte en unieke objects

Door onverwachte elementen zoals wijnstokken en verzamelde ansichtkaarten in uw kerstboomdecor op te nemen, voegt u een vleugje persoonlijke warmte en creativiteit toe aan uw kerstuitstalling. Wijnstokken kunnen een rustieke, bosrijke charme oproepen, verweven met traditionele ornamenten en verlichting voor een grillige en gezellige sfeer. Verzamelde ansichtkaarten, of ze nu sentimentele waarde hebben of een uniek verhaal vertellen, bieden een nostalgisch en hartverwarmend tintje, waardoor uw growth een ​​visueel plakboek wordt van dierbare herinneringen, waardoor het een echt speciaal en uitnodigend middelpunt wordt tijdens de feestdagen.

Liz Marie Blog Gezellige kerstboomtips 7

Gebruik een spiegel voor reflectie

Het plaatsen van een spiegel naast je kerstboom is een briljant idee, omdat het de fonkeling en gloed van je kerstverlichting en -versieringen versterkt. De spiegel weerspiegelt de glinsterende sfeer en creëert een magische en visueel boeiende sfeer waardoor uw growth er nog oogverblindender en weidser uitziet. Deze eenvoudige truc versterkt niet alleen de feestelijke sfeer, maar voegt ook een factor van verfijning en diepte toe aan uw kerstdecor, waardoor uw huis tijdens de feestdagen nog gezelliger en betoverender aanvoelt.

Heel erg bedankt voor het langskomen op de weblog vandaag en elke andere dag. Ik hoop dat deze eenvoudige suggestions je helpen om je kerstboom- en kerstversiering dit seizoen additional gezellig te maken. Blijf ons dagelijks volgen voor meer inspiratie en suggestions LTK, Fb, Instagram, Pinterest, TikTokEn YouTube. Blijf gezellig vrienden en prettige kerstdagen!

xxLizMarieLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here