Home Huizen bouwen Naadloze printmatching voor quiltruggen: een stapsgewijze handleiding voor perfecte uitlijning

Naadloze printmatching voor quiltruggen: een stapsgewijze handleiding voor perfecte uitlijning

0
Naadloze printmatching voor quiltruggen: een stapsgewijze handleiding voor perfecte uitlijning


Bij het maken van een prachtige quilt is aandacht voor element nodig, inclusief de stof aan de achterkant. Wanneer u met bedrukte stoffen werkt, kan het bereiken van een naadloze match de algehele uitstraling van uw quilt verbeteren. In deze stapsgewijze handleiding verkennen we het proces van het naadloos matchen van prints voor quiltbacking.

Voor de meeste van mijn quilts probeer ik echt een brede achterkant te vinden die werkt. Maar soms vindt u deze perfecte steunstof met grote print die uw quilt zowel verbetert als naar een hoger niveau tilt. En dat is het second waarop u wilt overwegen om het patroon voor uw achtergrond te matchen.

Pssst… kun jij de naad vinden?

bijpassende naadLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here