Home Technische gadgets voor thuis Silicon Labs werkt samen met Nabu Casa om Open Supply te ondersteunen

Silicon Labs werkt samen met Nabu Casa om Open Supply te ondersteunen

0
Silicon Labs werkt samen met Nabu Casa om Open Supply te ondersteunen


Silicium Labs is een officieel partnerschap aangegaan met Nabu Casa om ondersteuning te bieden voor onze open-source- en hardware-inspanningen.

Silicon Labs en Nabu Casa

Silicon Labs is het bedrijf achter Z-Wave en ontwerpt chips voor Z-Wave, Zigbee, Thread en meer standaarden. Hun chips bieden connectiviteit met veel apparaten, waaronder Philips Hue, Ring, IKEA TRÅDFRI en die van ons Dwelling Assistant Geel En Thuisassistent SkyConnect producten. Sterker nog, elke Z-Wave-chip in een Z-Wave-product die ooit is gemaakt, kwam van Silicon Labs.

Wij houden van open standaarden omdat ze aan onze normen voldoen Open Dwelling-waarden voor het slimme huis: privateness, keuze en duurzaamheid. Dit is de reden waarom Nabu Casa, met de inkomsten van Dwelling Assistant Cloud-abonnees, zwaar investeert in de integratie van deze open standaarden, waarbij dagelijks met de technologieën van Silicon Labs wordt gewerkt. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van Dominicus fulltime aan te werken Z-Wave JS En Nikita fulltime aan te werken Zigpy, de bibliotheek die Zigbee aanstuurt in Dwelling Assistant. Andere ontwikkelaars doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de Silicon Labs-chips in onze eigen {hardware} excellent werken in Dwelling Assistant.

Z-Wave JS is de enige open-source implementatie van Z-Wave, die een toenemend aantal Z-Wave-platforms aanstuurt naast Dwelling Assistant. Ons werk is van fundamenteel belang voor de groei van het Z-Wave-ecosysteem, en we zijn blij om te zien dat dit door Silicon Labs wordt erkend met deze samenwerking. Met Dwelling Assistant worden we blootgesteld aan veel verschillende apparaten waarop Z-Wave, Zigbee en Thread draaien. En als companion kunnen we nu samenwerken met Silicon Labs om bugs te melden en onze problemen met prioriteit op te lossen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here