Home Slaapkamer interieurontwerp The Bed room Store: omarm het luchtige consolation van zomerslaapkamerlinnen

The Bed room Store: omarm het luchtige consolation van zomerslaapkamerlinnen

0
The Bed room Store: omarm het luchtige consolation van zomerslaapkamerlinnen


De zomer is aangebroken en het is tijd om uw slaapkamer om te toveren in een koele en uitnodigende oase. De sleutel tot een comfortabele zomerslaap ligt in de keuze van het slaapkamerlinnen. Zeg vaarwel tegen zware, warmtevasthoudende stoffen en verwelkom het ademende vermogen en het lichtgewicht consolation van zomerslaapkamerlinnen.

Kies natuurlijke stoffen:

Kies voor 100% natuurlijke stoffen zoals katoen of puur linnen. DeDeze materialen staan ​​bekend om deHet uitzonderlijke ademend vermogen en vochtafvoerende eigenschappen. Lakens van katoen en puur linnen laten de lucht vrij circuleren, waardoor u koel en zweetvrij blijft tijdens warme zomeravonden. De Linen Home 500 Thread Depend Elka Bamboo-katoen is fantastisch glad als zijde en zorgt voor ademend vermogen en puur consolation. Winkel de Elka Bamboe assortiment hier

Lichte en heldere kleuren:

De zomer vraagt ​​om een ​​verandering in kleurenpalet. Ruil je donkere, winter-deMed-linnengoed voor lichte en heldere tinten. Zachte pastelkleuren, koele blauwtinten en helder wit reflecteren niet alleen de maar creëer ook een visueel rustgevende en luchtige sfeer in uw interieur slaapkamer. Winkel ons nieuwe zomerassortiment dekbedovertrekken hier

De magie van linnen:

Linnen, vaak aangeduid als de ‘stof van de zomer’ is een superkeuze voor warme kledingdebeddengoed. De natuurlijke vezels hebben een open weefsel dat de luchtstroom en temperatuurregulatie bevordert. Linnen beddengoed heeft een ontspannen, relaxte charme, wat excellent is voor de ongedwongen, zorgeloze sfeer van de zomer. De Het Nimes-assortiment is verkrijgbaar in wit of houtskool de perfecte 100% natuurlijke linnenkeuze. Winkel de Nîmes bereik hier

Gooi de zware dekbedbinnenkant weg:

Opbergen de zwaar winterdekbed binnen en kies voor een lichtgewicht zomerdeken of dekbed. Deze bieden gewoon dejuiste hoeveelheid dekking voor zwoele nachten zonder dat u oververhit raakt. Zoek naar ademende materialen zoals katoen of linnenmengsels voor additional consolation.

Gemakkelijk luchtige spreien:

Spreien gemaakt van lichtgewicht, ademende stoffen voegen een vleugje zomerse stijl toe aan uw mattress slaapkamer. DeJe bent veelzijdig en kan worden gelaagd met oder beddengoed voor additional warmte of gewoon voor gebruik deeigen voor een minimalistische zomerlook. Winkel Dekbedden en spreien hier

Accessoires met zomerkussens:

Maak je zomer compleet slaapkamer look met sierkussens en shams in speelse patronen of tropische motieven. DeDeze kleine particulars kunnen uw look onmiddellijk verfrissen slaapkamer decor en set de toon voor de seizoen. Bekijk ons ​​assortiment sierkussens hier

Als de temperatuur stijgt, zorg er dan voor dat je slaapkamer is een gastvrij toevluchtsoord waar je kunt ontsnappen de warmte. Met de juiste zomer slaapkamer linnengoed, bent u goed op weg om te genieten van rustgevende nachten en verkwikkende ochtenden de het consolation van uw koele, luchtige oase. Dus ga je gang, omhels de seizoen, en geef je slaapkamer de zomermake-over die het verdient!

Contact: De slaapkamerwinkelLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here