Home Huizen bouwen Zelfgemaakte Magic Shell-ijstopping

Zelfgemaakte Magic Shell-ijstopping

0
Zelfgemaakte Magic Shell-ijstopping


juli

27

Of het nu zelfgemaakt ijs is of uit de winkel komt, niets maakt ijs lekkerder of leuker om te eten dan zelfgemaakte Magic Shell Ice Cream Topping. Gemakkelijk te maken en vol met een rijke chocoladesmaak. Voeg deze smakelijke topping toe aan je volgende kom ijs!

Chocolade magische schelp topping over aardbeienijs in een blauwe kom

Je hebt letterlijk 2 ingrediënten nodig om dit fantastische recept voor ijstopping te maken – en het is zo eenvoudig! Het smaakt ook beter dan de Magic Shell-topping uit de winkel, en als je het eenmaal hebt gemaakt, wil je het nooit meer kopen! Ik ben dol op dit zelfgemaakte Magic Shell-recept; Ik doe het op allerlei soorten ijs, en ik ben het gelukkigst met een grote kom zelfgemaakt ijs, belegd met dit eenvoudige Magic Shell-recept. Van Chocoladekoekjes en roomijs naar Kokosmelk-ijshet werkt op elk soort ijs!

Wat is Magic Shell-ijstopping?

Magic Shell Ice Cream Topping is chocolade gemengd met wat kokosolie. De magie gebeurt wanneer je deze topping op koude chocolade sprenkelt; hij hardt vrijwel onmiddellijk uit tot een kraakbare topping. Het ijs bevriest de topping niet, maar verhardt deze tot een kraakbare schaal. Je kunt de topping in stukken breken en bij je ijs eten voor een beetje chocoladeachtige heerlijkheid!

Hoe werkt Magic Shell?

Chocoladestukjes, die een hoog vetgehalte hebben, vermengen zich met kokosolie – ook een vet – wanneer ze gesmolten zijn. Maar er zit genoeg chocolade in die onerous wordt als hij tegen iets kouds aan botst!

Ingrediënten

 • Halfzoete chocoladestukjes – Gebruik een goed merk chocoladestukjes.
 • Kokosnootolie

Hoe maak je Magic Shell-ijstopping?

Dit Magic Shell Ice Cream Topping-recept is zo supereenvoudig! Als je een magnetron hebt, kun je het maken!

 1. Toevoegen de chocoladestukjes en de kokosolie in een magnetronbestendige kom.
 2. Magnetron in intervallen van 20-30 seconden, waarbij u tussendoor goed roert. Je wilt dat het volledig gesmolten en glad is.
 3. Toestaan laat het een paar minuten afkoelen en voeg het dan toe aan je favoriete ijsje!

Recepttips

 • De chocolade en kokosolie hoeven niet superheet te zijn om te smelten. En de chocolade zal verbranden, dus meng het goed tussen het magnetronen door en cease zodra het gesmolten en glad is.
 • Kan kokosolie vervallen? Dat kan zeker – en dat weet je! Wat ooit witte kokosolie was (wit in vaste toestand) zal geel worden en een funky aroma hebben als het ranzig is. Gebruik geen ranzige kokosolie; gooi deze weg.
 • Gebruik voor dit recept echte halfzoete chocoladestukjes, geen stukjes chocoladesmaak.

Variaties

Halfzoete chocolade is altijd mijn eerste keuze voor deze ijstopping, maar andere soorten chocolade werken ook. Probeer het eens met pure chocoladestukjes of melkchocoladestukjes voor een andere chocoladesmaak.

Chocolade magische schelp topping over aardbeienijs in een blauwe kom

Hoe maak je een ijscoupe met Magic Shell

Wil je een echte traktatie? Maak ijscoupes voor jou of de kinderen! Het is makkelijk! Schep gewoon wat ijs in een kom en bedek het met een paar lepels Magic Shell-topping. Voeg vervolgens je favoriete ingrediënten voor de ijscoupe toe, zoals gehakte noten, slagroom, karamelsaus en natuurlijk een kers!

Opslag

De echte magie achter Magic Shell Ice Cream Topping is dat het een paar maanden houdbaar is in je voorraadkast. Bewaar het in een luchtdichte verpakking (jampotten werken prima!) en in een donkere, koele voorraadkast of kast, en als het onerous wordt, zet het dan een paar seconden in de magnetron totdat het weer smelt. Bewaar deze chocoladetopping niet in de koelkast; het moet op kamertemperatuur blijven.

Zelfgemaakte Magic Shell-ijstopping

 • 1 Beker halfzoete chocoladestukjes
 • 3 Eetlepels kokosnootolie gemeten in vaste toestand
 • Voeg de chocoladestukjes en kokosolie toe aan een magnetronbestendige kom. Magnetron in stappen van 20-30 seconden, zorg ervoor dat u na elke stap goed roert, totdat het volledig gesmolten en glad is.

 • Laat een paar minuten afkoelen en schep er dan een ijsje naar keuze op.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here