Home Huizen bouwen Het tuimelende zeeglasdekbed

Het tuimelende zeeglasdekbed

0
Het tuimelende zeeglasdekbed


Binnen: het tuimelende zeeglasdekbed

Het Tumbling Sea Glass-quiltpatroon is plezier En afwerkbaar. Het gaat snel in elkaar omdat het ontwerp gebruik maakt van halve vierkante driehoeken die met 8 tegelijk worden gesneden.

Vandaag vertel ik over de Tumbling Sea Glass-quilt. Een paar maanden geleden begon ik over deze quilt te dromen. Ik wilde een quilt ontwerpen die dat wel was leuk en af ​​te ronden, is voorgesneden en schrootvriendelijk en werkt met vaste stoffen. Terwijl ik de ontwerpfase doorliep, heb ik verschillende versies gemaakt, waaronder een versie met een Fats Quarter-bundel en een 10″-stapelaar uit mijn voorraad. Ik heb de stappen ook in een volgorde laten verlopen waardoor het onwaarschijnlijk was dat je een van de punten zou afsnijden.

Toen al deze elementen eenmaal op hun plaats zaten, wist ik dat dit patroon klaar was!

Tuimelend zeeglas is nu verkrijgbaar in de patroonwinkel The Seasoned Homemaker.


Tuimelende Sea Glass Quilt-collageLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here