Home Thuis tuinieren Je bent uitgenodigd voor een tuinierlezing door Coleson Bruce

Je bent uitgenodigd voor een tuinierlezing door Coleson Bruce

0
Je bent uitgenodigd voor een tuinierlezing door Coleson Bruce


13 december 2023

Tuinmannen uit Centraal-Texas, kom op donderdag 18 januari met mij mee voor een Tuin vonk lezing door Coleson Bruce, een buitengewone tuinman uit Austin! Tickets zijn nu te koop. Dit is een persoonlijk evenement en het aantal zitplaatsen is beperkt, dus bemachtig vandaag nog je plekje.

En hey, een tuinpraatje is een geweldig cadeau voor de feestdagen! Het is een leerervaring en een kans om collega-tuiniers te ontmoeten, en het zal niemands huis rommelig maken.

Colesons tuin in Austin

Hier zijn alle particulars:

Crevice Gardens: natuurlijke veerkracht vinden in Centraal-Texas

Spleettuinieren is baanbrekend en populair in droge, koele zomerklimaten zoals Colorado. Maar hier in Texas is traditioneel tuinieren met alpenplanten een non-starter dankzij onze hitte en vochtigheid. Betreed de spleettuin in Texas-stijl van Coleson Bruce! Coleson creëerde een Texaanse spleettuin tijdens de COVID-lockdown, toen hij plotseling tijd over had en een gazon met dorstige Sint-Augustinus om te doden. In plaats van traditioneel alpengraniet gebruikte hij lokale kalksteen uit Texas om de tuinspleten te vormen. In plaats van alpenplanten gebruikte hij droogminnende soorten die voorkomen in zones 7 en hoger. Zodra hij het had geplant, kwam Snowpocalypse in 2021, gevolgd door de helse zomer van 2022. Ontdek wat er van dit alles is geworden, terwijl Coleson zijn ervaring deelt met het ontwerpen, bouwen en onderhouden van een spleettuin in Texas. Of een spleettuin (of misschien een spleetcontainer?) nu in uw toekomst ligt, ontdek innovatieve technieken en praktische suggestions die u kunnen helpen de natuurlijke veerkracht van tuinen in Centraal-Texas te ontsluiten.

Spreker Bio

De tuin van Coleson is beschreven door Kenton J. Seth, auteur van De spleettuin, als “een van de mooiste spleettuinen: ik zou hem in de prime tien van de hele wereld plaatsen, misschien zelfs in de prime vijf.” Coleson is advocaat van beroep en omvat woestijnbiologie en beeldhouwkunst, die beide een rol speelden in zijn fascinatie voor het tuinieren van spleten. Wat begon als een klein landschapsproject tijdens de COVID-lockdown, veranderde in een acht maanden durend, allesomvattend passieproject, waaruit hij een beperkte skilled op het gebied van spleettuinieren naar voren kwam – weliswaar een relatief klein concurrentieveld. Zijn tuin is distinguished aanwezig geweest tuinierblogs, gefotografeerd door de internationaal bekende tuinfotograaf Claire Takacs, en zal worden opgenomen in een binnenkort te verschijnen boek van Pam Penick. Coleson woont in Austin met zijn vrouw en drie jonge kinderen.

Lees hier meer over de tuin van Coleson:

Wanneer, waar

Coleson spreekt op donderdag 18 januari om 19.00 uur. Het ongeveer 1 uur durende gesprek met vraag-en-antwoordsessie zal plaatsvinden in Barton Springs Nursery: 3601 Bee Cave Street, Austin 78746. Zitplaatsen zijn buiten onder de grote levende eik. Bij regen zijn er zitplaatsen in de evenementenschuur.

Kaartjes

Koop je ticket by way of deze hyperlink. De ticketprijs is $ 35,50, plus een kleine vergoeding die naar de ticketverwerkingswebsite gaat. In eerste instantie zijn er 40 zitplaatsen beschikbaar. Als de weersvoorspellingen er goed uitzien, zal ik in de week van de lezing additional zitplaatsen vrijmaken (buiten zijn er meer zitplaatsen beschikbaar dan binnen).

Terugbetalingsbeleid

Tickets zijn niet-restitueerbaar. Uw aanwezigheid helpt bij het dekken van een eerlijke spreekvergoeding voor onze presentatoren en andere onkosten, en gezamenlijk kunnen we getalenteerde ontwerpdenkers naar ons toe halen om met ons te spreken!

Bedankt aan onze sponsor!

Het seizoen 2023-2024 van Backyard Spark wordt gesponsord door Barton Springs-kwekerijdat sinds 1986 in de behoeften van tuinders in Centraal-Texas voorziet door een van de beste selecties inheemse en goed aangepaste planten voor dit gebied aan te bieden.

Abonneer u op Backyard Spark

Phrase lid van mijn e-maillijst om op de hoogte te blijven van toekomstige Backyard Spark-gesprekken! Gewoon Stuur mij een e-mail met “Abonneren” in de onderwerpregel.

Ik ben blij met uw opmerkingen. Scroll naar het einde van dit bericht om er een achter te laten. Als u een e-mail leest, klik hier om naar Graven te gaan en vind het commentaarveld aan het einde van elk bericht. En hey, heeft iemand deze e-mail naar je doorgestuurd en wil je je abonneren? Klik hier om te gaan graven direct in je mailbox!

__________________________

Dieper graven

Kom meer te weten over tuinontwerp van de consultants van Tuin vonk! Een paar keer per jaar organiseer ik in Austin persoonlijke gesprekken van inspirerende ontwerpers, landschapsarchitecten en auteurs. Dit zijn evenementen met een beperkte opkomst die snel uitverkocht zijn, dus sluit u aan bij de e-maillijst van Backyard Spark om van tevoren op de hoogte te worden gesteld; gewoon klik op deze hyperlink en vraag om toegevoegd te worden. De De line-up van seizoen 7 vind je hier.

Al het materiaal © 2023 door Pam Penick voor Graven. Ongeoorloofde reproductie verboden.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here