Home Meubilair Kantoormeubilair voor kleine ruimtes

Kantoormeubilair voor kleine ruimtes

0
Kantoormeubilair voor kleine ruimtes


Met de opkomst van werken op afstand, co-workingruimtes en thuiskantoren is de behoefte aan ruimtebesparend kantoormeubilair nog nooit zo groot geweest. Of u nu een nieuw thuiskantoor in een gezellig hoekje opzet of een kleine commerciële ruimte probeert te maximaliseren, ons workforce van Vermont Woods Studios heeft voor u vier van onze favoriete ruimtebesparende stukken voor op kantoor samengesteld.

Manchester tweekleurig compact bureau

Manchester tweekleurig bureau

Het toonbeeld van stijl en functionaliteit voor kleine woonruimtes, de Manchester compact bureau klokt in op slechts 44 centimeter lang en 18 centimeter breed.

Maar laat je niet misleiden door het compacte formaat: de natuurlijke, massief houten constructie garandeert duurzaamheid en kwaliteitsvol vakmanschap dat de tand des tijds doorstaat.

Dankzij het kleine formaat is hij niet alleen gemakkelijk van kamer naar kamer te verplaatsen, maar dankzij de moderne lijnen, scherpe randen en zacht uitlopende poten is hij een stijlvolle toevoeging aan elke ruimte. Het ontwerp van het bureau wordt naar een hoger niveau getild door de opvallende tweekleurige houtconstructie die het werkelijk uniek maakt. Als u uw werkruimte wilt maximaliseren zonder concessies te doen aan stijl of kwaliteit, kunnen we de Manchester Compact Desk niet genoeg aanbevelen.

Open ladderboekenkast

open ladderboekenkast

De Boekenkast in ladderstijl combineert vorm en functie, speciaal ontworpen voor ruimtebewust wonen. Met vijf handgemaakte planken biedt de boekenkast voldoende ruimte voor uw boeken, tijdschriften, kunstwerken en verzamelobjecten zonder uw ruimte te overbelasten. Het verticale ontwerp maakt gebruik van de hoogte in plaats van het vloeroppervlak, waardoor het een ideale keuze is voor kleine appartementen of krappe hoeken. En voor degenen die hun permanente huis nog niet hebben vastgespijkerd: de boekenkast is eenvoudig van ruimte naar ruimte te vervoeren totdat jij dat doet.

Sarah rollende archiefkast

rollende archiefkast

Handgemaakt in Vermont met duurzaam geoogst hout Sarah rollende archiefkast is een bewijs van superieur vakmanschap. Het massief natuurlijk houten body en het kersenhouten blad worden aangevuld met hoogwaardige houtfineerpanelen, volledig afgewerkte ladekasten en asymmetrische Engelse zwaluwstaartverbindingen.

Maar wat de archiefkast in een kleine ruimte onderscheidt, is zijn mobiliteit. Deze kast is uitgerust met rolwielen en kan gemakkelijk worden verplaatst en aangepast aan uw veranderende behoeften, waardoor hij een ideale keuze is voor compacte kantoren of appartementen.

Cherry Moon-schrijfbureau

kersenmaan bureau

Handgemaakt in Vermont, de Cherry Moon-schrijfbureau is gemaakt van duurzaam geoogst premium hardhout, wat zowel kwaliteit als duurzaamheid garandeert. Hoewel hij ook verkrijgbaar is in esdoorn- of walnoothout, voegt de kersenvariant een vleugje warmte en verfijning toe aan elke omgeving.

Hoewel het ontwerp ongetwijfeld in het oog springt, biedt het bureau ook praktische functionaliteit met verschillende ladeopties om aan uw opbergbehoeften te voldoen. Voor degenen die met een kleinere ruimte werken, biedt de Cherry Moon-schrijftafel een compacte maar stijlvolle werkplekoplossing die geen concessies doet aan de kwaliteit.

Invigo-bureau

invigo kersen zit-sta bureau

Verbeter uw werkruimte door het consolation en de functionaliteit van de Invigo-bureau. Verstelbare bureaus bieden de flexibiliteit om te wisselen tussen zit- en staposities, wat zowel de productiviteit als het consolation verbetert.

Het Invigo-bureau valt op door zijn houten blad, naadloos aangevuld met een onderstel dat is uitgerust met de modernste mechanica waarmee gebruikers de hoogte van het bureau met één druk op de knop kunnen aanpassen. Bovendien zorgt de reeks aanpasbare functies ervoor dat het bureau excellent kan worden aangepast aan elke kantooromgeving.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk onze volledige catalogus van kantoormeubelen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here