Home Slaapkamer interieurontwerp Sloom lanceert nieuwe kleurstellingen voor hun bedframes

Sloom lanceert nieuwe kleurstellingen voor hun bedframes

0
Sloom lanceert nieuwe kleurstellingen voor hun bedframes


Lokaal beddenbedrijf, Sloom.co.za is een van de eerste bed-in-a-box-concepten die in Zuid-Afrika wordt gelanceerd en tot nu toe de enige op consolation verstelbare matras die verkrijgbaar is.
Sinds de oprichting hebben ze accessoires toegevoegd zoals de In hoogte verstelbaar Sloom-kussen En beddengoed op hun aanbod; evenals hun bedframe met hoofdeinde. Nu kunnen klanten genieten van een op maat gemaakte kleuroptie voor hun bedframe en hoofdbord om een ​​nog soepelere (en zeer comfortabele) bedwinkelervaring te garanderen, passend bij hun favoriete decorstijl.

Bij het kiezen van het nieuwe kleurenaanbod voor ons bedframe hebben we de huidige populaire kleuren voor slaapkamerinrichting gezocht en geïdentificeerd, en je raadt het al: neutrale kleuren zijn een tijdloze favoriet! Als reactie hierop hebben we zorgvuldig vier stalen geselecteerd om tegemoet te komen aan verschillende voorkeuren: Chalk, een bijna witte tint voor degenen die de voorkeur geven aan een lichte esthetiek; Mouse, een zacht lichtgrijze optie voor wie op zoek is naar een zachte, neutrale tint; String, een natuurlijk beige keuze die een fashionable en heat tintje geeft; en Midnight Black voor een gedurfde en opvallende look. Hoewel we een breed scala aan kleuren hadden kunnen aanbieden, ligt onze focus op het vereenvoudigen van de beddenwinkelervaring voor onze klanten. Te veel opties kunnen de besluitvorming vaak bemoeilijken. Daarom hebben we het selectieproces gestroomlijnd door alleen de vier beste kleuren toe te voegen, wat gemak en gemak voor onze gewaardeerde klanten garandeert.” zegt Susan Kemp, Design Director bij Sloom.

sloom-bedframe-string

Web zoals onze modulaire matras is ontworpen voor elk kind slaper, streven wij ernaar dat onze bedframes geschikt zijn voor elk kind decorateur. Met de toevoeging van vier nieuwe stalen hebben we de weg geëffend voor persoonlijk consolation en stijl,” zij voegt toe.

Het hoogwaardige, sterke en duurzame bedframe met hoofdeinde van Sloom is speciaal ontworpen voor de Sloom matras. Eenvoudig te monteren en fashionable van ontwerp, de good uit elkaar geplaatste latten zorgen voor een goede luchtstroom voor uw matras.

sloom-bedframe-muiskleur

Traag is een gamechanger voor ons als gezin geweest, en het is een uitstekend verkoopargument voor potentiële gasten sinds we ons vakantiehuis gaan verhuren. Het is een overwinning voor iedereen, aangezien de naam zelf zichzelf heeft bewezen! De nieuwe kleuren zijn GEWOON PRACHTIG en de String is de perfecte neutrale kleur voor elke slaapkamer. Het mattress in elkaar zetten ging soepel en gemakkelijk – ik heb het zelf gedaan. Ik ben geslagen.” – Lee van Wyk, trouwe klant en decorliefhebber uit Goede vondsten.

De Midnight Black-kleurstelling heeft een rubcount van 30.000 omdat het een donkerdere kleur is. De lichtere stoffen zijn gecoat met een vlekbestendige afwerking met een wrijfaantal van 50.000. Dit betekent dat uw hoofdeinde langer zijn nieuwe uiterlijk behoudt en eenvoudig kan worden gereinigd door het af te nemen met milde schoonmaakmiddelen.

sloom-beige-slaapkamer

Om uw Sloom Base en Headboard aan te passen, gaat u eenvoudig naar de Traag web site en hun vriendelijke klantenserviceteam zal u helpen. Omdat de bedden met de hand worden gemaakt in Kaapstad, geldt er een levertijd van 2 weken voor bestellingen.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here