Home Huizen bouwen Suggestions om thuisonderwijs leuk te houden!

Suggestions om thuisonderwijs leuk te houden!

0
Suggestions om thuisonderwijs leuk te houden!


Is de wetenschap een sleur geworden voor jou? thuisschool? Of gebeurt het misschien gewoon helemaal niet? Kinderen zijn dol op wetenschap en het is een geweldige manier om samen Gods schepping te ontdekken. Als je ideeën wilt voor hoe je thuisonderwijs leuk kunt houdenje zult de onderstaande ideas van mijn vriendin Tiffany geweldig vinden!

Houd wetenschap op school leuk met deze handige tips en bronnen!  Je kinderen zullen er dol op zijn.

Openbaarmaking: *Dit bericht kan affiliatielinks bevatten. Als affiliate verdien ik met in aanmerking komende aankopen. Lees de openbaarmakingen en voorwaarden voor meer informatie.


“Het is tijd voor wetenschap!”

Welke reactie krijg jij uit die zin bij jou thuis? Is het shock en verwarring omdat wetenschap bij u thuis niet regelmatig voorkomt? (zoals wat betekent dat eigenlijk!?) Is het superopwinding en verwondering zoals in whoo hoo, wetenschap is heel leuk! Of is het meer in de trant van boegeroep, wetenschap is grof en saai – laten we er maar mee stoppen.

We beginnen allemaal vol verbazing en verwondering over de wereld om ons heen. Kinderen denken na over waarom dingen gebeuren en kijken naar elk insect en blad op hun pad. Ze verzamelen stukjes van de buitenwereld voor verdere inspectie en stellen voortdurend vragen. We beginnen allemaal met liefde voor de wetenschap.

Wetenschappelijk plezier op thuisonderwijs met Experience Biology van Journey Homeschool Academy

Hoe je thuisonderwijs leuk kunt houden

Ergens onderweg verliezen sommigen van ons het. Wetenschap wordt iets om bang voor te zijn. Een leerboek om door te nemen en vragen om te beantwoorden. Als er niet gevreesd wordt, bestaat het niet meer. We verliezen de verwondering die we ooit hadden en het wetenschapscurriculum verzamelt stof op de plank. De reactie van uw kinderen op: “Het is tijd voor wetenschap!” zal u waarschuwen als dit bij u thuis is gebeurd.

Als jullie kinderen de liefde voor de wetenschap zijn kwijtgeraakt, zijn er hier enkele om de reset uit te voeren en de wetenschap op thuisonderwijs leuk te houden!

Ga terug de natuur in

De gemakkelijkste manier om de liefde voor de wetenschap een impuls te geven, is door uw kinderen opnieuw kennis te laten maken met de buitenwereld. Neem ze mee naar buiten en laat ze los. Je kunt samen een leuke natuurstudie starten of natuurwandelingen maken. Neem de tijd om van Gods schepping te genieten. Als ze vragen hebben die je niet volledig kunt uitleggen, gebruik dit dan als brandstof om meer te leren!

(Lezen: Hoe u wetenschap voor meerdere leeftijden thuis kunt onderwijzen en blij kunt zijn met de resultaten)

Phrase enthousiast over Homeschool Science Enjoyable Your self!

Als je niet enthousiast bent over lesgeven of wetenschap doen, zullen je kinderen dwars door je heen kijken! Wanneer dit gebeurt, heb je twee opties: zoek een curriculum waardoor je van wetenschap gaat genieten, of laat iemand anders die enthousiast is jouw wetenschappelijke research leiden. Als u een on-line cursus om te gebruiken in uw thuisschool, maak gebruik van een lokale coöperatie, of zoek een echt geweldig leerplan waarmee jij ook van wetenschapstijd kunt genieten! (Tiffany heeft een wetenschapscursus om uit te checken hier.)

——————–

Topcurriculumkeuze van Tauna: Journey Homeschool Academy!

Reis Thuisschool Academie maakt wetenschap gemakkelijk en leuk voor uw thuisschool! Met cursussen van de basisschool tot de middelbare college vind je boeiende online-inhoud, geweldige activiteiten en suggesties voor levende boeken op basisniveau. We houden ervan!

——————–

Haal de baking soda eruit – wetenschappelijke experimenten op thuisonderwijs kunnen eenvoudig zijn!

Er zijn er zo veel eenvoudige en leuke experimenten wat je in je keuken kunt doen met dingen die je al bij de hand hebt. Als er een stilte in de verwondering is geweest of een volledige cease in de praktische wetenschap in uw huis, dan is het misschien tijd om de oude truc met zuiveringszout en azijn te doorbreken. (Tiffany heeft een Pinterest-bord met leuke wetenschappelijke ideeën je kunt het thuis doen.)

(Lees: Experimenteer – Hoe je een wolk in een pot maakt)

Sla de wetenschap niet over op uw thuisschool

Als het gaat om het verdiepen in de wetenschap, hoe jonger, hoe beter! Uit onderzoek van Invoice Nye (je weet wel, de wetenschapsman 😉) blijkt dat leerlingen die op de middelbare college nog niet met wetenschap in aanraking zijn gekomen, of die op de middelbare college geen leuke ervaring met wetenschap hebben gehad, waarschijnlijk nooit diep in de wetenschap zullen duiken. Deze studenten zullen dat waarschijnlijk niet zijn levenslange wetenschapsstudenten. Dus waar je ook bent op het gebied van de wetenschap, plan om NU een aantal leuke activiteiten, experimenten, boeken of andere curricula in je thuisschool te implementeren!

(Lezen: Eetbare celmodelwetenschapseenheid)

Op een leuke manier de basisbeginselen van de wetenschap onderwijzen

Internet zoals je geen calculus kunt uitvoeren zonder te weten wat 2 + 2 betekent, kun je je niet verdiepen in wetenschappelijke thema’s op een hoger niveau (zoals hoe het menselijk lichaam werkt) zonder de basisprincipes te kennen. Duik samen met uw kinderen in de basisbeginselen van de wetenschapen deze gebruiken als bouwstenen voor hun toekomst. Waar uw sort vandaag de dag ook in geïnteresseerd is, het kan als springplank worden gebruikt om zijn wetenschappelijke avonturen voort te stuwen. (Een liefde voor brandweerlieden of ballerina’s kan worden gebruikt om de chemie van brandbestrijding of de fysica van balletpirouettes te bestuderen).

(Free of charge: Leuke printables en activiteiten voor ruimte-eenheden)


Dit bericht was oorspronkelijk een gastpost van Tiffany van Outmatched Mama. “Tiffany is een ZEER overtroffen moeder voor vier waanzinnige geweldige kinderen, een volgeling van Jezus, de vrouw van een chiropractor, homeschooler, blogger en wetenschapsnerd. Ze ruilde haar leven als fulltime apotheker in voor dagen vol ABC’s, wetenschappelijke experimenten en constante karaktertraining. Je kunt lezen hoe Gods kracht wordt geperfectioneerd door haar overvloedige zwakte op Outmatchedmama.com. Haar verlangen is om mama’s zoals jij toe te rusten en aan te moedigen om meer de vrouwen te zijn die God van hen heeft gemaakt. Zij is de auteur van Bijbelse hapjes: Een dagelijkse bijbelstudie voor drukke moeders, Ouderschap Peters: Een blik op het disciplineren van het wilskrachtige sort, zoals Jezus deed, en de Onderhoud uw Homeschool Focus e-cursus. Je zult ook van haar cursus houden, Biologie voor learners – een leuke on-line wetenschapscursus voor kinderen.

ReddenRedden

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here