Home Meubilair Surya neemt RST-merken over na de turnaround van Tiger Group

Surya neemt RST-merken over na de turnaround van Tiger Group

0
Surya neemt RST-merken over na de turnaround van Tiger GroupMeubelwereldnieuwsbureau op 13-12-2023


Tiger Group maakte dat buitenmeubelbedrijf bekend RST-merken is als going concern verkocht Suryahet wereldwijde merk voor woninginrichting, in de laatste ommekeer van Tijger groep‘s afdeling Advisory Providers.

“Deze strategische aankoop zal Surya in staat stellen marktaandeel te winnen en zijn capaciteiten op het gebied van buitenmeubilair te versterken”, aldus Surya-president Satya Tiwari. “Het combineren van de sterke punten van beide bedrijven zal ons in staat stellen onze missie te versnellen om de meest uitgebreide bron voor woninginrichting voor elke levensstijl te worden.”

Het in Salt Lake Metropolis gevestigde RST Manufacturers verkoopt rechtstreeks aan consumenten, maar ook through populaire verkoopkanalen zoals Wayfair, The Dwelling Depot, Costco, Sam’s Membership, Goal, Lowe’s, Overstock en Amazon.

“Web als veel andere meubelverkopers kreeg RST Manufacturers te maken met recordhoge containerkosten en een stijgende consumentenvraag toen de pandemie begon af te nemen”, aldus Tijgeradviesdiensten divisieleider en uitvoerend directeur Ryan Davisdie tijdens de ommekeer als interim-CEO fungeerde.

Tiger had vertrouwen in de toekomst van RST Manufacturers op de lange termijn, merkte Davis op.

“Bij het bepalen welke kansen ze willen nastreven, zoekt Tiger naar verborgen juweeltjes die een enorme waarde hebben in hun bestaande activiteiten”, legt hij uit. “RST Manufacturers beschikte over een geweldig staff en een uniek, veelgevraagd product, met een uitstekende reputatie op het gebied van klantenservice.”

Het uitstekende leiderschapsteam van Surya erkende ook de intrinsieke waarde van RST Manufacturers, aldus Davis. “We zijn enthousiast over deze ommekeer en dat RST Manufacturers zijn ceaselessly dwelling heeft kunnen vinden.”


Over Surya: Surya is de belangrijkste one-stop-bron voor woninginrichting voor een breed scala aan levensstijlen. Surya is een knowledgeable in het vertalen van de nieuwste developments op het gebied van kleding en interieurontwerp en combineert op kunstzinnige wijze kleur, patroon, textuur en vorm om meer dan 80.000 modebewuste producten aan te bieden, waaronder vloerkleden, meubels, verlichting, wanddecoratie en textiel. Surya-producten worden verkocht through een wereldwijd netwerk van retailers, e-tailers en interieurontwerpers. Bezoek voor meer informatie www.surya.com.

Over Tijgergroep: Tiger Capital Group biedt activawaarderings-, advies- en dispositiediensten aan een breed scala aan retail-, groothandels- en industriële klanten. Met meer dan 40 jaar ervaring en aanzienlijke financiële steun biedt Tiger een unieke, flexibele combinatie van experience, innovatie en financiële middelen om resultaten te behalen. De doorgewinterde professionals van Tiger helpen klanten de onderliggende waarde van activa te identificeren, risicofactoren van activa te monitoren en kapitaal te verstrekken of activa snel en resoluut om te zetten in kapitaal. Tiger heeft kantoren in New York, Los Angeles, Boston, Chicago, Houston en Toronto. Voor meer informatie over Tiger, bezoek www.Tigergroup.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here