Home Huizen renovatie The Hyperlink Up: Em’s “lelijke” kersttruien die ze kocht, Jess’ nieuwe dagelijkse bh van $ 15, en wat Caitlin beschouwt als levensveranderende joggingbroeken

The Hyperlink Up: Em’s “lelijke” kersttruien die ze kocht, Jess’ nieuwe dagelijkse bh van $ 15, en wat Caitlin beschouwt als levensveranderende joggingbroeken

0
The Hyperlink Up: Em’s “lelijke” kersttruien die ze kocht, Jess’ nieuwe dagelijkse bh van $ 15, en wat Caitlin beschouwt als levensveranderende joggingbroeken


December is daar! Als u Kerstmis viert, hopen we dat alle decoratie klaar is, zodat u nu gewoon kunt genieten van de vruchten van uw werk. Als u het niet viert, hopen wij ook dat u van uw huis geniet en het gezellig maakt. Het is fris in Portland en een beetje fris in LA, dus ‘gezellig’ is onze huidige topprioriteit. Oké, laten we eens kijken naar deze hyperlinks!

De huisrondleiding van deze week Het is onmogelijk om niet verliefd op te worden. We noemen het “rustiek postmodern” en het kan gewoon niet charmanter EN cooler zijn. Het laatste wat we zeggen voordat je het gaat bekijken is #gallerywallsforever 🙂 Ga het hier eens bekijken!

Van Emily: Terwijl ik nog steeds aan het rommelen ben om wat officieel lelijke kersttruien te bemachtigen, heb ik web besteld deze omdat het tremendous schattig is en goede recensies heeft. Nu heb ik deze trui zelf nog niet geprobeerd, dus houd de pasvorm en het consolation in de gaten, maar wat stijl betreft, ben ik er dol op (en ik heb de eland ook besteld). We gaan waarschijnlijk een gezellig klein vakantiefeestje houden en hebben truien nodig om door de deur te komen (en ik heb mijn favorieten in Arrowhead achtergelaten omdat we daar meestal de vakantie doorbrengen!). Maar we omarmen de Suburban-traditie volledig en laten Charlie dragen deze (van Goal, veel betaalbaarder). Nog steeds op jacht naar Birdie!

Van Jess: Ken je dat gevoel van woede en teleurstelling als je een smerige/niet-leuke bh aantrekt? Ik heb het niet over de bh’s voor speciale gelegenheden, maar over de goede, alledaagse bh’s. Nou, dat is mijn ervaring met een van mijn bh’s de afgelopen maanden. Toen stak de draad in mijn andere alledaagse bh, de enige die ik echt leuk vond, door de stof. Het was mijn fout. Ik moet voorzichtiger zijn als ik ze was. Dus vorige week besloot ik dat ik mezelf een mini-bh-verfrissing cadeau zou doen bij niemand minder dan Goal. Ik heb eerlijk gezegd veel geluk gehad in het verleden (de overledene kwam daar vandaan)! Ik heb dit schatje gevonden dat is eenvoudig, een beetje attractive en heeft geen opvulling. PERFECT. Lijkt mij erg Calvin Klein. Oh, en ze zijn slechts $ 15! Ik heb er een in het zwart en bruin en ik ben er dol op. De smerige is eindelijk uit mijn leven. Ik ben een 36C als dat voor iemand nuttig is.

Van Caitlin: Het is officieel winter BINNEN mijn 100 jaar oude appartement, waar de temperaturen tot boven de 50 graden zijn gedaald. Ik heb gaswarmte, maar het is erg duur en niet superefficiënt (0 isolatie), wat betekent dat ik behoorlijk goed ben geworden in het aankleden voor warmte! Daarom moet ik mijn ultieme, gezellige wapen aanbevelen: deze Sherpa gevoerde sweater van LL Bean. Mijn moeder gaf me vorig jaar een paar voor Kerstmis (en ik heb ze hier al eerder aanbevolen!) Maar als je ook een persoon bent die een ijslolly is geworden, zijn deze LEVENSVERANDEREND. Laat ik duidelijk zijn: ze voegen wat quantity toe en zijn moeilijk op te vouwen, maar ze zijn zo zacht, heat en pluche en de voering ziet er een jaar later nog steeds als nieuw uit. (Ik moet lachen om sommige van de negatieve recensies, die suggereren dat ze misschien “te heat” of “absoluut afschuwelijk” zijn – ik bedoel, ze hebben geen ongelijk, maar dat is juist de bedoeling!) Ik ga niet win hiermee alle schoonheidswedstrijden, maar het zijn mijn favoriete joggingbroeken en het enige kledingstuk dat me ervan weerhoudt een benzinerekening van $ 500 te betalen, dus AANBEVOLEN:)

Ook van Caitlin: een juweeltje uit 2011 genaamd “Miljoen dollar-decorateurs‘Ga gewoon naar Netflix en het is ZO BINGE-ABLE. Het volgt een paar ontwerpers waar je waarschijnlijk van hebt gehoord – ik wil hun namen hier niet noemen, omdat ik denk dat sommige van hen niet tremendous aardig zijn op television (!!!!) – maar ik ben GEOBSESSEERD door zien welke ruimtes verouderd zijn en welke nog steeds tijdloos zijn. (Het is ook leuk om deze redactionele ruimtes te zien vanaf een tv-camera – interieurfotografen fotograferen meestal vanuit een lage hoek, dus deze standaard camerabeelden zijn verhelderend!) Heeft iemand anders gekeken?!?!

Van Arlyn: Ik ben dol op een ingetogen kersttrui. Ik heb er al een handvol in mijn kast, maar ik kon het niet laten om onlangs een nieuwe toe te voegen. Dit Peace on Earth sweatshirt van Goal is zo zacht en precies de juiste snit voor mijn kleine gestalte. Het ziet er geweldig uit met leggings, joggingbroeken en denims. De paar keer dat ik hem heb gedragen, werd mij gevraagd waar ik hem vandaan had. Helaas zijn veel maten uitverkocht, maar als je een van de maten nog beschikbaar hebt, haast je dan, haast je!

Van Gretchen: Er zijn de laatste tijd zoveel makers op Instagram waar ik dol op ben, maar een paar vallen me echt op. Ik ben er vrij zeker van dat het algoritme wil dat ik op maat gemaakte kasten ga bouwen, omdat ik ZO VEEL inspirerende doe-het-zelf-koninginnen consumeer die het er maar al te gemakkelijk laten uitzien. Leuk weetje: in de zesde klas deed onze klas een beroepsbekwaamheidstest en daaruit bleek dat ik het meest geschikt zou zijn voor een baan in ‘kasttimmerman’, wat op dat second voelde als ‘huh???’ maar voelt nu vreemd aan op de neus. Ik heb in de loop der jaren zelf veel bouwwerken bedacht en in elkaar gehackt, maar Molly van @thelonegooseco is gewoon doden het zorgt ervoor dat ik echt wil leren het goed en goed te doen, zodat ik misschien op een dag dat lot van de middelbare faculty zou kunnen vervullen. Ik ben momenteel geobsedeerd door de bouw van haar gangdressoir. Ze maakt de op maat gemaakte opbergoplossing van mijn dromen en doet het helemaal opnieuw. Het beste is dat veel van haar video’s je echt door het proces leiden van hoe ze het precies doet, waardoor het geheel redelijk uitvoerbaar aanvoelt. Ik heb besloten dat ik een nodig heb zakgatmal door haar. Naast haar projecten kijk ik graag @reneerenovates haar keuken op maat bouwen (zelf!) en @abby_roadhome, die zojuist de kamer van haar zoon heeft uitgerust met de coolste combinatie van platenopbergbank en planken. Er staan ​​nog zoveel meer ongelooflijke projecten op elk van hun pagina’s. Bekijk ze eens!

Van Mallory: Ik heb gekocht deze schattige sneeuwmannen van CB2 vorig jaar en ik was zo blij dat ik ze dit jaar weer uit de kast kon halen. Het is altijd het eerste decoratiestuk voor de feestdagen dat ik ophang, omdat het meer ‘winter’ is dan volledige Kerstmis, zoals Em zou zeggen, maar ze zijn eenvoudig en ik phrase er echt blij van om naar te kijken. Ik heb de kleine en de grote maat en het beste is dat je er wat lichtjes in kunt doen om ze puur en mooi te laten gloeien 🙂

Dat is van ons vandaag en we beloven dat dit een HEEL leuke week gaat worden:) Tot morgen xx

Credit openingsafbeelding: ontwerp en stijl door Emily Henderson | foto door Kaitlin Groen | Van: De OFFICIËLE eerste boerderijkerst! (+ Een geweldige linthack en mijn droomkleurenpalet)LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here