Home Huizen bouwen Wat te serveren met Shepherd’s Pie – 15 heerlijke ideeën

Wat te serveren met Shepherd’s Pie – 15 heerlijke ideeën

0
Wat te serveren met Shepherd’s Pie – 15 heerlijke ideeën


Shepherd’s Pie is een van de meest bevredigende en gezellige hoofdgerechten! Als je je afvraagt ​​waar je het bij moet serveren gehakt met pureehebben wij 15 opties om de perfecte full maaltijd te maken!

herderspastei met eruit gehaalde schep

Shepherd’s Pie is een klassiek troostmaaltijd en een heerlijk recept dat afkomstig is van de Britse eilanden en populair is geworden in veel landen over de hele wereld.

Deze stevige maaltijd bestaat doorgaans uit een hartige vulling met gehakt, vaak lams- of schapenvlees, hoewel in de VS meestal rundvlees wordt gebruikt, met daarop een laagje aardappelpuree. De naam “Shepherd’s Pie” wordt traditioneel geassocieerd met een versie gemaakt met lams- of schapenvlees, terwijl een soortgelijk gerecht gemaakt met rundergehakt eigenlijk “Cottage Pie” wordt genoemd.

knoflookbrood in witte kom

Omdat koolhydraten leven, en knoflook en kaas alles beter maken. Dompel dit knapperige brood in de taartsappen voor een geweldige manier om een ​​further smaakexplosie te krijgen!

close-up van geroosterde wortelen, bloemkool en broccoli

Stook de groenten in de oven: wortelen, broccoli en paprika vormen een kleurrijk en smakelijk group. Voeg zoete aardappelen of meer wortelgroenten toe om dit bijgerecht hartiger te maken met eenvoudige ingrediënten!

Shepherd’s pie is een hartig gerecht, dus je kunt de relaxation van de maaltijd licht houden met een groene salade. Alle bijgerechten zijn geschikt, maar de knapperigheid van Romaine, de kick van Parmezaanse kaas en de Caesar-dressing vormen het perfecte contrapunt voor de vlezige taart.

Verdubbel de spuds! Vul je gebakken aardappelen met kaas, spekjes en een klodder zure room, een eenvoudig recept voor een heerlijk gerecht!

zoete frietjes en dipsaus op bord

Verruil de gewone friet voor de zoete en knapperige versie. Een beetje zoetigheid om de hartige goedheid in evenwicht te brengen.

gietijzeren koekenpan met maisbrood en één sneetje verwijderd

Maïsbrood heeft een geweldige zoetheid die de hartigheid van Shepherd’s Pie aanvult. Maïsbrood zou heerlijk zijn bij dit klassieke gerecht!

close-up van sperziebonen amandeline op rechthoekige plaat

Eenvoudige en heerlijke sperziebonen-amandelijn is een supereenvoudig bijgerecht voor herdertaart en het duurt slechts 15 minuten om te koken!

Een lichtzoete salade is de perfecte aanvulling op dit rijke hoofdgerecht. Knapperige appelschijfjes, knapperige walnoten en een bedje van gemengde groenten komen samen voor een heerlijke mengeling van texturen en heerlijke smaak. Besprenkel met balsamicoazijndressing om het af te maken.

Verbeter uw Shepherd’s Pie-ervaring met deze knapperig malse sperziebonen gebakken in knoflook en gemengd met geraspte Parmezaanse kaas. De knoflook voegt een hartige kick toe, terwijl de Parmezaanse kaas een kaasachtige rijkdom geeft die de smaken van de taart aanvult.

Geef je erwten een puree en een snufje munt – een verfrissende twist om de rijkdom van de taart te benadrukken. Papperige erwten zijn een heerlijk traditioneel Brits bijgerecht en een heel smaakvol bijgerecht!

Griekse salade op plaat

11. Gegooide Griekse salade

Fetakaas, olijven, komkommer en een pittige Griekse saladedressing – neem je smaakpapillen mee op een mediterrane vakantie. Shepherds pie is een zwaar gerecht en een lekkere frisse salade geeft een mooi distinction en is één van de lekkerste bijgerechten bij dit hoofdgerecht.

slowcooker mac en kaas in blok crock pot

12. Mac ‘n’ Cheese

Alles is beter met een beetje mac! Poging slowcooker mac en kaas of nog hartiger spek mac en kaas.

Transformeer spruitjes in een zoet en pittig genot door ze te roosteren met spek en bruine suiker. Dit is een heel eenvoudig gerecht, maar het ziet er chique uit! Deze gekarameliseerde spruitjes zijn tot in de perfectie geroosterd en voegen een diepte van smaak en een vleugje elegantie toe aan uw Shepherd’s Pie-spread.

geroosterde wortelen op bakvorm

Geef de smaak een increase met zoete geroosterde wortelen. Deze wortels, geglazuurd met ahornsiroop, zorgen voor een heerlijke combinatie van zoetheid en warmte, wat een groot distinction vormt met het recept voor een hartige herdertaart.

15. Dinerbroodjes

Dinerbroodjes zijn de perfecte bijgerecht voor dit vullende gerecht! Dit snelle brood is eigenlijk alles wat je nodig hebt als bijgerecht bij een goede zelfgemaakte herdertaart, omdat er zoveel ingrediënten in zitten. Dinerbroodjes en herdertaart zijn de perfecte combinatie en een uitstekende keuze voor een full maaltijd! Je zou kunnen dienen Iers sodabrood en om het keukenthema gaande te houden!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here