Home Huizen bouwen 100+ kousvullers voor tienermeisjes (mede geschreven door tienermeisjes!)

100+ kousvullers voor tienermeisjes (mede geschreven door tienermeisjes!)

0
100+ kousvullers voor tienermeisjes (mede geschreven door tienermeisjes!)


Gezonde familie

Leestijd: 8 minuten

Binnen: Kousenvullers voor tienermeisjes kan een uitdaging zijn. Als ze eenmaal 11 of 12 jaar oud zijn, zijn onze dochters en kleindochters geen “kleine meisjes” meer, maar ze genieten nog steeds van leuke kousenvullers! Als moeder van twee tienermeisjes en een tienermeisje heb ik een lijst samengesteld van kousvullers waar tienermeisjes dol op zullen zijn!

100 kousvullers voor tienermeisjes, geschreven met de hulp van tienermeisjes.

Toen onze drie dochters klein waren, bedachten ze niet-rommel kousvullers ging vrij gemakkelijk. Er is zoveel variatie als het gaat om wat je kinderen cadeau kunt doen. Maar tieners vormen een geheel eigen uitdaging:

 • Je wilt tieners geen gadgets cadeau doen die te babyachtig zijn, maar je weet dat ze misschien ook niet klaar zijn voor cadeaus voor volwassenen.
 • Tieners kunnen wispelturig zijn. Wat ze vandaag leuk vinden, kan morgen uit de mode zijn.
 • Hun smaak kan dat zijn duur– vooral tienermeisjes (hoewel ik hoor dat tienerjongens ook een dure smaak kunnen hebben).

Gelukkig heb ik op het second dat ik dit schrijf twee tienermeisjes (13 en 15 jaar oud) plus een tween-meisje (11 jaar) die me hielp brainstormen over deze lijst van kousvullerideeën voor tienermeisjes!

Kousvullers voor tienermeisjes

Twee meisjes liggen op de grond met hun handen in de lucht.

Verwant: Niet-rommel kousvullers voor kinderen

Internet zoals mijn man Will deed met zijn origineel Put up “Kousvullerideeën voor mannen”., we hebben dit bericht onderverdeeld in categorieën. Blader gerust door de hele lijst, of scroll naar beneden naar de categorie die het beste bij uw dochter of kleindochter previous.

Make-up en huidverzorging zijn geweldige kousvullers voor tienermeisjes

Mijn tienermeisjes absoluut Liefde make-up en huidverzorgingsartikelen. Om deze reden is het gedeelte van onze kousenvullers voor tienermeisjes iets langer dan de andere.

Toen mijn middelste dochter ongeveer 12 was, werd het populair voor pre-tiener- en tienermeisjes om hun huidverzorgings- en make-uproutines samen by way of Facetime te doen. Ik vind het heerlijk om mijn meisjes te horen lachen en giechelen tijdens hun ‘huidverzorgingssessies’ met hun neefje en beste vriendinnen!

Onze familie kiest ervoor om schonere merken huidverzorging en make-up te gebruiken. Als dochter van een overlevende van eierstokkanker is het voor mij erg belangrijk om alleen geld uit te geven aan merken die geen gifstoffen en andere zware metalen bevatten die de hormonen van mijn tienermeisjes (of die van mij!) kunnen verstoren.

Dit zijn er maar een paar om u op weg te helpen met uw zoekopdracht. Ik heb een * gezet naast degene die we persoonlijk hebben en gebruiken. Mijn twee favoriete merken voor schoonheidsverzorging zijn Schoonheidsloket En Een geneesmiddel. Dit zijn twee merken die we elke dag bij ons thuis gebruiken, dus je zult ze veel zien verschijnen, need ik kan ze van harte onderschrijven!

Een jong meisje met roze make-upborstels op een roze achtergrond.

 • gearomatiseerde chapstick: Vrije Regeringsboerderij En Gemaakt op (getint voor oudere meisjes!) maak enkele van onze favoriete chapsticks. Voor reguliere merken kun je niet fout gaan Mondkapje van het merk Burt’s Bees!
 • gezichtsolie – Ik had GEEN idee wat gezichtsoliën waren of waarom ik ze nodig had tot ik eind dertig was! Mijn tieners weten het op de een of andere manier al, en mijn 15-jarige gebruikt dit precies verhelderende gezichtsolie en zweert erbij!
 • gezichtsmaskers – De meeste tieners zullen het beter doen met een houtskoolmasker dat de poriën kan helpen verfijnen en zits kan kalmeren. Als ze echter een droge huid hebben, kunnen ze hier prima mee omgaan hydraterend masker voor de nacht die ook dienst kan doen als reinigende balsem.
 • gezichtsreiniger – Deze is een Geweldig Zachte reiniger voor zowel tienermeisjes als jongens. Voor mensen met zits raad ik echter aan het te proberen deze. Het is ontwikkeld om zits en een vette huid te bestrijden. Een andere optie is om een houtskool reinigingsstaafwat good is voor zowel gezichts- als rugacne.
 • gezichtsbevochtiger – Deze is zacht en geweldig voor de normale huid. Voor mensen met een acnegevoelige huid raad ik aan dit te proberen olievrije gelcrème met mat impact.
 • behandeling van acnevlekken – Mijn meisjes gebruiken dit en zijn er dol op SOS-spotbehandelingmaar ze smeken mij ook om Machtige patches, omdat ze als magie werken (dat zeggen ze tenminste!). Ik krijg onze Mighty Patches meestal bij Goal of Amazon.
 • getinte vochtinbrengende crème met SPF – Echt jonge tieners kunnen kiezen voor een niet-getinte versie, maar ik ben absoluut dol op de getinte soort. Als natuurlijke roodharige met een lichte huid (en al mijn drie dochters zijn hetzelfde), hebben mijn risico’s op huidkanker het gebruik van een dagelijkse SPF de afgelopen jaren tot een prioriteit voor mij gemaakt. Een paar weken voordat ik dit bericht schreef, vertelde mijn arts me zelfs dat er een biopsie moest worden uitgevoerd voor pre-kankercellen in mijn gezicht. Mijn grootste spijt is dat ik geen dagelijkse SPF ben gaan gebruiken voor mijn eind dertiger jaren. Mijn middelste dochter (op het second dat ik dit schrijf) is het meest geïnteresseerd in huidverzorging van al mijn meisjes, en ze begon een paar maanden geleden op 12-jarige leeftijd met het dragen van een dagelijkse SPF!
 • mascara – Mijn 15-jarige wordt vaak gevraagd of haar wimpers nep zijn als ze draagt deze. Nee, ze zijn allemaal van haar (plus goede, schone mascara!).
 • oogschaduw – Een palet werkt, of probeer het deze crèmekleurige tinten!
 • primer – Serieus, ik ben in de veertig en gebruik nog steeds geen primer, maar mijn 15-jarige liefdes deze.
 • lip Gloss Mijn tienermeisjes vertelden me onlangs dat “lippenstift voor moeders is”, dus ja, ik zou lippenstift voor je tienermeisjes vermijden en bij lipgloss blijven! Ze houden van hun lippen schijnen!
 • concealer – Ze hebben misschien geen kringen onder de ogen om te verbergen, maar concealer is een should voor meisjes die moeite hebben om acnevlekken te verbergen.
 • lippenbalsem – Ik vind het geweldig dat deze getint is! Het is de perfecte combinatie van huidverzorging en lichte make-up.
 • blozen – Dit crème blos wordt geleverd in een navulbare verpakking met spiegel–En het kan ook dienst doen als oogschaduw en lippenstift!
 • markeerstift – Nogmaals, ik ben in de veertig en heb dit nog nooit gedragen. Highlighter lijkt echter een must-have te zijn voor meisjes in hun tienerjaren (en ook voor vrouwen van in de twintig en start dertig!).
 • beautyblender – Mijn meisjes en ik gebruiken deze allemaal om onze make-up aan te brengen!
 • make-up verwijderaar
 • gezichtsscrub – Deze verhelderende versie van Acure is geweldig!
 • oogmaskers

Een verzameling make-upproducten op een witte achtergrond.Verwant: 32+ Ideeën voor kousspullen voor mannen

Als je op zoek bent naar een groter, make-upgerelateerd cadeau, kijk dan eens naar de Flawless in 5 make-upkit. Het wordt geleverd met 6 make-upartikelen – keuze uit basis of getinte vochtinbrengende crème met SPF, lipgloss, concealer, mascara, wenkbrauwgel en blush – en de prijs is verlaagd in vergelijking met het afzonderlijk kopen van elk merchandise. Dit is precies de make-up die mijn tienermeisjes en ik elke dag gebruiken! Ik vind het geweldig dat het schoon is, dus ik hoef me geen zorgen te maken dat de gifstoffen onze hormonen verstoren! Snap je HIER.

Kleding en accessoires zijn geweldige kousvullers voor tienermeisjes

Naast het lezen van bijbelverhalen kunnen ouders devotionele boeken gebruiken om de toepassing van bijbelse reduce en gesprekken aan te moedigen.

 • pluizige sokken – dit jaar ook bij ALDI te verkrijgen!
 • gebreide handschoenen of wanten
 • zonnebril
 • pyjamabroek
 • gebreide muts/muts
 • riem tas – Bijna internet als tienermeisjes overal Op dit second zijn mijn tienermeisjes helemaal in de Lululemon heuptassen. Ik heb een paar maanden geleden wat kunnen scoren op de opruiming. Als je dochter niets om merknamen geeft (eerlijk gezegd zou ik dat eerst bij haar navragen). is helaas nog steeds een ‘dingetje’ bij tienermeisjes), deze knock-off staat tremendous schattig!
 • slippers – Mijn 13-jarige dochter bezit en is dol op dit exacte paar. Terwijl Uggs pantoffels zijn momenteel een rage bij tienermeisjes, ik denk dat die een beetje te duur zijn voor een kousvuller! Deze zijn schattig, veel betaalbaarder en flexibel genoeg om in een grote kous te passen!

Een jonge vrouw legt versieringen op een kerstboom.

Verwant: Nog meer kousvullers voor mannen

Dangerous- en lichaamsverzorging zijn geweldige kousvullers voor tienermeisjes

Twee vrouwen in zonnebrillen die een selfie maken.

Verwant: 5 alternatieven voor Elf op de plank

Schoolspullen Maak geweldige kousvullers voor tienermeisjes

Als jouw tienerdochter een boekenwurm en/of leergierig is (dat was ik!), dan wil je haar kous zeker ook vullen met gadgets die deze liefdes vertegenwoordigen! Kousenvullers voor tienermeisjes die boekenwurmen zijn of van faculty houden, kunnen zijn:

Een jonge vrouw met een kerstmuts en zuurstokken.

Verwant: De Kerstman uitleggen: wat onze familie onze kinderen over Sinterklaas vertelt

Sieraden zijn geweldige kousvullers voor tienermeisjes

Zolang uw dochter graag sieraden draagt, is dit misschien wel de gemakkelijkere categorie kousvullers voor tienermeisjes om te vinden tijdens het winkelen! Enkele ideeën zijn onder meer:

Een vrouw en een meisje met kerstmutsen die op een vel papier schrijven.

Verwant: 5 manieren om met Kerstmis contact te maken met uw kinderen

Voedselartikelen en zoete lekkernijen zijn geweldige kousvullers voor tienermeisjes

U kent de favorieten van uw dochter, maar hier zijn enkele ideeën van wat we gebruiken om de kousen van onze tienermeisjes te vullen:

Een meisje houdt een bolletje garen vast.

Knutselbenodigdheden zijn geweldige kousvullers voor tienermeisjes

Mijn oudste dochter is een echte knutselaar, en door de jaren heen hebben we haar kous met Kerstmis gevuld met knutselbenodigdheden. Er zijn zoveel kleine knutselartikelen die in een kous voor je tienerdochter passen!

Als al het andere faalt, mijn tienermeisjes absoluut Liefde cadeaubonnen vinden Starbucks of Amazone in hun kousen!

BONUS: ontvang uw free of charge afdrukbare vakantiemenuplanner

gratis vakantiemenuplanner printbaar

Wat zijn jouw ideeën voor kousvullers voor tienermeisjes?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here