Home Huizen bouwen 16 mooie DIY-geupcyclede kerstcadeaus – een gecultiveerd nest

16 mooie DIY-geupcyclede kerstcadeaus – een gecultiveerd nest

0
16 mooie DIY-geupcyclede kerstcadeaus – een gecultiveerd nest


Doordachte, gerecyclede kerstcadeautjes.

Nu de feestdagen dichterbij komen, is er iets uniek magisch aan het maken van cadeaus die de warmte van je hart weerspiegelen, zonder je price range te overschrijden! Zelfgemaakte cadeaus zijn eigenlijk altijd een fantastisch idee, waardoor je price range veel verder reikt terwijl je de vreugde van het seizoen viert. Dus hier zijn 16 prachtige DIY-geüpcyclede kerstcadeaus die niet alleen charme en creativiteit uitstralen, maar ook het prachtige verhaal dragen van het herbestemmen en nieuw leven inblazen van alledaagse voorwerpen.

16 prachtige DIY-upcycled-kerstcadeaus - Verspreid vreugde en blijf deze feestdagen binnen het budget met onze collectie mooie DIY-upcycled-kerstcadeaus! Maak dit jaar budgetvriendelijke schatten met een persoonlijk tintje. | #DIYChristmas #UpcycledGifts #HandmadeHolidays #upcycling #ACultivatedNest

Openbaring: Dit bericht kan affiliate hyperlinks naar Amazon en/of Etsy bevatten, wat betekent dat ik een kleine commissie kan verdienen op sommige van de hyperlinks in dit bericht. Zie onze Openbaarmakingspagina voor meer informatie.

Omdat er zoveel vrienden en familie in ons leven zijn, willen we ze mooie en attente cadeaus geven. Waarom hergebruik je verouderde spullen niet thuis en verander je ze in prachtige kerstcadeautjes?

16 prachtige DIY-geüpcyclede kerstcadeaus

Vraagt ​​u zich af waarom u dit jaar geüpcyclede kerstcadeaus zou moeten geven in plaats van gloednieuwe? Dit zijn mijn belangrijkste redenen:

 • Budgetvriendelijke creativiteit: Door je eigen gerecyclede cadeaus te maken, kun je je vakantiebudget nog verder uitbreiden en alledaagse voorwerpen omtoveren in unieke schatten, zonder veel geld uit te geven.
 • Gepersonaliseerde en sentimentele toets: Het transformeren van objects met een persoonlijke betekenis in geschenken voegt een sentimenteel tintje toe dat niet kan worden nagebootst met cadeaus die in de winkel worden gekocht.
 • Afgestemd op de interesses van de ontvangers: De veelzijdigheid van upcycling betekent dat u cadeaus kunt maken die zijn afgestemd op de unieke smaak en interesses van uw dierbaren.
 • Unieke uitingen van liefde: Handgemaakte, gerecyclede cadeaus zijn meer dan alleen fysieke objecten; het zijn uitingen van je tijd, bedachtzaamheid en creativiteit. Door iets dat je zelf hebt gemaakt cadeau te doen, bied je een stukje van je hart aan, waardoor het cadeau echt uniek en gedenkwaardig wordt.

16 prachtige DIY-upcycled-kerstcadeaus - Verspreid vreugde en blijf deze feestdagen binnen het budget met onze collectie mooie DIY-upcycled-kerstcadeaus! Maak dit jaar budgetvriendelijke schatten met een persoonlijk tintje. | #DIYChristmas #UpcycledGifts #HandmadeHolidays #upcycling #ACultivatedNest

1. Upcycle een oud canvas tot een kerstbord Stephanie van FrommHouseLove op Hometalk

2. Upcycled adventskalender van Heerlijk enz.

3. Upcycle ijslollyversieringen van Fijne deal, fijne dag

4. Pindablikjes tot koekblikken Huiswerk

16 prachtige DIY-upcycled-kerstcadeaus - Verspreid vreugde en blijf deze feestdagen binnen het budget met onze collectie mooie DIY-upcycled-kerstcadeaus! Maak dit jaar budgetvriendelijke schatten met een persoonlijk tintje. | #DIYChristmas #UpcycledGifts #HandmadeHolidays #upcycling #ACultivatedNest

5. Upcycle koffiemouwen tot prachtige sieraden van Gered door liefdescreaties

6. Cotton Reel Map Kerstornament van Pijlerdoos Blauw

7. DIY-kaarsenhouders van frisdrankflessen uit Creëer uw geluk

8. Patchwork Hoop-ornament van Ga naar mijn Lou

16 prachtige, hergebruikte kerstcadeaus voor doe-het-zelvers Maak dit jaar budgetvriendelijke schatten met een persoonlijk tintje. | #DIYChristmas #UpcycledGifts #HandmadeHolidays #upcycling #ACultivatedNest

9. Cadeauzakjes en -dozen een nieuwe bestemming geven, ideaal voor feestdagen Duurzaam kunstenaarschap op Hometalk

10. WireD Boutique-sieraden: sieraden van upcycled dominostenen en tegels van Zuinige moeder hè!

11. Kerstcadeau: DIY-onderzetters van Lindsay Eidahl op Hometalk

12. Geüpcyclede truikousen van Houd mijn ambachtelijke gewoonte in stand

16 prachtige, hergebruikte kerstcadeaus voor doe-het-zelvers Maak dit jaar budgetvriendelijke schatten met een persoonlijk tintje. | #DIYChristmas #UpcycledGifts #HandmadeHolidays #upcycling #ACultivatedNest

13. DIY-kerstbomen van Groen Met Decor

14. Bijbelvers adventskalender in een pot uit Geborgen leven

15. Pool Noodle-kransen van Kleine gele kruiwagen

16. 15 Beste hergebruikte denim-kerstversieringen van Pijlerdoos Blauw

Welke upcycled kerstcadeaus maak jij dit jaar?

16 prachtige DIY-upcycled-kerstcadeaus - Omarm de kunst van het geven met onze collectie DIY-upcycled-kerstcadeaus. Ontdek hoe hergebruikte items unieke, sentimentele schatten kunnen worden voor uw dierbaren. | #DIYGifts #UpcycledCrafts #ChristmasCrafting #repurposed #ACultivatedNest

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in: 10 doordachte doe-het-zelf-kerstcadeaus

10 doordachte doe-het-zelf-kerstcadeaus

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here