Home Meubilair CORT benoemt Lee Lorenzen tot VP Company Enterprise Growth

CORT benoemt Lee Lorenzen tot VP Company Enterprise Growth

0
CORT benoemt Lee Lorenzen tot VP Company Enterprise GrowthMeubelwereldnieuwsbureau op 14-12-2023


CORT, een aanbieder van meubelverhuur- en bestemmingsdiensten, kondigde de benoeming aan van Lee Lorenzen in de rol van vice-president van company enterprise improvement. Hij zal toezicht houden op de Vacation spot Companies Group van CORT, de afdeling Studentenhuisvesting, het World Gross sales-team en het CORT World Community.

“Lee’s bewezen staat van dienst op het gebied van operationele ervaring, leiderschapsontwikkeling en strategische groeicampagnes zullen onze kansen op bedrijfsontwikkeling in de toekomst aanzienlijk beïnvloeden”, aldus Jeff Rowe, government vice chairman enterprise improvement bij CORT. “We kijken uit naar zijn voortdurende succes en waardevolle bijdragen aan ons bedrijf.”

Lorenzen werkt al meer dan 10 jaar bij CORT, meest recentelijk als managing director voor het CORT World Community, hoger onderwijs en militaire diensten. Daarvoor was hij districtsdirecteur van CORT in Los Angeles. Hij brengt meer dan 20 jaar operationele ervaring in serviceomgevingen mee naar het bedrijf.

“Nu ik in deze nieuwe rol verhuis, is het ons doel om verder een samenhangende organisatie te creëren binnen de toch al uitstekende mondiale diensten van CORT, zodat onze verhuis- en zakelijke klanten meer waarde kunnen zien in onze bestemmingsdiensten en through onze World Community-providers”, aldus Lorenzen. . “Bovendien zie ik kansen tussen onze bestemmingsdiensten en het aanbod voor hoger onderwijs, terwijl we zoeken naar manieren om synergieën te bereiken en onze internationale studentenactiviteiten te laten groeien.”

Als vice-president zal Lorenzen nauw blijven samenwerken met Carol Santoro, directeur onderwijs en leger, Angela Candy, directeur bestemmingsdiensten, evenals Melissa Arciga en Jon Harman, die CORT’s directeuren zijn van onze wereldwijde netwerkpartnerschappen.

Bovendien studeerde Lorenzen af ​​aan de Pepperdine College met een BS in Worldwide Enterprise, inclusief research in Londen, VK, en Heidelberg, Duitsland, en belt nu Franklin, TN, naar huis met zijn vrouw Tricia en hun drie kinderen. Als hij niet aan het werk is, is hij waarschijnlijk te vinden terwijl hij een nieuw meer verkent op zijn boot of aan de zijlijn, terwijl hij steunt voor zijn kinderen en hun vele sportteams.

Voor meer informatie over CORT, bezoek cort.com.


Over KORT

CORT, onderdeel van Warren Buffett’s Berkshire Hathaway, is ‘s lands grootste aanbieder van transitiediensten, waaronder meubelverhuur voor thuis en op kantoor, meubilair voor evenementen, bestemmingsdiensten, het lokaliseren van appartementen, rondreizen en andere diensten. Met meer dan 100 locaties, waaronder kantoren, distributiecentra, showrooms voor meubelverhuur en meubelwinkels in de Verenigde Staten, activiteiten in het Verenigd Koninkrijk en een mondiaal netwerk van companions in meer dan 80 landen over de hele wereld, kan geen enkel ander meubelverhuurbedrijf dat doen passen bij de brede dienstverlening van CORT en de inzet van het hele bedrijf om van een huis een thuis te maken, van een kantoor een geweldige plek om te werken en van een evenement een gedenkwaardig feest. Voor meer informatie kunt u terecht op www.cort.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here