Home Huizen renovatie Een gids voor het verbouwen van uw keuken in Chicago

Een gids voor het verbouwen van uw keuken in Chicago

0
Een gids voor het verbouwen van uw keuken in Chicago


Deze eerste fase omvat het verwijderen van bestaande armaturen, kasten, vloeren en apparaten. Het duurt doorgaans ongeveer 1-2 weken, afhankelijk van de grootte van de keuken en de mate van sloop die nodig is.

Voordat u met de sloop begint, wilt u alle losse keukenartikelen, meubels en persoonlijke bezittingen verwijderen om te voorkomen dat ze beschadigd raken. Uw aannemer sluit alle benodigde nutsvoorzieningen zoals elektriciteit, gasoline en water veilig af. Zorg er daarom voor dat u tijdens de verbouwing een tijdelijke keukenopstelling plant, zodat u aan een of andere dagelijkse routine kunt deelnemen.

Om te voorkomen dat stof en vuil zich naar andere delen van het huis verspreiden, worden de omliggende gebieden beschermd. Hierbij kunt u denken aan het gebruik van plastic zeilen, het gebruik van tijdelijke muren of barrières en het bedekken van vloeren en meubilair met beschermende materialen.

Na de sloopfase beoordeelt de aannemer de staat van de wanden, vloeren en plafond. Eventuele onderliggende problemen of noodzakelijke reparaties die zijn geïdentificeerd, moeten worden aangepakt voordat de verbouwing kan worden voortgezet. Het is niet ongebruikelijk dat er op dit punt (of tijdens het verbouwingsproces) een paar verrassingen naar boven komen, maar een ervaren aannemer weet hoe hij met de situatie om moet gaan.

Problemen kunnen variëren van vereiste sanitaire of elektrische updates, het repareren van omstandigheden achter de muren om te voldoen aan de code, of het aanbrengen van structurele veranderingen op foundation van het plan. Dit is waar het gereed hebben van een noodplan ervoor zorgt dat de renovatie soepel kan verlopen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here