Home Slaapkamer interieurontwerp ERVAAR EEN ECHTE, RUSTIGE SLAAP MET DE GLOEDNIEUWE TEMPUR PRO

ERVAAR EEN ECHTE, RUSTIGE SLAAP MET DE GLOEDNIEUWE TEMPUR PRO

0
ERVAAR EEN ECHTE, RUSTIGE SLAAP MET DE GLOEDNIEUWE TEMPUR PRO


TEMPUR® werd geboren uit de ruimte. Van over grenzen heen denken. Van het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. Van verder gaan dan wie dan ook op aarde.

Het is deze mentaliteit die bepaalt wie we zijn. Met onze erfenis op het gebied van NASA-technologie kijken we altijd naar de toekomst en onderzoeken en bedenken we voortdurend nieuwe manieren om de slaap van mensen over de hele wereld te transformeren.

En het is een formule die we onder de knie hebben met het geheel nieuwe TEMPUR Professional® assortiment, gemaakt op foundation van de volgende generatie TEMPUR® Materialen waaruit onze meest geavanceerde, adaptieve en prachtig ontworpen matrassen ooit bestaan.

De geheel nieuwe TEMPUR Professional®-collectie* tilt consolation en ondersteuning naar een geheel nieuw niveau. Met geheel nieuw TEMPUR® Superior Materials dat 20% meer druk verlicht, zich nog beter aanpast en meer beweging absorbeert. Miljarden ultragevoelige cellen binnenin reageren op uw gewicht, vorm en warmte en passen zich aan elke centimeter van u aan. Voor de ultieme balans tussen consolation en ondersteuning, zodat u kunt genieten van een goede, rustgevende slaap.

Kies jouw TEMPUR Professional® mannequin Met ons eenvoudige opstapsysteem kunt u de modelhoogte kiezen die bij u previous. Met elke stap voegt u meer dikte toe – wat betekent meer TEMPUR®-materiaal en meer luxueus consolation en lichaamsvormende ondersteuning.

Professional Met een hoogte van 21 cm biedt TEMPUR Professional® het kenmerkende TEMPUR®-gevoel dat zich zachtjes naar uw lichaam vormt voor good consolation en ondersteuning.

ProPlus

Met een hoogte van 25 cm heeft de TEMPUR Professional® Plus een royale hoeveelheid TEMPUR®-materiaal aan de binnenkant voor uniek consolation en lichaamsvormende ondersteuning.

ZACHT Een zacht, behaaglijk matrasgevoel met lichaamsconforme ondersteuning.
MEDIUM Een medium matrasgevoel voor de perfecte balans tussen consolation en ondersteuning.
STEVIG Een steviger matrasgevoel voor de ultieme lichaamsondersteuning die zich zachtjes aanpast.

Met de geheel nieuwe TEMPUR Professional® bereik, de toekomst van de slaap is hierAls verantwoordelijk en ethisch bewust bedrijf is het voor ons belangrijk dat u weet dat uw TEMPUR®-product veilig en duurzaam is gemaakt. Daarom zijn wij trots op onze nieuwe TEMPUR Professional®, TEMPUR One™ bereiken zijn allemaal GEMAAKT IN GROEN door OEKO-TEX®gelabeld.

Dit garandeert dat elk gelabeld product is gemaakt van materialen die grondig zijn getest op hun vrij zijn van schadelijke stoffen en wordt geproduceerd in milieuvriendelijke faciliteiten onder sociaal verantwoorde werkomstandigheden. We streven er ook naar om onze energievoetafdruk en onze impression op stortplaatsen op innovatieve en impactvolle manieren te verkleinen. We kunnen dus allemaal ‘s nachts beter slapen, wetende dat we ons steentje bijdragen om een ​​kleinere voetafdruk op ons milieu achter te laten. Ervaar uw meest rustgevende, ongestoorde slaap ooit met de nieuwe TEMPUR Professional®, en met de TEMPUR Professional®-collectie heeft u de luxe om uw slaapervaring aan te passen aan uw individuele slaapbehoeften.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here