Home Huizen renovatie Keuken van de week: 7 ontwerpideeën om te stelen uit de nieuwste showroom van deVOL

Keuken van de week: 7 ontwerpideeën om te stelen uit de nieuwste showroom van deVOL

0
Keuken van de week: 7 ontwerpideeën om te stelen uit de nieuwste showroom van deVOL


Britse keuken- en meubelmaker deVOL heeft onlangs een vijfde showroom geopend in de chique Georgische stad Tub. Het maakt deel uit van een grote, 18e-eeuwse rij appartementen, opgetrokken uit honingkleurige Tub-steen. Het gebouw, dat baadt in natuurlijk licht en beschikt over mooie historische particulars, heeft “de perfecte uitstraling en proporties om deVOL-meubels op zijn greatest te laten zien”, aldus Helen Parker, creatief directeur van het bedrijf.

Het keukenontwerpbureau heeft meerdere ruimtes op de begane grond overgenomen, waaronder de hoofdingang van het gebouw, wat de ruimte ‘een heel grootse uitstraling’ geeft. Er zijn in totaal vier keukendisplays, die elk “mooi in elkaar overvloeien om het gevoel te geven dat je in een huis bent in plaats van in een showroom.”

Hieronder hebben we zeven ontwerpideeën geïdentificeerd die in elk huis toepasbaar zijn.

Fotografie met dank aan deVOL.

1. Creëer een bistrohoekje.

stoelen van gebogen hout, lage verlichting, cafégordijnen en vintage posters: allemaal 12
Boven: Gebogen houten stoelen, verlichting op laag niveau, café gordijnen, en classic posters: het enige dat in dit gezellige hoekje ontbreekt, is een glas rode huiswijn. “De beste plek hiervoor is een hoek van de keuken, vooral als dat dichtbij een raam is, zodat je wat zwevende gordijnen kunt ophangen om wat intimiteit te creëren”, legt Helen uit. “Een laaghangend licht op een dimmer is ideal, maar zelfs een paar kaarsen geven al de juiste sfeer.”

2. Voeg een eigentijds keukenkastje toe.

je hebt niet langer een enorme Downton Abbey-keuken onder de trap nodig om advertentie 13 te integreren
Boven: Je hebt niet langer een enorme keuken onder de lure in Downton Abbey nodig om een ​​dressoir (of hok) op te nemen. “Als je houdt van het uiterlijk van een dressoir, maar niet de ruimte hebt voor zo’n groot meubel, dan is het toevoegen van messing-en-groefpanelen met planken en kroonlijst een geweldig alternatief”, zegt Helen. “De lambrisering geeft de kamer een warme en gestructureerde uitstraling, en met borden en potten om tentoon te stellen, kan je gootsteen veel meer worden dan alleen een functionele badkamer.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here