Home Huisdecoratie Vakantieactiviteiten voor thuis | Lark & ​​Linen Weblog over interieurontwerp en way of life

Vakantieactiviteiten voor thuis | Lark & ​​Linen Weblog over interieurontwerp en way of life

0
Vakantieactiviteiten voor thuis |  Lark & ​​Linen Weblog over interieurontwerp en way of life


De laatste tijd heb ik vakantieactiviteiten in mijn hoofd. De afgelopen drie weken waren hier een achtbaan van snuffelen en niezen, waarbij elk gezinslid op zijn beurt ziek was. We slepen het hele ding er echt uit, gewoon voor de lol – ha.

Binnen opgesloten was het nog niet het ergste, need we waren helemaal opgegaan in onze favoriete vakantiefilms. Maar toch merk ik dat ik verlang naar de feestelijke sfeer die ons huis normaal gesproken in deze tijd van het jaar vult. Door de gemiste vakantieactiviteiten ben ik eerlijk gezegd een beetje gek geworden. Als uw familie zich kan identificeren (is iedereen nu ziek? Ik heb het gevoel dat ze dat zijn) vrees niet! Breng de vakantiemagie in huis met enkele creatieve en gezellige ideeën.

GESCHENKENGIDS 2023: HIER

Probeer vakantiebingo voor een avond vol gelach en vriendschappelijke competitie. Plan een bakdag met heerlijke lekkernijen zoals esdoorn-pecannotenwafels en koekjesmix – een zoet aroma om de geest op te vrolijken. Of kom samen voor indoor s’mores. Hier zijn enkele leuke en eenvoudige activiteiten die kunnen helpen om de opschudding uit te bannen en deze feestdagen toch onvergetelijk te maken.

  1. Classic Sweet Land-spel | 2. Peperkoekhuispakket | 3. Peperkoekkoekjesmix | 4. Notenkraker puzzel | 5. Kookboek voor vakantiekoekjes | 6. Bouw je eigen sneeuwpopset | 7. Pannenkoeken- en wafelmix | 8. Pluche kampvuurspeelset | 9. Roerstokje voor warme chocolademelk en marshmallows | 10. S’mores braadset | 11. Hete chocoladebom | 12. Kerstbingo

WINKEL VAKANTIE-ACTIVITEITEN:


CADEAUGIDS 2023 ALLES OP ÉÉN PLAATS: HIER

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here