Home Technische gadgets voor thuis Een HP-voeding repareren

Een HP-voeding repareren

0
Een HP-voeding repareren


Een van de interessante dingen van het leven in de moderne tijd is dat de samenloop van web en snelle veranderingen in de elektronica-industrie ervoor zorgen dat testapparatuur die vroeger astronomisch geprijsd was, nu tremendous betaalbaar is. Vooral als je, zoals (Frankie Mashockie), wat reparatiewerk kunt doen. Hij nam op een HP6038A-voeding voor $ 50. We konden de originele catalogusprijs niet vinden, maar zelfs renovaties van “professionele” bronnen kosten ongeveer $ 800. Bij de prijs van $ 50 zat echter een disclaimer ‘voor onderdelen’.

De voeding is autoranging. Meestal zie je dat als een kenmerk van meters. Bij een voeding betekent autoranging dat het apparaat de spanning kan aanpassen op foundation van de belasting, zoals je kunt zien in de onderstaande video.

De reparatie bevatte wat rokerige stukjes en het is deel 1, dus we gaan ervan uit dat er een deel 2 komt. Het einde van deze video was behoorlijk hoopvol en we zijn benieuwd hoeveel er nog meer mis mee is.

PK veel stroomvoorzieningen gemaakt die er nog steeds zijn. En natuurlijk zijn er ook de voedingen die in de meeste van onze apparatuur aanwezig zijn ook repareren.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here