Home Huizen renovatie Een kelderrenovatie in DC onthult wijnopslag onder de entice

Een kelderrenovatie in DC onthult wijnopslag onder de entice

0
Een kelderrenovatie in DC onthult wijnopslag onder de entice


In een ouder stadshuis met veel eigenaardigheden, en omdat de constructie zich in een vreemde ruimte bevond, was het een uitdaging om de constructie aan te passen aan het ontwerp. Onze architect en aannemer was creatief en ideeën aangedragen; samen zijn ze erin geslaagd het werkelijkheid te maken, zelfs met de beperkingen van een historisch huis en ons beperkte finances. Maar het allerbelangrijkste was dat onze Sweeten-aannemer binnen de afgesproken bedrijfsresultaten bleef.

Vanuit onze ervaring adviseren wij toekomstige verbouwers dit ook te doen wees erop voorbereid dat dingen niet precies zo verlopen als u zich had voorgesteld, vooral als u zich in een ouder gebouw bevindt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here