Home Huizen renovatie Em’s “Enhanced Pure” make-uplook zoals verteld door haar visagiste (met exacte producten)

Em’s “Enhanced Pure” make-uplook zoals verteld door haar visagiste (met exacte producten)

0
Em’s “Enhanced Pure” make-uplook zoals verteld door haar visagiste (met exacte producten)


Na bijna 15 jaar voor de digital camera te hebben gestaan, weet ik hoe ik wil dat mijn gezicht eruit ziet en ben ik daar behoorlijk assertief in (wat de voorkeur heeft van HUM-artiesten – niemand wil iemand die niet duidelijk communiceert). Dus als ik met een nieuwe haar-/make-upartiest werk, laat ik meestal foto’s van mij zien die ik leuk vind en geef dan de volgende omschrijvingen:

  • Ik zie er graag schoon, natuurlijk, helder en stralend uit (ik zeg waarschijnlijk ook het woord ‘jeugdig’, LOL).
  • Ik wil dat mijn ogen, wangen en lippen eruit springen (ik maak een grapje, als een porseleinen babypop).
  • Ik wil er niet bruiner of gebronsd uitzien (dus geen contouren). Ik begrijp dat dit ironisch is, wat met mijn zelfbruinende bijberoep, maar op mijn gezicht? NEE. Een onnatuurlijk bruin gezicht ziet er tacky en ouder uit IMHO.
  • Ik houd niet van oogschaduw (en zal deze waarschijnlijk verwijderen). Reflecterend is prima of heel zacht/neutraal kan ook goed zijn, maar ik merk dat ik het uiterlijk van oogschaduw niet zo mooi vind.
  • Ik hou van een strakke lijn (niet vlekkerig) eyeliner op de bovenste wimperlijn, maar niet op de onderkant (hetzelfde met mascara, maar ik heb altijd wimperextensions gehad, dus ik draag geen mascara).

Daniëlle Walch heb mijn make-up meer dan 10 jaar in LA gedaan (ik hou zoveel van haar), dus we hoefden er niet eens over na te denken. Ik ben zo blij dat ik het gevonden heb Alyssa Fitchie hier in Portland, die mijn vaste aanstelling is voor HMU (meestal drie keer per maand). Ik merk dat ik VEEL meer opgewonden ben om voor de digital camera te staan ​​als ik me goed voel over hoe ik eruit zie (schokkend) en daarom stapel ik al mijn advertentiecampagnes op één dag per week en krijg ik HMU, zodat ik er goed uitzie/voel het beste (en ja, ik kleed me voor elke baan om). Ze komt meestal tussen 7.00 en 8.00 uur of tussen 8.00 en 9.00 uur, afhankelijk van hoeveel we moeten fotograferen (ze blijft niet de hele dag, dus kan overdag andere klussen aannemen) en we knallen shoot na shoot uit (sommige voor onthullingen , sommige video’s, andere alleen voor sociale campagnes). Ik zou echt willen dat ze elke dag kon komen. Dus vandaag laten we je zien wat ze doet en welke producten ze bij mij gebruikt (die anders zijn dan de zeven dingen die ik al 15 jaar gebruik).

foto door Mark Weinberg | make-up door alyssa fitchie | van: het is hier! onze eerste ehd collectie met vloerkleden usa (+ waarom nu? en waarom dit?)

OK daar gaan we!

1. Hydrateren!

Voordat we beginnen, zorgt Alyssa ervoor dat ik gehydrateerd ben. Ik heb het gevoel dat het vrijwel algemeen bekend is dat huidvoorbereiding cruciaal is om je make-up er goed uit te laten zien en er goed uit te laten zien op je huid. Vergeet die gezichtslotion dus niet.

2. Primer (gezicht en ogen)

Het is zo gemakkelijk om deze stap over te slaan, maar doe het niet. Dit zorgt ervoor dat je make-up de hele dag (of nacht) blijft zitten en helpt echt kreuken te voorkomen. Alyssa gebruikt Smashbox Picture End Gladde en vervagende olievrije foundationprimer voor mijn gezicht en City Decay’s Oogschaduw Primer Potion (Anti-Growing old) op mijn oogleden. Oh, en ze zei dat ze ervoor moest zorgen dat ze de anti-aging versie zou kopen, omdat de andere versie uitdroogt en schilfert, wat duidelijk niet is wat we willen:) De primer voor onder de ogen die ze doorgaans gebruikt, is nu niet meer leverbaar (RUDE). Ze is nog steeds op zoek naar haar nieuwe favoriet, maar in de tussentijd raadt ze je aan Bobbi Brown met vitamine verrijkte oogbasis.

3. Kleurcorrector

Alyssa gebruikt vervolgens een kleurcorrector onder mijn ogen. Dit voorkomt dat concealer grijs wordt. Alyssa gebruikt de Bobbi Brown onderoogcorrector. U wilt dus een kleur kiezen die contrasteert met uw onderoogkleur. Zo vind je jouw kleur: “Kijk eens naar de verkleuring onder de ogen. Als het blauwachtig paars is, kies dan een biscuittint. Als het groenachtig bruin is, kies dan een perzikkleurige tint. Als het een combine van beide is, kies dan voor een perzik-bisque-tint.

PRO TIP: Voeg wat corrector toe waar het deksel de neus raakt voor further helderheid 🙂

4. Concealer voor onder de ogen

Dit is degene die ik altijd gebruik voor shoots: IT Cosmeticacs Bye Bye Beneath Eye volledig dekkende anti-aging waterdichte concealer. Ik hou echt van hoe het eruit ziet en voelt.

5. Oogschaduw

Zoals ik al zei, ik heb een hekel aan het dragen van oogschaduw, dus Alyssa doet er geen op. De oogschaduwprimer die ze gebruikt helpt ‘vette’ oogleden te voorkomen (die ik niet echt heb) en zorgt ervoor dat de eyeliner grip krijgt. Ik vroeg haar wat ze zou gebruiken als ik oogschaduw wilde dragen en zij raadde het aan dit matte Make-up By Mario-palet omdat het neutraal is en echt bouwbaar.

6. Eyeliner

Om een ​​natuurlijkere, verbeterde look te behouden, gebruiken we de eyeliner heel minimaal. Ze heeft strakke lijnen (wat betekent dat ze de binnenste waterlijn van mijn ogen gaat). MAC’s Professional Longwear Fluidline in Blacktrack, een zachte zwarte en deze kleine schuine borstel.

7. Stichting

Zoals jullie allemaal weten ben ik een die-hard Armani Luminous Silk-foundation meid, dus dat is wat Alyssa bij mij gebruikt, maar ik vroeg haar wat enkele van haar andere favorieten waren en ze houdt ervan MAC’s Studio Radiance Face & Physique Radiant Sheer Basis voor dagelijks en Lancôme Teint Idole Extremely 24H Lengthy Put on Matte Basisvoor evenementen. Haar grootste herinnering voor een meer “natuurlijke look” is om voor een lichte tot medium dekking te gaan. Je wilt toch je mooie huid kunnen zien 🙂

8. Markeerstift

Ik gebruik niet echt highlighters, maar ik heb Alyssa ernaar gevraagd, voor het geval je er dol op bent! Ze zei: ‘Degene die de present echt rockt, is de Zandloper Ambient® Lighting afwerkingspoeder. “Het is technisch gezien geen markeerstift, maar het is een zeer glimmend fixeerpoeder en het zorgt ervoor dat de huid er fantastisch uitziet!” Voor het dagelijkse leven gebruikt Alyssa Zeldzame schoonheid.

PRO TIP (voor vloeibare highlighters): Het ziet er echt prachtig uit ONDER basis 🙂

9. Blozen

Het is niet voor niets een klassieker – NARS-orgasme. Meld u aan met een platte ronde stippelborstel. Dat penseel helpt de blos op te bouwen, zodat hij mooi blijft 🙂

PRO TIP: Voor een jeugdiger uiterlijk, breng aan op de appels van je wangen of C-vorm rond het oog voor een meer volwassen look. Ga gewoon niet verder dan waar uw wangkammen komen om te voorkomen dat u zelf ouder wordt.

10. Wenkbrauwen!

Als je er al een tijdje bent, dan weet je dat ik eigenlijk geen wenkbrauwen heb. Het is supercool. Om ze in te vullen gebruikt Alyssa Precies, My Forehead Pencil Waterproof Eyebrow Definer van Profit om kleine haardetails te geven en dan Profit’s Goof Proof Waterproof Straightforward Form & Fill-wenkbrauwpotlood in 3,75 om in te vullen.

PRO TIP: Ga voor blondines één tint donkerder dan je haarkleur en voor brunettes één tint lichter.

11. Mascara

Omdat ik wimpers heb, gebruik ik geen mascara, maar als je dat wel doet, raadt ze je aan LancomeMonsieur Huge waterdichte mascara.

12. Lippen

Wat kan ik zeggen dat ik dol ben op een drogisterij-lipstick. Deze Moist n Wild-versie (Naked It All) is mijn favoriet.

13. Spray instellen

De laatste cruciale stap in langdurige make-up! Alyssa gebruikt MAC’s Prep + Prime FIX+ voor een satijnen afwerking. Dit kan make-up weer tot leven brengen na het aanbrengen van matte make-up. Alyssa houdt ook ECHT van deze settingspray van Stedelijk verval.

Ik hoop dat dit je heeft geholpen als je hoopte op wat advies over “natuurlijk” ogende make-up 🙂

*Make-up door Alyssa Fitchie
**Foto’s door Kaitlin GroenLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here