Home Meubilair Hoe u met een beperkt price range een moderne woonkamer uit het midden van de eeuw kunt creëren – Sofa Potatoes-meubels

Hoe u met een beperkt price range een moderne woonkamer uit het midden van de eeuw kunt creëren – Sofa Potatoes-meubels

0
Hoe u met een beperkt price range een moderne woonkamer uit het midden van de eeuw kunt creëren – Sofa Potatoes-meubels


Trendy design uit het midden van de eeuw heeft een second, en met goede reden. De stijl, ontstaan ​​in het midden van de 20e eeuw, kenmerkt zich door strakke lijnen, organische vormen en focus op functionaliteit. Bovendien ziet het er ook nog eens verdomd goed uit.

Als je hoopt je woonkamer een make-over uit het midden van de eeuw te geven, maar de financial institution niet kapot wilt maken, wees dan niet bang. Met een beetje creativiteit en wat elleboogvet kun je de gewenste look bereiken zonder een fortuin uit te geven. Hier is hoe:


1. Start met de foundation.

Als het om design uit het midden van de eeuw gaat, is minder meer. Dat betekent dat u niet de deur uit hoeft om alle nieuwe meubels te kopen; Vaak is het voldoende om simpelweg te herschikken wat je al hebt. Ontdoe je van alle rommel en kies stukken met een strak en eenvoudig ontwerp. Een financial institution met rechte lijnen zal bijvoorbeeld meer aansluiten bij de esthetiek van het midden van de vorige eeuw dan een financial institution met veel franjes of versieringen. Je kunt ook classic stukken zoeken op rommelmarkten of kringloopwinkels; Zorg ervoor dat ze in goede staat zijn voordat je ze mee naar huis neemt.

schattige moderne banken uit het midden van de eeuw

Dit is de Lieveheersbeestje financial institution bij Sofa Potatoes. Het is een marvel uit het midden van de eeuw, met een body bestaande uit eenvoudige vormen, en houten faucets toelopende poten. De Ladybird-collectie is erg populair omdat het uiterlijk ervan excellent previous bij verschillende stijlen.


2. Omarm natuurlijke materialen.

Een van de kenmerken van design uit het midden van de eeuw is de focus op natuurlijke materialen zoals hout en steen. Als uw meubels er een beetje moe uitzien, geef ze dan een nieuw leven door ze te strippen tot hun natuurlijke afwerking of door ze te schuren en in een donkere houttint te kleuren. Je kunt ook accenten toevoegen zoals stenen onderzetters of houten schalen om een ​​vleugje natuur in je ruimte te brengen. En als u echt alles uit de kast wilt halen, overweeg dan om hardhouten vloeren of bakstenen muren te installeren, die beide kenmerkend zijn voor huizen uit het midden van de eeuw.

moderne rechthoekige eethoek uit het midden van de eeuw
De Oltorf eetset bij Sofa Potatoes heeft een tijdloze stijl met een neutrale walnootafwerking.

3. Houd het licht en luchtig.

Een ander belangrijk component van het ontwerp uit het midden van de eeuw is de nadruk op lichte en luchtige ruimtes. Om deze look in uw woonkamer te bereiken, begint u met het schilderen van de muren in een lichte, neutrale kleur zoals wit of beige. Voeg vervolgens voldoende ramen toe om natuurlijk licht binnen te laten (indien mogelijk) en gebruik spaarzaam lampen om te voorkomen dat de ruimte te donker of te krap aanvoelt. Ruim ten slotte oppervlakken zoals salontafels en boekenplanken op, zodat ze er open en luchtig uitzien in plaats van rommelig en krap.

coole retro bedframes

De Insurgent Assortment bij Sofa Potatoes is een goed voorbeeld van het combineren van de moderne stijl uit het midden van de eeuw met een kamer die licht en luchtig is. De donkere bronskleurige knoppen en de diepe, donkere walnootafwerking van het hout zouden enorm profiteren van een lichte en luchtige ruimte. Het meubilair is ook excellent om op te ruimen, omdat alle lades opbergruimte bieden.


4. Houd het kleurenpalet eenvoudig.

Als het gaat om trendy design uit het midden van de eeuw, is minder meer. Dat betekent vasthouden aan een relatief eenvoudig kleurenpalet in plaats van gek te worden met patronen en prints. Zwart, wit, grijs en beige zijn altijd een veilige keuze, maar je kunt ook proberen een of twee accentkleuren toe te passen, zoals geel of groen. Zorg ervoor dat de kleuren die u kiest, elkaar aanvullen en niet te veel met elkaar botsen.

moderne fauteuil uit het midden van de eeuw

De Lamar fauteuil maakt deel uit van de Lamar-collectie van Sofa Potatoes. De hele collectie bestaat uit meubels met een moderne stijl uit het midden van de eeuw, maar de Lamar fauteuil vormt een geweldig accentstuk. Als je speelt met de kleurenpaletten van een trendy huis uit het midden van de eeuw, kun je altijd een neutralere financial institution behouden, maar een vleugje kleur toevoegen met een bijpassende fauteuil.

Maak die woonkamer halverwege de eeuw

Met een beetje moeite (en misschien zelfs minder geld dan je denkt) kun je gemakkelijk de moderne woonkamer van je dromen uit het midden van de eeuw realiseren! Volg gewoon deze eenvoudige ideas en laat uw creativiteit de vrije loop. Binnen de kortste keren heeft u een stijlvolle ruimte gecreëerd waar Don Draper trots op zou zijn.

Bij Sofa Potatoes bieden we een grote verscheidenheid aan bankstijlen. Een van onze meest populaire is een moderne lijst uit het midden van de eeuw, die voorkomt op verschillende van onze eigen stukken die we lokaal maken in Austin, Texas. Als je een fan bent van de stijl uit het midden van de eeuw, kijk dan eens naar Sofa Potatoes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here