Home Technische gadgets voor thuis Sneakernet krachtoverbrenging | Hackaday

Sneakernet krachtoverbrenging | Hackaday

0
Sneakernet krachtoverbrenging |  Hackaday


Stroomstoringen als gevolg van natuurrampen of meer alledaagse storingen in het elektriciteitsnet kunnen variëren van licht ongemak tot een kwestie van leven of dood als u afhankelijk bent van elektrische medische apparatuur. (Shareable) en (Individuals Energy Battery Collective) hebben samengewerkt om een ​​toolkit te ontwikkelen voor gemeenschappen die ernaar op zoek zijn macht met elkaar delen in deze situaties.

Again-upstroom through batterijen is niet bepaald een nieuw idea, dus de kern van deze handleiding is hoe u een netwerk in uw gemeenschap kunt opbouwen, zodat deze relatief eenvoudige apparaten effectief kunnen worden ingezet in geval van een noodsituatie. We weten dat u al in uw eigen noodstroomvoorziening kunt voorzien, maar het loont de moeite om een ​​goede buur te zijn, vooral als die buren beslissen wat ze moeten doen als u de in de fabriek gesloten rook uit uw nieuwste gebouw op de stoep van de gemeenschap laat ontsnappen.

Voor degenen die niet zo technisch onderlegd zijn als u, beste lezer, is er ook een handig Basishandleiding batterij (PDF). om u te helpen bij het selecteren van een batterijback-upoplossing. Het is enigszins vereenvoudigd, maar het omvat wat de meeste mensen zouden moeten weten. Een opmerking over brandveiligheid met betrekking tot Li-ion-batterijen zou waarschijnlijk gerechtvaardigd zijn in het Battery Fundamentals-document om de informatie over de risico’s van het bijvullen van loodzuurcellen in evenwicht te brengen, maar het lijkt verder behoorlijk solide.

Als je er nog niet helemaal klaar voor bent om je buren lastig te vallen, wat dacht je er dan van om eerst een reservebatterij te bouwen? Wat dacht je van het hergebruiken van een e-bike-accu of dit back-up stroomoplossing voor het laten werken van een gasboiler tijdens een stroomstoring?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here