Home Slaapkamer interieurontwerp Unieke ideeën om uw buitenbomen deze kerst te versieren

Unieke ideeën om uw buitenbomen deze kerst te versieren

0
Unieke ideeën om uw buitenbomen deze kerst te versieren


De feestdagen staan ​​voor de deur en het is tijd om de feestvreugde buiten de grenzen van uw huis uit te breiden. Een van de meest boeiende manieren om dit te doen is door de bomen in uw buitenruimte te versieren met een vleugje kerstmagie.

1. Lichtgevende lantaarns

Hold delicate, gloeiende lantaarns aan de takken van uw buitenbomen om een ​​warme en uitnodigende sfeer te creëren. Kies lantaarns in verschillende vormen en maten, en voor een further tintje kunt u op batterijen werkende kaarsen of kerstverlichting plaatsen voor een etherische gloed die uw buitenruimte zal verlichten.

2. Ornamenten van de natuur

Vier de schoonheid van de natuur door uw bomen te versieren met ornamenten die zijn geïnspireerd op het buitenleven. Dennenappels, hulst en gedroogde schijfjes citrus zorgen voor rustieke maar elegante decoraties. Spuit ze in goud of zilver voor een vleugje glamour.

3. Further grote kerstballen

Ga groot of ga naar huis! Kies voor further grote, kleurrijke kerstballen die in het oog springen en een speels factor toevoegen aan uw buitenboomdecor. Combine en match verschillende tinten om een ​​levendig en feestelijk geheel te creëren.

4. DIY-vogelzaadornamenten

Combineer liefde voor dieren in het wild met vakantiegevoel door vogelzaadornamenten te maken. Vorm ze in feestelijke vormen, zoals sterren of zuurstokken, en grasp ze aan je bomen. Ze voegen niet alleen een uniek tintje toe aan uw buitendecor, maar zorgen ook voor een feest voor de lokale vogels.

5. Lintcascade

Creëer een visueel verbluffend impact door linten van de bovenkant naar de onderkant van uw buitenbomen te draperen. Kies voor een kleurenschema dat bij uw algehele inrichting previous en laat de linten sierlijk naar beneden vallen, waardoor een speelse en magische sfeer ontstaat.

6. Sneeuwvloksymfonie

Omarm het winterthema door je bomen te versieren met een reeks sneeuwvlokken. Je kunt kiezen uit verschillende materialen, zoals acryl, hout of zelfs delicate, doe-het-zelf-papier-sneeuwvlokken. Hold ze op verschillende hoogtes om diepte en dimensie toe te voegen.

7. Verlichte boomrokken

Verleng de gloed naar de foundation van uw bomen door ze in verlichte boomrokken te wikkelen. Kies rokken met ingebouwde LED-verlichting om een ​​zachte en stralende gloed op de grond te creëren, waardoor de betoverende look compleet wordt.

8. Gepersonaliseerde fotoornamenten

Voeg een persoonlijk tintje toe aan de decoratie van uw buitenboom door fotoornamenten op te hangen. Voeg kiekjes toe van dierbare herinneringen, waardoor een sentimentele en hartverwarmende weergave ontstaat die het verhaal vertelt van de vakantietradities van uw gezin.

9. Sterrenlichtslingers

Til de klassieke lichtslingers naar een hoger niveau door te kiezen voor stervormige lampen. Deze lampen voegen een vleugje hemelse magie toe aan uw buitenbomen, waardoor een betoverende weergave ontstaat die de essentie van een winterse nachtelijke hemel vastlegt.

10. Drijvende kaarsen

Voor een vleugje betovering kun je overwegen om nepkaarsen aan de takken te hangen. Kies voor realistische LED-kaarsen die flikkeren, waardoor de illusie ontstaat van zacht zwevende lichtjes. Deze etherische toets zal uw buitenruimte doordrenken met een magische, sprookjesachtige sfeer.

Tags: Kerstbomen decor, kerstbomen voor buiten, buiten bomen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here