Home Meubilair 7 coole salontafels voor elke ruimte – Sofa Potatoes-meubels

7 coole salontafels voor elke ruimte – Sofa Potatoes-meubels

0
7 coole salontafels voor elke ruimte – Sofa Potatoes-meubels


Als je een Sofa Potato bent, is de kans groot dat je veel tijd languit op je financial institution doorbrengt met het kijken naar je favoriete programma’s. En als dat het geval is, heb je een salontafel nodig waar al je hapjes en drankjes in passen. Maar wat als je niet veel ruimte hebt?

Een salontafel kopen kan een hele klus zijn. Er zijn zoveel opties en het is moeilijk om te weten waar je moet beginnen. Maar wees nooit bang! We zijn hier om te helpen. In deze blogpost laten we je alles zien wat je moet weten over het kopen van een salontafel, van het vinden van de perfecte maat voor je ruimte tot het kiezen van de juiste stijl voor je inrichting. Tegen de tijd dat u klaar bent met lezen, bent u een professional op het gebied van salontafels en bent u klaar om de perfecte tafel voor uw huis te vinden.

Waar u op moet letten voordat u koopt

Grootte doet er toe

Een van de belangrijkste dingen waarmee u rekening moet houden bij het winkelen voor een salontafel, is het formaat. U moet ervoor zorgen dat de tafel die u kiest, previous in de beschikbare ruimte. Meet hiervoor de afmetingen van uw kamer en vergelijk deze vervolgens met de afmetingen van de salontafel. Houd rekening met eventuele andere meubels in de kamer, zoals banken of stoelen, die de toegang tot de tafel kunnen blokkeren. Zorg ook voor voldoende ruimte rond de tafel, zodat mensen zich gemakkelijk kunnen verplaatsen.

Stijlpunten

Zodra je een salontafel hebt gevonden die de juiste maat heeft voor jouw ruimte, is het tijd om na te denken over stijl. Wil je iets rustieks of moderns? Traditioneel of eigentijds? De opties zijn eindeloos! Om uw keuzes te beperken, kijkt u naar de algemene stijl van uw huis en inrichting. Met welke materialen en kleuren werk jij al? Als uw huis traditioneler is, kunt u het beste bij een klassieke houten salontafel blijven. Als het moderner is, dan is glas of metaal misschien meer jouw snelheid.

Uw funds

Een van de belangrijkste overwegingen bij het winkelen voor wat dan ook is natuurlijk uw funds. Salontafels kunnen in prijs variëren van € 50 tot € 5.000, dus het is belangrijk om een ​​realistisch funds in te stellen voordat je begint met winkelen. Zodra u dat heeft gedaan, kunt u naar verschillende opties binnen uw prijsklasse gaan kijken. Wees niet bang om dure en goedkope objects te mixen en matchen; een klein beetje distinction kan uw ruimte visueel interessanter maken.

Hier zijn enkele van onze geweldige opties

1. De eerste salontafel op onze lijst is de Haimi salontafel. Deze prachtige tafel heeft een mangohouten afwerking en een zen-achtig design. Het is ideal voor kleine ruimtes en zou er geweldig uitzien in een minimalistisch huis.

coolste salontafels betaalbaar

2. Als je op zoek bent naar iets rustieker, kijk dan eens naar de Dafina salontafel met Casters. Deze tafel heeft een bourbon-afwerking en zwenkwielen, zodat je hem gemakkelijk door je huis kunt verplaatsen. Het zou er geweldig uitzien in een huis in landelijke stijl of in een stedelijke loft.

rustieke salontafels voor in de woonkamer

3. Voor iets moderners, kijk eens naar de Bodi-salontafel. Deze strakke tafel heeft een blad van gehard glas en een chroomkleurig metalen body, waardoor het de perfecte aanvulling is op elke moderne ruimte.

moderne glazen salontafels

4. Dit Kelley-salontafel is een meesterschap in het minimalisme uit het midden van de eeuw. Hij heeft een geborstelde bruine, droge afwerking en faucets toelopende poten, en staat geweldig in elk huis met een meer retrostijl.

retro moderne salontafel uit het midden van de eeuw

4. De Ave salontafel is een andere geweldige optie voor moderne ruimtes uit het midden van de eeuw. Het heeft een strak ontwerp en een mooie walnootafwerking. Bovendien heeft hij een plank die good is voor het opbergen van afstandsbedieningen of andere kleine spullen.

moderne salontafel uit het midden van de eeuw

5. Deze salontafel is zowel functioneel als stijlvol. De Rockwood salontafel heeft ijzeren haarspeldpoten en 3 uittrekbare lades waardoor het de perfecte keuze is voor mensen die ruimte willen besparen. Bovendien staat de natuurlijke acaciahouten afwerking prachtig in elk huis.

beste salontafels voor kleinere ruimtes

6. De Palma salontafel is misschien kleiner dan andere tafels op deze lijst, maar het maakt het qua charme goed. De eenvoudige, minimalistische look wordt ondersteund door de schraagachtige poten en de massieve mangohouten afwerking.

minimalistische salontafels

7. Final however not least hebben we de Hakan salontafel. Deze uniek gevormde salontafel heeft een natuurlijke mango-afwerking en een opvallende zeshoekige vorm. Het is ideal voor mensen die iets anders willen.

coole salontafels in Austin

Ga verder in de wereld van salontafels

Ongeacht de grootte van de ruimte die u heeft, er is altijd een salontafel die good bij u previous. Dus ga eropuit en kijk naar hartelust, wetende dat je de perfecte plek hebt om je hapjes en drankjes neer te zetten.

Sofa Potatoes heeft zoals je ziet een ruim assortiment salontafels. We hebben voor ieder wat wils, dus neem rustig de tijd om door ons aanbod te bladeren. We hebben locaties in Midden- en Zuid-Austin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here