Home Huisdecoratie Creëer een gezellige oplaadruimte in uw huis

Creëer een gezellige oplaadruimte in uw huis

0
Creëer een gezellige oplaadruimte in uw huis


Blogpost afbeelding 1

Er zijn momenten in het leven waarin alles gehaast en gehaast aanvoelt. Zelfs de “rustige” dagen kunnen uitputtend lijken, omdat je niet kunt stoppen met nadenken over de lange to-do-lijst. Werkprojecten, schoolactiviteiten, koken en schoonmaken. Om de drukte tot rust te brengen en balans te creëren, bouwen we graag gezellige oplaadplekken rondom het huis waar ons gezin van kan genieten.

Onlangs hebben we deze onbewerkte tafel van Dwelling Depot aan onze serre toegevoegd om onze nieuwste ruimte dit winterseizoen te verfraaien. We houden allemaal van onze kleine stukjes rust en tijd voor onszelf, en deze tafel previous good in deze hoek. Er zijn zoveel verschillende manieren waarop we van deze oplaadruimte kunnen genieten. Van genieten van een hapje, het samenstellen van onze familiepuzzel, of zelfs het drinken van een warme kop thee tijdens het lezen van e-mails. Deze ruimte voldoet aan de behoeften van het hele gezin en we zijn er zo dankbaar voor.

Blogpostafbeelding 2
Blogpostafbeelding 9

Laten we deze tabel eens bekijken. Deze tafel is uitgevoerd in ruw grenenhout, klaar om te worden gebeitst of geverfd, zodat hij good in uw ruimte previous. Ik kocht deze tafel through HomeDepot.com en werd bij mij thuis afgeleverd.

Blogpostafbeelding 4
Blogpostafbeelding 7

Terwijl deze tafel in de uitverkoop was, kwamen we nog steeds in aanmerking voor ‘free of charge verzending bij bestellingen van meer dan $ 45 greenback’. Meestal kiezen we voor free of charge ophalen in de winkel, maar we hadden een drukke werkweek en het bereiken van Dwelling Depot stond niet op de planning, dus de verzending binnen twee dagen was good. De free of charge verzending is een goede optie als je niet over een voertuig beschikt dat groot genoeg is voor je spullen. Houd daar rekening mee voor andere grotere projecten in de toekomst. En als u zich overweldigd voelt door een venture, biedt Homedepot.com geweldige bronnen, zoals geweldige ingebouwde instruments zoals Projectrekenmachines, ProductaanbevelingenEn Winkel de kamer. Deze bronnen bieden de beste hulpmiddelen om u te helpen het venture goed en hopelijk binnen het funds te voltooien.

350

Deze tafel wordt klaar voor montage geleverd met zeer eenvoudig te begrijpen instructies. Ik ben dol op de doe-het-zelf/creatieve toets die deze tafel biedt, het is meer dan hem alleen maar op zijn plaats zetten en weglopen. U kunt al uw benodigdheden ook bij Dwelling Depot krijgen om de tafel af te maken. Dat further vleugje maatwerk maakt het de perfecte, gezellige toets aan uw ruimte. We hebben deze tafel jaren geleden al in bezit gehad, maar door verbouwingen en herontwerpen hebben we afscheid genomen van onze eerste tafel. Nu hebben we er een perfecte ruimte voor in onze serre, dus hebben we hem opnieuw gekocht. De tafel wordt geleverd met het gereedschap dat nodig is voor de montage, maar om nog iets meer aan de montage toe te voegen, hebben we een paar stappen toegevoegd.

Korte kanttekening: als je om wat voor reden dan ook de mogelijkheid wilt hebben om te demonteren, zou ik de volgende stappen niet volgen. Dankzij deze stappen die we delen, blijft de tafel jarenlang in elkaar gezet.

Blogpostafbeelding 5

1. Schroefdraadborgmiddel

Alle bouten waarmee de poten aan de foundation en de bovenkant aan het voetstuk zijn bevestigd, moeten grondig worden gecoat met schroefdraadborgmiddel. Threadlocker is een pasta die op de schroefdraad wordt aangebracht om te voorkomen dat de bouten uit de moeren loskomen. Als je het stuk vanuit verschillende ruimtes verplaatst, of verplaatst om het schoon te maken, zullen die bouten natuurlijk naar buiten willen, en de schroefdraadborging zorgt ervoor dat dit niet gebeurt.

2. Houtlijm

We hebben houtlijm toegevoegd aan de pluggen waarmee de poten aan het voetstuk zijn bevestigd en op het vlakke gedeelte waar het voetstuk het tafelblad raakt. De houtlijm zorgt ervoor dat het hout niet verschuift, wat wederom de levensduur van de tafel verlengt.

Blogpost afbeelding 10

Gelukkig hadden we de further benodigdheden en gereedschappen voor dit venture. De budgetten zijn krap en we brengen meer tijd door in de winkels dan we willen, maar vergeet jou niet. Geef jezelf objects cadeau die je ontspanning brengen wanneer je die het meest nodig hebt. Dwelling Depot heeft alles voor je: van nieuwe meubelstukken om een ​​gezellige ruimte af te werken, verf om je volgende leeshoekje op te frissen en zelfs opbergrekken en bakken. Dus hoewel je misschien die doe-het-zelfvriend of familielid op je boodschappenlijstje hebt staan, kijk dan ook zelf eens.

Blogpostafbeelding 8
Uitgelichte afbeelding blogpost

We bevinden ons momenteel allemaal in verschillende seizoenen van het leven. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om tijd voor jezelf vrij te maken om op te laden, ook al zijn dat een paar minuten tot een paar uur per dag. Wees creatief en vind ruimtes en locaties in en rond uw huis om deze gezellige toevluchtsoorden voor u en uw gezin te creëren. Ik garandeer dat je een positieve influence zult hebben op jezelf en de mensen om je heen!

Dit bericht werd gesponsord door Dwelling Depot. De inhoud en meningen van producten en diensten zijn van mijzelf.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here