Home Meubilair Dag van de Aarde vieren met boomstammen en bladeren – Vermont Woods Studios

Dag van de Aarde vieren met boomstammen en bladeren – Vermont Woods Studios

0
Dag van de Aarde vieren met boomstammen en bladeren – Vermont Woods Studios


Let op: in een eerder bericht, Een gezicht op het bos zetten Ik vertelde de redenen waarom we Vermont Woods Studios hebben opgericht. Voor Ken draaide het allemaal om handgemaakte meubels. Voor mij ging het over het milieu, de bomen, de bossen en de leefomgeving van wilde dieren. Omdat we bomen gebruiken om onze meubels te bouwen, planten we bomen, tot nu toe meer dan 200.000 bomen. Ons nieuwste mission omvat het planten van bomen ter ondersteuning van de habitat van Aziatische olifanten in Sri Lanka.

Dr. Shermin deSilva is de oprichter en voorzitter van Stammen en bladereneen non-profitorganisatie die zich inzet voor het faciliteren van op bewijs gebaseerde instandhouding van Aziatische olifanten en hun leefgebieden door middel van wetenschap, onderwijs, beleid en belangenbehartiging.

Stammen en bladeren

april is Maand van de aarde en we hopen dat u samen met ons een nieuw partnerschap viert dat we hebben ontwikkeld met Dr. Shermin de Silva en haar geweldige group bij Stammen en bladeren. Deze vastberaden non-profitorganisatie zet zich in voor “het vergemakkelijken van het vreedzaam samenleven van mensen en olifanten”.
Zoals je misschien wel kunt raden, krimpt de beboste habitat waar Aziatische olifanten al duizenden jaren leven, waardoor olifanten gedwongen worden inbreuk te maken op de menselijke habitat (of eigenlijk omgekeerd). Dr. de Silva werkt samen met gemeenschappen in haar geboorteland, Sri Lanka, om manieren te vinden om vreedzaam te floreren met olifanten in een landschap met biodiversiteit dat aan ieders behoeften voldoet.
Zoals veel iconische diersoorten verdwijnt het boshabitat van de Aziatische olifant in een alarmerend tempo. We dringen er bij huiseigenaren op aan om bosproducten te vermijden die afkomstig zijn uit kwetsbare natuurgebieden en we bieden een duurzaam alternatief als het gaat om houten meubelen.

Bomen planten ter ondersteuning van het leefgebied van olifanten

We zijn verheugd om het boomplantplan van Dr. de Silva te ondersteunen met een deel van de opbrengst van elke meubelbestelling die we ontvangen. Het plan identificeert twaalf boomsoorten die zijn geselecteerd vanwege hun geschiktheid, irrigatievereisten en potentieel om alternatieve inkomstenbronnen te ontwikkelen voor boeren die reguliere voedselgewassen verliezen aan olifanten. Blijf op de hoogte terwijl het zich ontvouwt. U kunt dit mission rechtstreeks steunen through Stammen en bladeren.

Waarom geeft een meubelwinkel om olifanten en bomen?

Lijkt het vreemd dat a meubelwinkel in Vermont is betrokken bij een mission ter ondersteuning van het leefgebied van olifanten in Sri Lanka? Ik denk het wel, maar het gaat allemaal terug tot onze oprichting missie van bosbehoud. We hebben veel succes gehad met ons mission om bomen te planten en het leefgebied van monarchvlinders in Mexico te herstellen. Onze vrienden van Bossen voor vorsten zijn nu goed ingeburgerd en goed gefinancierd. We willen dat succes herhalen met andere non-profitorganisaties die bomen planten om wilde dieren te ondersteunen.

Eén procent voor de planeet

Wij geloven dat elk bedrijf de verantwoordelijkheid heeft om de wereld een betere plek te maken. Eén manier waarop we onze betrokkenheid tonen, is door ons lidmaatschap van 1% voor de planeet. Volg ons op Fb of Instagram meer leren.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here