Home Huizen renovatie Een keuken- en badkamerrenovatie in Rosedale, Queens

Een keuken- en badkamerrenovatie in Rosedale, Queens

0
Een keuken- en badkamerrenovatie in Rosedale, Queens


Het huis, een eengezinswoning in Kaapse stijl die gebruikelijk is in onze omgeving van North Rosedale, Queens, werd gebouwd in 1950. Dat was nodig een keuken renoveren die zoveel verspilde ruimte had. Op foundation van de bestaande indeling ontbrak de opslag ernstig en voldeed deze niet aan de behoeften van mijn gezin. Bovendien waren de materialen verouderd, vergen ze veel onderhoud en doorstaan ​​ze de tand des tijds niet meer.

We hadden een gedeeltelijk open idea voor ogen tussen de keuken en de eetkamer, dat voelde als afgesneden. Onze badkamer was ook oud en had ventilatieproblemen die tot veel roest leidden. Het was te wijten aan een totale darm.

Ik hou ervan om ruimtes mooi en functioneel te maken, dus besloot ik de herinrichting van mijn huis te plannen. Ik heb mijn renovatieproject op een rij gezet en Veraangenamen verbond me snel met drie aannemers in Queens die er allemaal geweldig uitzagen. De aannemer die ik had ingehuurd, bood me het beste tijdsbestek, de beste materialen en de beste kosten. Zijn bemanning deed het onmogelijke en bezuinigde niet op de zaken.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here