Home Meubilair Hoe u weet wanneer het tijd is om een ​​nieuwe financial institution te kopen – Sofa Potatoes-meubels

Hoe u weet wanneer het tijd is om een ​​nieuwe financial institution te kopen – Sofa Potatoes-meubels

0
Hoe u weet wanneer het tijd is om een ​​nieuwe financial institution te kopen – Sofa Potatoes-meubels


We hebben het allemaal weleens meegemaakt. Je zit op de financial institution en je realiseert je plotseling dat er betere dagen zijn geweest. De stof begint te scheuren, de kussens zijn plat en het ziet er gewoon niet meer zo mooi uit als vroeger. Maar hoe weet je wanneer het tijd is om een ​​nieuwe financial institution te kopen? Banken zijn tenslotte duur en je wilt geen geld uitgeven aan een nieuwe als dat niet nodig is. Hier zijn een paar tekenen dat het misschien tijd is voor een nieuwe financial institution:

De stof is versleten

Een van de eerste dingen die je opvalt aan een financial institution die vervangen moet worden, is dat de stof versleten is. Als je scheuren of scheuren in de stof ziet, of als de kleur vervaagd is, is het waarschijnlijk tijd voor een nieuwe financial institution. Je kunt proberen een oude financial institution opnieuw te bekleden, maar soms is het gewoon niet de moeite waard. Bovendien is het mogelijk dat u geen stof kunt vinden die precies overeenkomt met het origineel.

beschermingsplannen voor meubilair

Bij Sofa Potatoes begrijpen we dat er ongelukken gebeuren en daarom bieden we dat aan beschermingsplannen. Het Platinum Potato Safety Plan dekt uw meubilair gedurende 4 jaar (wat finest wel aardig is).

Mysterieuze geluiden

Als je vreemde krakende of ploffende geluiden uit je financial institution hoort komen, is het tijd om er vanaf te komen. Deze geluiden zijn meestal een teken dat het body begint af te breken. Zodra het body begint te bezwijken, wordt de financial institution steeds ongemakkelijker om op te zitten.

Als je een leren financial institution hebt gekocht, let dan op scheuren in het leer. Het is belangrijk om goed voor je leren financial institution te zorgen, en dat is ook zo goede manieren om dat te doen, maar het kan na verloop van tijd nog steeds verslijten. Als je scheuren ziet, is het tijd om te gaan shoppen voor een nieuwe financial institution.

Kader 1 van

Dit is onze Mesa lederen Property-bank in ons Hudson Ash-leer. De donkerleren bekleding is gemaakt om duurzaam en stijlvol te zijn. Het gaat jaren mee, maar zodra het begint te barsten, moet je naar andere opties gaan kijken.

Je voelt je niet meer op je gemak

Als uw financial institution niet meer zo comfortabel is als vroeger, is het misschien tijd om deze te vervangen. Na verloop van tijd kunnen kussens plat worden en hun vorm verliezen. Dit kan het moeilijk maken om je op je gemak te voelen, en het kan zijn dat je voortdurend aan het wisselen bent. Als u zich niet op uw gemak voelt, wilt u geen tijd op uw financial institution doorbrengen, dus deze kan web zo goed worden vervangen.

waarom zakken mijn kussens door

De kussens zijn plat

Een ander teken dat het tijd is voor een nieuwe financial institution is als de kussens plat zijn. Dit geldt vooral als uw financial institution enkele jaren oud is. Na verloop van tijd zullen kussens hun vorm verliezen en platter worden. Hierdoor kan uw financial institution minder comfortabel zijn om op te zitten en ziet deze er ook minder uitnodigend uit. Als je hebt geprobeerd je kussens op te schudden en ze nog steeds niet hun vorm behouden, is het misschien tijd voor een nieuwe financial institution.

De Pluizige collectie bij Sofa Potatoes beschikt over de allerzachtste kussens uit onze woonwinkel, maar de kussens zijn gekanaliseerd genaaid om doorzakken te voorkomen.

Kader 1 van

Dit is de Pluizig 3-delig sectioneel in de stof, Bennett Dove. Zoals je kunt zien zien de kussens er niet zo netjes uit als andere kussens, maar de gekanaliseerde naaitechniek voorkomt dat de binnenvulling verschuift.

Verplaatst naar een andere locatie

Als u naar een nieuw huis of appartement bent verhuisd, kunt u overwegen een nieuwe financial institution te kopen. Dit geldt vooral als je oude financial institution erg groot of erg klein is. Het is moeilijk om banken te vinden die de perfecte maat hebben voor elke kamer, dus u kunt web zo goed opnieuw beginnen als u verhuist. Bovendien zorgt een nieuwe financial institution ervoor dat uw nieuwe plek als thuis voelt.

Een verandering nodig

Soms heb je gewoon behoefte aan verandering. Als je het beu bent om naar je oude financial institution te kijken, of als je toe bent aan een nieuwe stijl, is het misschien tijd om een ​​nieuwe te kopen. Het is geen schande om een ​​improve te willen, en er is geen reden om je oude financial institution te behouden als je er niet blij mee bent.

Zoals u kunt zien, zijn er een aantal signalen die erop wijzen dat het tijd is om een ​​nieuwe financial institution te kopen. Als u een van deze dingen opmerkt, is het waarschijnlijk tijd voor een improve. Natuurlijk hoeft u niet meteen een nieuwe financial institution te kopen zodra u een probleem opmerkt. Maar als uw financial institution zijn leeftijd begint te vertonen, is het misschien tijd om op zoek te gaan naar een vervanging.

Dus daar heb je het: een paar tekenen dat het misschien tijd is om een ​​nieuwe financial institution te kopen. Alleen jij kunt natuurlijk beslissen wanneer het tijd is voor een nieuw meubelstuk. Maar als uw financial institution zijn leeftijd begint te vertonen, wees dan niet bang om hem te vervangen!

Bekijk Sofa Potatoes voor al uw vervangingsbehoeften. We hebben een ruime keuze aan stijlvolle en comfortabele banken die kunnen worden aangepast in alle stoffen of leersoorten die we beschikbaar hebben. Een nieuwe financial institution kan uw hele ruimte opfrissen en u na een lange dag de broodnodige dosis consolation geven.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here