Home Huizen renovatie Een modern-eclectische woningrenovatie in Californië in Culver Metropolis

Een modern-eclectische woningrenovatie in Californië in Culver Metropolis

0
Een modern-eclectische woningrenovatie in Californië in Culver Metropolis


Een stel heeft hun hele huis gerenoveerd met een finances van $ 250.000,- en creëerde een plek voor bijeenkomsten

huiseigenaren zitten op de LR-bank na de renovatie van hun huis in Culver City

  • Huiseigenaren: Nadat ze verliefd waren geworden op een huis met één verdieping uit de jaren vijftig, kwam er een stel plaatsten hun woning verbouwen op zoeten
  • Waar: Culver Metropolis in Los Angeles
  • Primaire renovatie: Een samenvoeging van keuken, eetkamer, woonkamer en entreehal die een ommuurd mini-huis zou veranderen in een eclectische open ruimte
  • Met: Sweeten algemeen aannemer uit Los Angeles
  • Citaat van huiseigenaren: “Het was een fantastische hulp om de grote activabank van Sweeten binnen handbereik te hebben om inspiratie op te doen, contacten te vinden en het challenge in het algemeen gaande te houden.”

Geschreven in samenwerking met huiseigenaren Liz en Michael. ‘After’-foto’s door Jill Weller.

Gemengde motieven (met opzet)

We hebben dit gelijkvloerse huis van 1.600 vierkante meter in Culver Metropolis, Californië, ons eigen huis gemaakt met een combine van stijlen: Boheems-eclectisch (veel planten en texturen), Californië fashionable (inclusief een licht en luchtig kleurenpalet) en zelfs vleugjes uit de jaren zeventig (onze ‘gesprekskuil’ voor de open haard). Het resultaat is een felle representatie van ‘ons’.

Blauwgrijze gelijkvloerse woningrenovatie uit het midden van de eeuw in Culver City

Wij zijn Liz Anderson, marketingdirecteur, Michael Anderson, hoofd productie, Callie Anderson, onze hond, en Buddy the Cat. Nadat wij ons huis hadden gekocht, was het plan om meteen te gaan verbouwen. We hebben het challenge een paar jaar stilgelegd; een geweldige beslissing omdat we zo meer te weten kwamen over wat we nodig hadden.

Vorige dia
Volgende dia

leeshoekje met open haard en dakspanten in huisrenovatie in Culver City

woonkamer in huisrenovatie in Culver City

Klein huis in de grote stad

We wilden het huis opnieuw creërenoorspronkelijk gebouwd in 1952, en gebruik elke vierkante meter doelbewust. Woningen uit de jaren vijftig zijn meestal afgescheiden, met kleine keukens, eetgedeeltes en woonruimtes. We wilden verplaats de keuken en integreer deze drie gebieden in ons huis om een ​​meer open en gastvrije ruimte te creëren.

Aan het huis is door de vorige eigenaar ook een aanbouw toegevoegd: een kapsalon inclusief toonbanken en een salongootsteen, waarin de nieuwe woning is gevestigd. keuken. We wilden alle ruimte benutten. Dat waren we van plan een badkamer vernieuwente.

leeshoek met gebogen bank en kunstmuurgalerij

haardwand met langwerpige grijsgroene metrotegel en open planken

Het dilemma van de aannemer

Zelfs toen we er klaar voor waren en wisten wat we wilden doen, was het idee om een ​​aannemer te vinden overweldigend. Ontdekken Veraangenamen en die van het bedrijf listing van aannemers was een geweldige hulpbron om het te verfijnen.

Nadat we onze Sweeten-aannemer hadden ingehuurd, hield ze regelmatig contact met ons, waardoor we op schema konden blijven. Ze winkelde ook met ons mee terwijl we afwerkingen en materialen uitkozen, daarbij rekening houdend met haar experience. We konden verschillende hulpmiddelen vinden en gebruiken wanneer de situatie daarom vroeg.

houten keuken met eiland en betegelde bar bij verbouwing van het huis in Culver City

Blauwdruk voor een open huis

Onze doelstellingen voor de renovatie evolueerden en groeiden gedurende het hele proces. Aanvankelijk werden we geïnspireerd door de look uit het midden van de eeuw, en we dachten dat dit zou werken op foundation van de architectuurstijl en de ouderdom van ons huis. We wilden echter niet beperkt worden door slechts een tijdsbestek.

Wij waren het meest enthousiast over wat de huis zou worden: een plek om te verzamelen. Met dat in gedachten was een van de belangrijkste stukken die we wilden benadrukken de bar; het is niet alleen functioneel, maar ook een pronkstuk dat meteen in het oog springt als je binnenkomt. We hadden ook een visie voor ons ‘leeshoekje’. De plek, voorheen ongebruikt, wordt vandaag de dag dagelijks bewoond en biedt ons een ruimte om te ontspannen met een goed boek.

houten keuken met vinylvloer en zwarte kwartsiet achterwand bij renovatie van een huis in Culver City

houten keuken met achterwand van zwart kwartsiet en Bespoke Flex-koelkast

Gepersonaliseerde ontwerpideeën, inclusief vloeren

Voor de dure objects van het huis – kasten, werkbladen – kozen we voor een neutraal palet, dus we leunden arduous op de afwerking. We verwerkten uniek behang, tegels, verschillende vloerkleden en stoffen. Die patronen en texturen brengen persoonlijkheid in de ruimte.

Het was (en is nog steeds) controversieel, maar we hebben onze originele hardhouten vloeren bedekt met hoogwaardige vinylvloeren. Het ziet er fantastisch uit en de vloeren zijn vrijwel onverwoestbaar en volledig waterdicht. Dat is een groot pluspunt als je een zwembad aan de achterkant hebt.

Een keukenbar met grafische achterwand en onderbouwwijnkoelkast

Toen we opbergruimte ontwierpen, probeerden we niet alleen dingen te verbergen. In plaats daarvan hebben we ruimtes gecreëerd waarin onze documenten, boeken en verzamelobjecten openlijk worden tentoongesteld. Onze tip hier is: heb niet het gevoel dat je al je spullen moet verstoppen.

Om de boel op te frissen, was een groot aandachtspunt in ons ontwerp de integratie van groen. Decoreren met veel planten zorgt ervoor dat de ruimte fris en uitnodigend aanvoelt, waar je ook kijkt.

Door de terugkerende droogte is onze werf overgegaan op een watertechnisch milieuvriendelijkere situatie. De tuin is ontworpen om er strak uit te zien, van de plaatsing van planten tot de met rotsen omzoomde borders. Het enige wat je nog hoeft te doen is een beetje meer toevoegen ondergrondse drainage voor de ongebruikelijke regenbuien.

zithoek en eetkamer in huis uit het midden van de eeuw

eetkamer met groen en wit behang

Zorgen toestaan

Als beginnende renovator was mijn grootste vraag: hoe regelen we alle vergunningen? Het was een uitdaging. De bemanningen liepen vertraging op, evenals de vergunningen, waarbij dit laatste het grootste probleem was. Uiteindelijk zijn we dankzij de planning op tijd en binnen finances klaar de experience van onze aannemer.

“Toen we onze Sweeten-aannemer eenmaal hadden ingehuurd, hield ze regelmatig contact met ons, en dat hielp ons om op schema te blijven.”

Renovatietips

Voor andere verbouwers hebben wij enkele adviezen. Stel eerst alle vragen aan alle mensen. Iedereen omvat: uw aannemer, de loodgieter, de arbeiders, de codepersoon van de overheid. Allemaal. Onze loodgieter had een geweldig idee voor een leidingoplossing waarmee we geld bespaarden.

groene en witte douchetegel met mini-metrotegel en behang bij verbouwing van het huis in Culver City

groen en wit badkamerbehang met dubbele wastafels bij verbouwing van het huis in Culver City

Doe het vervolgens niet woon in het huis door uw renovatie. We woonden in ons huis, deden de afwas in de badkuip en kookten buiten op de grill. DOE HET NIET. Het was koud en we brachten vele nachten door op de vloer van een overvolle slaapkamer, terwijl we een nog bevroren magnetronburrito aten en onze levenskeuzes in twijfel trokken.

Hadden we al gezegd dat je tijdens de renovatie niet in je huis magazine wonen?

groene en witte douchetegel met zitbanken in huisrenovatie in Culver City

groen en wit palmbehang in de badkamer met mini-metro-douchetegel

Huiseigenaren leveren hun droomhuis op

Het was een fantastische hulp om de grote activabank van Sweeten binnen handbereik te hebben om inspiratie op te doen, contacten te vinden en het challenge in het algemeen gaande te houden.

Zijn we binnen het finances gebleven? Nee. (Als iemand dat heeft, bel ons dan alstublieft!) We zijn gebleven binnen ons finances. We spraken met onze Sweeten-aannemer over de gebieden, materialen en inrichting waaraan we veel wilden uitgeven, en kwamen overeen waar we konden besparen. Dat zorgde voor flexibiliteit als er onverwachte uitgaven opdoken. De kosten van onze renovatie van prime tot teen? $ 250.000.

open concept woonkamer en keuken tijdens de renovatie van een huis uit het midden van de eeuw in Culver City

houten keuken met vinylvloeren bij renovatie van een huis in Culver City

gebogen bank met uitzicht op groengrijze betegelde open haard in huisrenovatie in Culver City

Naarmate het werk vorderde, kwam Buddy de Kat elke dag ‘s avonds naar buiten om te ontdekken dat er muren ontbraken of toegevoegd waren. Hij en Callie, onze hond, dachten dat we tovenaars waren.

Dat deden onze vrienden ook, toen ze een geel ‘superklein’ huis uit de jaren vijftig zagen veranderen in een stijlvol ‘WOW! Kijk eens naar al deze ruimte” knaller. Het bleek geweldig.

Bedankt, Liz en Michael, voor het delen van je huis met ons!

Renovatie materialen

KEUKENBRONNEN:

  • Notenhouten flatpanelkasten: op maat by way of aannemer
  • Samsung Bespoke Flex aanpasbare paneelkoelkast: Samsung.
  • KitchenAid vaatwasser, afzuigkap, wijnkoelkast en Good kookplaat: Keukenhulp.
  • Hayes Lineaire kroonluchter: West-Elm

EETKAMERBRONNEN:

BADKAMERBRONNEN:

LEVEN ZIJN MIDDELEN:

HUIS BUITENBRONNEN:

  • Partytentverf in Orion Gray #N510-6 en Stil Wit #PPU26-13 in satijn: Behr

Sweeten selecteert zelf de beste algemene aannemers die passen bij de locatie, het finances, de omvang en de stijl van elk challenge. Volg de weblog, Maak verhalen zoetervoor renovatie-ideeën en inspiratie en wanneer u klaar bent om te renoveren, begin uw renovatie met Sweeten.


De put up Een modern-eclectische woningrenovatie in Californië in Culver Metropolis verscheen als eerste op Veraangenamen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here