Home Meubilair IFDA-leden en de industrie profiteren van meer dan 100 ontwikkelings-, onderwijs- en netwerkevenementen in 2023

IFDA-leden en de industrie profiteren van meer dan 100 ontwikkelings-, onderwijs- en netwerkevenementen in 2023

0
IFDA-leden en de industrie profiteren van meer dan 100 ontwikkelings-, onderwijs- en netwerkevenementen in 2023Meubelwereldnieuwsbureau op 12/8/2023


IFDA, de Internationale Inrichting en Design Vereniging, sluit 2023 af als een topjaar voor programmering en evenementen. De vereniging ontwikkelde en organiseerde meer dan 100 programma’s en evenementen voor leden en de branche als geheel. De programma’s zijn ontworpen voor alle facetten van de woninginrichting- en ontwerpindustrie als een manier om verbindingen op te bouwen, middelen te vergroten en studenten- en professionele groei te bieden. Ze dienen ook als een van IFDA’s meest vitale en zichtbare missies.

In 2023 werd programmering op lokale, nationale en internationale schaal aangeboden. In mei hield IFDA de Japan Truthful in New York Metropolis. Het was een reeks seminars en presentaties gemaakt door IFDA Japan over onderwerpen als Chinoiserie-ontwerp, biofilie/bloemschikken, traditioneel keramiek maken, het behoud van traditionele architectuur en zelfs theeproeven.

Van Arizona tot New England tot Zuid-Florida ontmoeten IFDA-evenementen leden en de branche waarin zij wonen en zakendoen.

Boston en IFDA New England waren gastheer van het Awards Gala van 2023. Ter ere van de meest uitmuntende leiders in de sector voor hun baanbrekende prestaties werden tijdens het uitverkochte evenement meer dan twintig prijzen uitgereikt voor design, architectuur en levenslange prestaties.

De Fall Tabletop Present in Richmond, Virginia, gaf leveranciers uit de industrie de kans om met ontwerpers te communiceren om hun aanbod te presenteren en te leren hoe ze beter kunnen samenwerken. En in Excessive Level presenteerde de daar gevestigde afdeling van de organisatie haar 11e jaarlijkse Nacht van Lichten en Rijzende Sterren. Dit kenmerkende evenement erkent de meest uitmuntende senior bachelor

ontwerpstudenten van universiteiten in de twee Carolinas en reikt de Luminary Award uit aan een figuur uit de sector met onderscheiding en verdienste.

Bovendien zijn veel IFDA-programma’s on-line beschikbaar voor alle Amerikaanse en internationale leden. De educatieve programmering wordt vastgelegd zodat elk IFDA-lid er 24/7 toegang toe heeft by way of het ledenportaal van de organisatie.

Cocktails, Conversations and Connections is een regelmatig gepland netwerkevenement dat verschillende IFDA-chapters lokaal coördineren. Deze evenementen zijn gericht op het bevorderen van nieuwe en bestaande relaties en het creëren van een gemeenschap. IFDA New York geeft er een unieke draai aan door hun evenementen te organiseren op de populairste nieuwe plekken in de stad.

“IFDA is altijd een leider geweest op het gebied van professionele ontwikkeling en onderwijs. Het was een pijler onder de oprichting van onze organisatie in 1947 en blijft tot op de dag van vandaag bestaan”, aldus Daybreak Brinson, bestuursvoorzitter van de IFDA. “De breedte, kwaliteit en diversiteit van de onderwerpen die onze chapters en internationale organisatie dit jaar hebben aangeboden, zijn ronduit opmerkelijk.”

Bezoek hun web site voor meer informatie over hoe u lid kunt worden van de IFDA of hoe u lid kunt worden van de IFDA hier.


Over IFDA

IFDA, opgericht in 1947, begon met de gestelde doelen om “het status te vergroten en de mogelijkheden van de vrouwen in de industrie te verbreden; vrouwen op aanverwante gebieden samenbrengen om ideeën uit te wisselen; om gevestigde professionele vrouwen te ontmoeten by way of lezingen, boards en andere programmering; en om kansen en trainingen te bieden aan leden en anderen die zichzelf willen ontwikkelen door middel van clinics en beurzen.” Door de jaren heen is IFDA uitgegroeid tot een groep mannen, een krachtige filantropische tak opgebouwd en leden over de hele wereld bereikt. Hun missie om status en professionaliteit te brengen naar haar leden en naar de woninginrichtingswereld blijft nu, meer dan 75 jaar later, weerklank vinden. Voor meer informatie bezoek IFDA.com.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here