Home Meubilair 6 van onze meest betaalbare houten eettafels – Vermont Woods Studios

6 van onze meest betaalbare houten eettafels – Vermont Woods Studios

0
6 van onze meest betaalbare houten eettafels – Vermont Woods Studios


Een klant in Ohio stuurde ons deze foto van zijn nieuwe Eettafel Sarah Shaker in natuurlijke kers naast onze Eigentijdse Windsor eetkamerstoelen.
Veel klanten brengen tegenwoordig meer tijd thuis door en zijn op zoek naar manieren om hun woninginrichting een improve te geven. Welk meubelstuk kun je beter upgraden dan je eettafel?
Gustav Stickley, een van de meest vooraanstaande Amerikaanse meubelontwerpers van de afgelopen 200 jaar, was de eerste die opmerkte dat de eettafel het ‘hart van het huis’ is. Maar investeren in een massief houten tafel kan duur zijn. Al onze tafels zijn gebouwd om eeuwig mee te gaan en levenslang gegarandeerd, en de prijzen weerspiegelen dat. Daarom wilden we een gids samenstellen om mensen te helpen bij het vinden van massief houten eettafels van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen.
Hier zijn enkele van onze meest betaalbare houten eettafels:

Necessities-eettafels

Essentials Walnoot Ronde Eettafel
Onze Necessities-collectie is een van onze meest betaalbare en milieuvriendelijke collecties die beschikbaar zijn. Ontworpen en vervaardigd door Copeland-meubels in Bradford, Vermont, maakt de Necessities-collectie gebruik van geüpcycled hout dat anders zou worden gesloopt (meestal verbrand voor warmte in de winter). Het Copeland-team is erin geslaagd alle kleine stukjes hout die tijdens het productieproces worden weggegooid te verzamelen en ze samen te smelten met behulp van een geavanceerde schrijnwerktechniek die vingerlas wordt genoemd.
Met behulp van deze techniek kan Copeland de hoeveelheid afval minimaliseren en hun restjes kersen- en walnotenhout upcyclen. Omdat dit hout van oudsher wordt weggegooid, maakt het bedrijf eigenlijk geen materiële kosten bij het bouwen van dit meubilair (afgezien van de arbeids- en machinekosten). Hierdoor is de Necessities collectie (en ook de Linn slaapkamercollectie En Moderne boerderijcollectie) een van de meest betaalbare meubelcollecties op onze website. Producten uit deze collecties maken ook deel uit van de Copeland Fast Ship-programma (ze worden binnen 1-3 weken verzonden).
Necessities eettafels zijn verkrijgbaar in ronde en rechthoekige ontwerpen in kersen- of walnoothout naar keuze. Je kunt de tafelpoten ook personaliseren met de hierboven afgebeelde metalen haarspeldpoten of massief houten poten.

Catalina eettafel

Catalina eettafel
De Catalina-collectie van Copeland Furnishings is geïnspireerd op de ontwerpen uit het midden van de 20e eeuw en weerspiegelt beslist het moderne design uit het midden van de eeuw. De basisprijs voor deze tafel weerspiegelt de kleinste afmetingen, een vierkant ontwerp van 40 x 40 inch met afgeronde bootvormige randen. Dit ontwerp, geschikt voor vier stoelen, is ideal voor kleine ruimtes: een ontbijthoek of een keuken in een appartement. Hier afgebeeld in naturel kersenhout, maar is ook verkrijgbaar in walnoot. Als u op zoek bent naar iets groters, is deze tafel ook verkrijgbaar met een lengte van 60″ of 78″.
Bekijk onze selectie van Catalina eetkamermeubel.

Sarah Shaker eettafel


Onze Sarah Shaker eettafel, eveneens vervaardigd door Copeland, kenmerkt zich door de minimalistische ontwerpfilosofie die zo gebruikelijk is bij meubels in shaker-stijl, maar brengt ook een eigentijdse twist met ronde tafelpoten. De basisprijs vertegenwoordigt een vierkante tafel van 36 x 36 inch, maar de tafel is verkrijgbaar in verschillende breedtes en lengtes.
Winkel de Sarah Shaker eettafelhet geheel Sarah Shaker-collectieen zie andere schud eettafels.

Klassieke Shaker-tafels

Klassieke Shaker-tafels
Onze Basic Shaker collectie van Lyndon Furnishings is een van onze finest verkochte collecties. Deze klassieke, eenvoudige ontwerpen hebben traditionele ontwerpkenmerken in shaker-stijl, zoals faucets toelopende poten en rechte schorten. Verfraai het ontwerp met een uitlopende poot, verkrijgbaar op de meeste tafels uit de Basic Shaker-collectie. Verkrijgbaar in kersen, esdoorn of walnoot in verschillende maten.
Winkel de Klassieke Shaker-collectie of bekijk alles Klassieke Shaker eettafels.

Entwin ronde eettafel met glazen blad

Entwine Walnoot eettafel met glazen blad van Copeland Furniture
De Entwine ronde eettafel met glazen blad maakt deel uit van de Verklaringen verzamelen van Copeland Furnishings, een eigentijdse collectie tafelontwerpen, exclusief verkrijgbaar in Amerikaans zwart walnoot met glazen blad. De Entwine tafel zal zeker een opvallende verschijning zijn in uw huis, en (web als al onze meubels) bieden wij er levenslange garantie op.
Winkel de Entwin-tabelde hele Verklaringen verzamelenof Fast-Ship-meubilair.

Vermont moderne voetstuktafel

Vermont moderne eettafel
De Vermont moderne voetstuktafel is een van onze finest verkochte eettafels. Hij is tremendous aanpasbaar: verkrijgbaar in kersen, walnoot of esdoorn naar keuze, in een rond of vierkant profiel, als massief blad of als aanschuiftafel, en in verschillende maten.
Niet gezien wat je zocht? Bekijk onze volledige collectie massief hout uit Vermont eettafels.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here