Home Meubilair De Boheemse stijl in meubelontwerp – Sofa Potatoes-meubels

De Boheemse stijl in meubelontwerp – Sofa Potatoes-meubels

0
De Boheemse stijl in meubelontwerp – Sofa Potatoes-meubels


De bohemian stijl in meubeldesign is een stijl die geïnspireerd is op de zorgeloze en nomadische levensstijl van de bohemians. Deze stijl wordt gekenmerkt door meubilair dat eclectisch, kleurrijk en vol leven is. Als je op zoek bent naar een meubelwinkel die verschillende stukken heeft die in de categorie bohemienstijl passen, dan ben je bij Sofa Potatoes aan het juiste adres.

Wat is Boheemse stijl?

Volgens het artikel van HGTV: “Boheemse ontwerpstijl 101“, de boho-stijl is een combine van verschillende culturen en artistieke uitingen tot een eclectische stijl. De boho-stijl legt de nadruk op organische elementen en de natuur.

Het gaat erom het onconventionele te omarmen en een gebrek aan structuur te verkiezen boven een consistente, uniforme look. Hoewel er definitieve instructies voor deze stijl bestaan, zijn er gemeenschappelijke kenmerken die een geweldige manier zijn om je huis te vullen met boho-vibes.

Boho-stijlgids

Enkele van de meest opvallende kenmerken van de Boheemse stijl in meubels zijn:

Kleurrijk:

  • De bohemian stijl in meubelen kenmerkt zich door het kleurgebruik. Bij deze stijl wordt vaak gebruik gemaakt van felgekleurde stoffen en materialen om een ​​leuke en levendige sfeer te creëren.
  • Het kleurenpalet is heat, met kleuren zoals roest, crème en taupe.

Natuurlijke elementen:

  • Boho-meubels worden vaak gemaakt van natuurlijke materialen zoals jute, riet en rotan.
  • Lichte houttinten zoals grenen, mango of teak.

Gelaagde texturen:

  • Dit kan door verschillende stoffen te combineren, zoals fluweel, linnen en katoen.
  • Bont, leer en schapenvacht worden ook vaak in deze stijl gebruikt.

De Boheemse stijl bij Sofa Potatoes

Sofa Potatoes heeft verschillende stukken die in de Boheemse categorie zouden kunnen passen, waaronder de volgende:


De Ladybird omkeerbare bankchaise:

Rachel M. recensie van Ladybird Left Chaise Sectional

Zoals u kunt zien, previous deze moderne financial institution uit het midden van de eeuw in elk huis. Het vormt een perfecte foundation voor een boho-ontwerp, omdat je er een gestructureerde deken op kunt leggen of een paar eigenzinnige sierkussens kunt toevoegen. Die chaise longue is ook een mooie aanvulling op die zorgeloze bohemien levensstijl.

Bovendien kunnen onze banken worden aangepast in al onze beschikbare stoffen. Het bijzondere lieveheersbeestje hierboven is gemaakt van onze stof Very good Peacock. Het is een opvallende kleur, excellent voor de boho-stijl.

De Haimi salontafel:

Haimi salontafel

Ja… kijk eens naar deze coole salontafel. Hij is gemaakt van mangohout en heeft een onconventionele uitstraling, excellent voor je bohemien huis.


Carlton vierkante poefjes:

Carlton vierkante poef

Deze handgeweven poef biedt de juiste hoeveelheid textuur voor je bohemien huis. Een poef fungeert als een veelzijdig meubelstuk en kan een voetenbankje, een bijzettafeltje of gewoon iets zijn om je further boeken op te stapelen.

Aafje kunst aan de muur:

Aafje kunst aan de muur

Over handgeweven texturen gesproken, ga met je handen door deze Aafje-muurkunst. De rustgevende neutrale tinten maken dit wandtapijt met textuur tot een opvallend stuk, waar je het ook ophangt.

Zorgeloos bij Sofa Potatoes

Als je op zoek bent naar meubels die in de categorie bohemien passen, dan ben je bij Sofa Potatoes aan het juiste adres! We hebben een ruime keuze aan stukken die excellent zijn om een ​​leuke en levendige sfeer in uw huis te creëren. Kom vandaag nog langs in onze winkel of bekijk onze web site om ons volledige assortiment te bekijken!

We hebben meubelwinkellocaties in Midden- en Zuid-Austin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here