Home Technische gadgets voor thuis Een 360°-weergave van een klassieke drive-in-luidspreker

Een 360°-weergave van een klassieke drive-in-luidspreker

0
Een 360°-weergave van een klassieke drive-in-luidspreker


Lezers uit een bepaald tijdperk hebben ongetwijfeld prettige herinneringen aan drive-in-theaters, en we zijn blij om te zien dat een paar honderd van deze filminstellingen vandaag de dag nog steeds bestaan. Hoewel de meeste theaters tegenwoordig de audio op een FM-station uitzenden, is de keuze nog steeds aan jou om de dikke, vaak krakende luidspreker te gebruiken die aan het autoraam wordt bevestigd.

In een poging de drive-in audio-ervaring thuis opnieuw te beleven, kocht (codemakesitgo) een drive-in theaterluidspreker op eBay en veranderde het in een Bluetooth-apparaat dat veel beter klinkt dan in de verweerde dagen buiten.

Er zit niet veel in deze constructie: het is in wezen een nieuwe luidsprekerconus, een Bluetooth-ontvanger, een versterker en een batterij. Het echte verhaal zit hem in de manier waarop (codemakesitgo) Fusion360 gebruikt om alles samen te brengen.

Na het 3D-scannen van de behuizing zorgde (codemakesitgo) ervoor dat elk onderdeel zou passen, met behulp van een op maat gemaakt mannequin van de nieuwe luidspreker en een 3D-model van een aangepaste PCB. Maar goed ook, need er is nauwelijks genoeg ruimte voor de speaker. Bekijk zeker de korte demovideo na de pauze.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here