Home Huisdecoratie Het elegante vakantiehuis van Sinclair en Moore

Het elegante vakantiehuis van Sinclair en Moore

0
Het elegante vakantiehuis van Sinclair en Moore


Op het gebied van vakantieweelde, Sinclair en Moore‘s elegante vakantiehuis staat bovenaan mijn lijst met ruimtes om van te houden. Wat mij betreft is het gewoon het toppunt van verfijning. Omdat ik tijdens mijn periode bij Type Me Fairly Dwelling het voorrecht heb gehad om een ​​aantal keren met Steve samen te werken, kan ik uit de eerste hand getuigen dat de man achter de magie web zo geweldig is als zijn creaties. Bekend als topevenementenplanner in Vogue, Harper’s Bazaar, Brides en andere prestigieuze publicaties… zijn indrukwekkende klantenlijst leest als een who’s who. Maar naast zijn immense expertise ligt een oprechte vriendelijkheid die niet nalaat een blijvende indruk achter te laten.

Steve’s huis, een ware weerspiegeling van zijn uitzonderlijke vaardigheden en waardering voor schoonheid, is omgetoverd tot een vakantieoord. Misschien wel mijn favoriet van alle movies die we ooit hebben vertoond, als ik eerlijk ben! En het is een eer om dit vandaag exclusief te mogen delen.

VOOR MEER PRACHTIGE VAKANTIE-TOURS: KLIK HIER

Ik ben verliefd op de luxe decoraties die we hebben ontworpen (en te koop zijn). hier!) door de man zelf. Maar ook de warmte en gratie die in elke hoek terechtkwam. Kruip lekker weg met een kopje iets feestelijks en geniet van de vakantiepracht die uit dit elegante vakantiehuis voortkomt. Het is een bewijs van het huwelijk tussen expertise, schoonheid en oprechte vriendelijkheid.

store de look:


Fotografie: Maria Pastuh | Huiseigenaar en ontwerp: Sinclair & Moore

store de look:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here