Home Meubilair Informal aanbod breidt zich uit in Atlanta voorafgaand aan het koopevenement in januari

Informal aanbod breidt zich uit in Atlanta voorafgaand aan het koopevenement in januari

0
Informal aanbod breidt zich uit in Atlanta voorafgaand aan het koopevenement in januariMeubelwereldnieuwsbureau op 14/12/2023


De categorie informal en outside op AmericasMart Atlanta verwelkomt 16 showroomupdates op tijd voor de Atlanta Market van 16 tot 22 januari 2024. Deze nieuwe en groeiende showrooms bieden een voorproefje van al het informal aanbod op de Summer time 2024 Informal Market Atlanta, die van 15 tot en met 18 juli 2024 plaatsvindt in AmericasMart Atlanta.

“Zes maanden na een succesvolle lancering van Informal Market Atlanta is AmericasMart Atlanta er trots op om rond de jaarwisseling het informal aanbod uit te breiden”, zegt Dorothy Belshaw, ANDMORE℠ government vice chairman, chief progress officer. “Deze categorie-updates geven kopers van Atlanta Market en AmericasMart’s Open Yr-Spherical een eerste blik op het nieuwe en volgende outside in 2024.”

Nieuwe showrooms brengen vers product

Met nieuwe en groeiende showrooms biedt AmericasMart Atlanta bijna 400.000 vierkante meter aan informal meubilair en accessoires voor buiten, verdeeld over vijf verdiepingen in gebouw 1. In januari 2024 zijn er 15 showrooms nieuw, en één breidt uit in de categorie buitenmeubilair, waardoor het totale aantal showrooms informal/outside showrooms tot meer dan 65.

Nieuwe showrooms zijn America’s Backyards & Outside Residing (terrasmeubilair in de achtertuin); Armen Residing Furnishings (zitplaatsen buiten); Breezesta (gerecycled poly-buitenmeubilair); CABANACOAST (luxe residentieel en commercieel terrasmeubilair); COUTURE Jardin (verhoogd buitenmeubilair); Preferrred Residing (terrasaccessoires en zitmeubelen); Worldwide Dwelling Miami (trendy houten terrasmeubilair); Pacific Informal (producten voor buitenleven); Status Informal (zitplaatsen buiten); Skyline Design (premium buitenmeubilair); Sundown West (eigentijds terrasmeubilair); Suns Open air (tuinmeubelen en life-style); Tempo Patio (schaduwoplossingen); TULP Outside Furnishings (buitenmeubilair in Europese stijl); en Vanguard Furnishings Co. (traditioneel terrasentertainment en meubilair). Mode Patio Residing (duurzaam high-end buitenmeubilair) breidt uit en verhuist naar een nieuwe showroom.

Naast deze nieuwe en groeiende showrooms keren marktleiders in januari terug naar de informele showcase. Enkele opvallende namen zijn: Agio (high-end tuinmeubilair); Alfresco Dwelling (informal meubilair, plantenbakken en terrasaccenten); Bambrella USA (markt- en terrasparasols van aluminium en bamboe); Jensen Outside (duurzaam houten buitenmeubilair); Plank & Conceal Co. (outside life-style en indoor entertainmentmeubilair); POLYWOOD (buitenmeubilair gemaakt van gerecyclede plastic materialen); Summer time Classics (trendy buitenmeubilair); Telescope Informal Furnishings (buitenmeubilair van rieten, aluminium en hars); en TUUCI (schaduwproducten). Een volledige lijst van exposanten van AmericasMart Atlanta is beschikbaar op AmericasMart.com/exhibitor/exhibitor-directory.

De presentatie van deze meer dan 65 showrooms voor informal meubels en buitenaccessoires creëert marktoverschrijdende zakelijke kansen voor kopers van Atlanta Market om het nieuwste op het gebied van buitenmeubilair, accessoires, stoffen en meer te kopen van marktleiders en innovatieve nieuwkomers. Kopers van Informal Market Atlanta hebben eenvoudig toegang tot de 6.000 complementaire meubel-, cadeau-, lifestyle-, seizoens-, huishoudelijke artikelen- en gourmetlijnen van Atlanta Market; en casual- en outdoormerken kunnen involved komen met tienduizenden retailers en ontwerpers uit de hele VS en de relaxation van de wereld die de koopevenementen van 16-22 januari en 16-22 juli bezoeken. Bovendien omvat de Open Yr Spherical-collectie van AmericasMart Atlanta 350 woon- en decorshowrooms met verlichting, accentmeubilair, informal meubilair, vloerkleden, wanddecoraties, linnengoed, textiel en meer.

Atlanta Market is een dynamische en meeslepende groothandelsbestemming met de grootste productmix voor cadeaus van het land, aangevuld met een brede selectie woningdecoratie, meubels, kleding en de grootste presentatie van buitenleven van het land. Elk jaar in januari en juli beschikt het in AmericasMart Atlanta over drie gebouwen met 51 verdiepingen met showrooms en tijdelijke tentoonstellingen met duizenden merken die retailers en ontwerpers uit elke Amerikaanse staat en meer dan 50 landen aantrekken. Voor informatie, bezoek AtlantaMarket.com.


Over Informal Market Atlanta

Informal Market Atlanta, gepresenteerd door de Worldwide Informal Furnishings Affiliation (ICFA), is de tweejaarlijkse vakbeurs voor de buitenlevenindustrie en het hele jaar door inkoopbestemming. Met de grootste concentratie informal meubilair en buitenmeubilair op één locatie, kopen retailers en ontwerpers hun producten op zeven verdiepingen met permanente showrooms en tijdelijke tentoonstellingen in AmericasMart Atlanta. Informal Market Atlanta wordt gecoproduceerd door ICFA en ANDMORE, voorheen Worldwide Market Facilities. Voor meer informatie bezoek CasualMarketAtlanta.com.

Over ANDMORE℠

ANDMORE, voorheen Worldwide Market Facilities, is een omnichannel groothandelsmarktmaker die mogelijkheden biedt voor groothandelskopers en -verkopers om verbinding te maken, te groeien en te bloeien by way of fysieke markten, ontwerpcentra en digitale kanalen. Het bedrijf bezit en exploiteert meer dan 20 miljoen vierkante meter aan premium evenementen- en showroomruimte en organiseert live-evenementen in Atlanta, Excessive Level, NC, Las Vegas en New York Metropolis. Door face-to-face evenementen te combineren met digitale instruments die altijd beschikbaar zijn, biedt ANDMORE echte omnichannel bedrijfsplatforms voor zijn wereldwijde groothandelsklantenbestand. Voor meer informatie bezoek ANDMORE.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here