Home Huizen bouwen Wat te serveren met roerei – 15 smakelijke bijgerechten

Wat te serveren met roerei – 15 smakelijke bijgerechten

0
Wat te serveren met roerei – 15 smakelijke bijgerechten


Vraagt ​​u zich af hoe u uw ochtendmaaltijd kunt opfleuren met een paar nieuwe kanten voor eieren? Ik heb 15 overheerlijke bijgerechtideeën voor je klaarstaan ​​die je zullen smaken roerei naar het volgende niveau.

close-up van roerei

Eieren zijn favoriet bij mij thuis en we maken ze graag op allerlei verschillende manieren met veel verschillende kanten, maar roerei is mijn favoriet! De onderstaande zijkanten bieden een beetje van alles. Of je nu op zoek bent naar iets zoets, toegeeflijks, snel en gemakkelijks, of iets om te maken op een rustige zaterdagochtend, in deze lijst vind je huge iets!

Prak wat rijpe avocado op een stuk geroosterd brood, bestrooi met zout, peper en een scheutje olijfolie. De romige avocado vormt een prachtige aanvulling op de eieren en geeft je ‘s ochtends meteen wat gezond vet om je vol en tevreden te houden.

In a single day Oats is supergemakkelijk, vullend en een geweldige aanvulling op je eierontbijt. Maak snel wat roerei klaar voor een eiersandwich en geniet van een zoete kant van nachtelijke haver om de maaltijd compleet te maken.

hash brown ovenschotel met gekopte groene ui

3. Hash Browns en spek of worst

Het ultieme comfortfood-ontbijt moet opgebakken aardappels en ontbijtvlees zoals knapperig spek of worstjes of pasteitjes bevatten! Je kunt kiezen voor kalkoenbacon of vegetarische worstjes als je een gezondere route wilt volgen, maar deze kanten zijn klassieke combinaties voor eieren. Je kunt ook een smakelijke proberen spek-hash-bruine ovenschotel!

Je kunt niet fout gaan met kaneelbroodjes als bijgerecht bij eiergerechten. Ze zijn een geliefd ontbijtproduct, vooral als ze worden gegarneerd met roomkaasglazuur! Als je van iets zoets bij je eieren houdt, is dit een goede keuze!

Over zoete kant gesproken: deze smaakt naar appeltaart, maar is gezond genoeg om als ontbijt van te genieten! Gebakken appels zijn een zoet alternatief voor een dessert als ontbijt.

6. Griekse yoghurt en honing

Romige Griekse yoghurt besprenkeld met honing vormt een groot distinction met de rijkdom van eieren. Het is bovendien heel gemakkelijk, waardoor je ‘s ochtends minder tijd in de keuken doorbrengt. Je kunt dit zelfs de avond van tevoren klaarmaken.

7. Kaasachtige korrels

Grits zijn een Zuid-klassieker, en als ze beladen zijn met cheddarkaas, vormen ze de foundation voor onze garnalen en korrels ze vormen een toegeeflijke en bevredigende kant voor je eieren. Als je geen kaas wilt toevoegen, kun je zout en boter toevoegen of ze zoet maken met een beetje suiker.

8. Bagels of Engelse muffins

Maak een gezond ontbijtbroodje met een bagel of Engelse muffins! Ontbijtsandwiches zijn geweldig met eieren die op welke manier dan ook zijn bereid, maar mijn favoriet is een gebakken ei of eieren met de zonnige kant naar boven!

9. Gerookte zalm

Til uw ontbijt naar een gastronomisch niveau met gerookte zalm. Deze luxere kant heeft een geweldige rokerige smaak die uitstekend bij eieren previous. Dit is een geweldig en gemakkelijk bijgerecht voor eieren als je een feestje hebt.

plakjes gebakken groene tomaten op witte plaat met ranch

Gesneden groene tomaten, licht gebakken in olijfolie, worden zacht en zoet, waardoor ze een fantastische bijgerecht zijn voor eieren. Gebakken tomaten zijn heerlijk bij het ontbijt, de lunch of het diner, maar wij eten ze graag als ontbijt. Je kunt zelfs een lekkere romige saus maken om over de tomaten en eieren te gieten.

Dikke sneetjes brood gedrenkt in een zoet, met kaneel doordrenkt beslag en goudbruin gebakken, zijn een ontbijtklassieker die heerlijk samengaat met eieren. Ik ben dol op wentelteefjes gemaakt in de airfryer en geserveerd met eieren die op allerlei verschillende manieren zijn gemaakt!

12. Pannenkoeken

Luchtige pannenkoeken vormen het perfecte distinction met de hartige smaak van uw eieren. Bestrijk ze met een klodder boter en siroop voor een perfecte zoete en hartige combinatie.

In blokjes gesneden zoete aardappelen, paprika en uien, gebakken tot gekarameliseerde perfectie, vormen een geweldige voedzame kant voor uw eieren. Bovendien zijn ze lekker en vullend!

corned beef in koekenpan

Corned beef wordt gehakt en gebakken met aardappelen in dit klassieke zuidelijke ontbijtbijgerecht. Je kunt het kant-en-klaar in blik kopen of maken corned beef hash met ingeblikt corned beef ook.

Een plakje zelfgemaakt bananenbrood, heat uit de oven en ingesmeerd met boter, is een zoete traktatie die excellent previous bij je ochtendeieren en een glimlach op ieders gezicht tovert!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here