Home Huizen bouwen Zuidelijke Thanksgiving-recepten – 16 beste gerechten

Zuidelijke Thanksgiving-recepten – 16 beste gerechten

0
Zuidelijke Thanksgiving-recepten – 16 beste gerechten


Southern Thanksgiving-voedselrecepten zijn klassieke gerechten die je doen denken aan oma’s tafel! Deze zuidelijke bijgerechten en desserts zijn een belangrijk onderdeel van je Thanksgiving-menu.

Een gekookte kalkoen op een snijplank gegarneerd met groen naast gesneden kalkoen op een witte schotel met jus en een braadpan voor Thanksgiving

Thanksgiving is een van mijn favoriete feestdagen en ik ben dol op het maken van Zuid-Thanksgiving-eten omdat het zo bevredigend en toegeeflijk is. Samenkomen met familie en vrienden, dankbaarheid delen en genieten van overheerlijk Zuiders comfortvoedsel is gewoon de perfecte combinatie.

Als u op zoek bent naar geweldige zuidelijke opties voor het plannen van uw Thanksgiving-dinermenu, Ik sta op het punt je mee te nemen op een verrukkelijke reis door het hart en de ziel van Zuid-Thanksgiving-eten. Pak een glas zoete thee, leun achterover en laat je verleiden door de smaken van het Zuiden.

een gebakken kalkoen uit de frituurpan tillen

We trappen de boel af met een showstopper: gefrituurde kalkoen. De vogel wordt gepekeld en vervolgens ondergedompeld in een borrelende ketel hete olie, wat resulteert in een knapperige, goudbruine schil en mals, sappig vlees, good om bij te serveren zelfgemaakte kalkoenjus zonder druppels.

close-up van worst en kruidenvulling

Zuidelijke maisbrooddressing is een good bijgerecht voor een zuidelijke Thanksgiving-maaltijd. Dit bijgerecht, gemaakt van verkruimeld maisbrood, hartige kruiden, uien en worst, is het toonbeeld van troostmaaltijd.

boerenkool in de pan boven het hoofd

Dit populaire bijgerecht is een klassiek zuidelijk bijgerecht! Boerenkool wordt langzaam gekookt met een beetje spek of ham, wat een rijke, rokerige smaak oplevert. Ze vormen de perfecte balans met de andere rijke gerechten op je Thanksgiving-bord.

stukje zoete aardappeltaart met slagroom op witte plaat

Als je nog geen zuidelijke zoete aardappeltaart hebt geprobeerd, staat je een traktatie te wachten. Het is een hartverwarmend dessert gemaakt van romige, gekruide zoete aardappelvulling in een schilferige taartbodem.

Het is zoet, geurig en bevat precies de juiste hoeveelheid kruiden zoals kaneel en nootmuskaat. Een toefje slagroom of een bolletje vanille-ijs is de perfecte final touch.

Groene bonenschotel in witte ovenschaal van bovenaf

Dit klassieke gerecht bestaat uit verse sperziebonen gesmoord in een crème van champignonsoepsaus en bekroond met knapperig gebakken uitjes. Deze heerlijke smaken vormen een nostalgische favoriet die altijd op de Southern Thanksgiving-tafels verschijnt.

Maak de klassieke versie hierboven of probeer dit recept voor groene bonenschotel.

Lichte, schilferige en o zo boterachtige karnemelkkoekjes zijn het ideale vat om jus op te zuigen en ervan te genieten met een klodder zelfgemaakte boter of honing. Als het op de zuidkant aankomt, sla je de boterkoekjes niet over, tenzij je broodjes serveert of koekjes laten vallen in plaats van.

In het zuiden is zelfgemaakte cranberrysaus de juiste keuze. Verse veenbessen worden gestoofd met sinaasappelschil en een vleugje suiker om een ​​pittige, zoete smaakmaker te creëren die de rijke gerechten op tafel aanvult. Probeer onze voor een meer volwassen smaak cranberrysaus gemaakt met Grand Marnier te!

Recept voor chocolade-pecannotentaart

Geen enkele Southern Thanksgiving-desserttafel zou compleet zijn zonder een pecannotentaart. Het is een kleverig, nootachtig meesterwerk met een zoete, boterachtige vulling bovenop een schilferige taartbodem.

Oesterdressing is een zuidelijke specialiteit aan de kust die de zilte goedheid van verse oesters combineert met maïsbrood, selderij, uien en een mengeling van kruiden en specerijen. Het is de perfecte combine van land en zee, en het zal uw smaakpapillen zeker verrassen en verrukken.

crock pot mac en kaas uit de slowcooker scheppen

Southern mac and cheese is een kaasachtig, kleverig meesterwerk. Gemaakt met een combine van scherpe cheddarkaas en Monterey Jack-kaas, is dit gerecht altijd romig en vol van smaak. Je kunt geen lijst met Zuid-comfortvoedsel hebben zonder zelfgemaakte macaroni en kaas.

Zoete aardappelschotel in witte ovenschaal

Een klassieke zoete aardappelschotel bestaat uit romige zoete aardappelen, opgeklopt met bruine suiker en gegarneerd met een knapperige, boterachtige pecannoot en marshmallow-topping.

zoet en hartig zoete aardappel bijgerecht

spek jalapeno deviled eieren op witte plaat

Deviled Eggs zijn een Zuid-klassieker, met hardgekookte eieren gevuld met een romig, pittig mengsel van eidooiers, mayonaise, mosterd en een snufje paprikapoeder. Dit eenvoudige recept met eenvoudige ingrediënten is een van die Southern Thanksgiving-recepten die altijd op feestdagen verschijnen.

Een close-up of een lepel vol traditionele maïspudding in een witte ovenschaal

Romige maïspudding is een klassiek recept dat het midden houdt tussen custard en soufflé en good is voor een vakantiediner. Het is gemaakt met verse maïskorrels, eieren, boter en een vleugje suiker met een kaasachtige, boterachtige crackerkorst. Het resultaat is een zoet, romig en licht hartig brouwsel dat zeker in de smaak zal vallen.

Crème corn is een ander klassiek Southern Thanksgiving-recept dat een vergelijkbare smaak heeft zonder de toppings met kaas en boter.

Lepelbrood is een hybride van maisbrood en een soufflé, bekend om zijn lichte, soufflé-achtige textuur en licht zoete maïssmaak. Het is een echte Zuiderse delicatesse.

15. Pompoentaart

Pompoentaart, met zijn zachte, gekruide pompoenvulling in een boterachtige taartbodem, is een ander geliefd dessert uit het zuidelijke Thanksgiving. De smaken van kaneel, kruidnagel en nootmuskaat komen samen om die kenmerkende smaak van de herfst te creëren. Een klassiek stuk pompoentaart is als een warme knuffel voor je smaakpapillen.

gekonfijte yams op witte plaat

Geen enkele lijst met Zuid-Thanksgiving-voedsel zou compleet zijn zonder gekonfijte yams! Dit gerecht lijkt erg op onze zoete aardappelschotel, maar dan gegarneerd met goudgeroosterde marshmallows! Dit is een bijgerecht dat de kinderen zeker zullen opeten, waardoor het een hoofdbestanddeel van onze lijst is kindvriendelijk Thanksgiving-voedsel.

Je zuidelijke Thanksgiving-feest zal gemakkelijk te plannen zijn met deze lijst met typische gerechten uit het zuidelijke Thanksgiving-diner. Of je nu een Zuiderling bent die thuis feest viert of gewoon zin hebt in een voorproefje van het Zuiden, deze gerechten zullen zeker je trek stillen en je vakantiemaaltijd tot een succes maken. Dus kom samen rond de tafel, deel wat dankbaarheid en geniet van de overheerlijke smaken van een zuidelijke Thanksgiving-dag.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here