Home Technische gadgets voor thuis Hoe een LEGO-set wordt geboren

Hoe een LEGO-set wordt geboren

0
Hoe een LEGO-set wordt geboren


LEGO’s zijn voor veel makers het eerste venster om iets in je hoofd werkelijkheid te laten worden. The Verge heeft zich verdiept in hoe een LEGO-set zelf ontstaat idee naar de schappen.

Hoewel de meeste units uit de hoofden van LEGO-ontwerpers komen, kunnen followers sinds 2008 hun eigen units indienen LEGO-ideeën voor de kans om een ​​echt product te worden. In dit geval volgen we de reis van (Marc Corfmat)’s Polaroid OneStep Digicam vanaf zijn eerste pogingen om LEGO-sterrendom te worden met zijn broer (Nick) tot de huidige set die van begin ging.

Hoewel het oorspronkelijke idee en de constructie de foundation vormen voor een nieuwe set, voeren ontwerpers, zodra het challenge in handen is van LEGO, minutieus revisie na revisie uit om ervoor te zorgen dat de set met veel plezier kan worden gebouwd en dat alle bewegende delen duizenden cycli blijven functioneren. Dit alles wordt afgewogen tegen de totale kosten van de stuklijst en eventuele licenties die vereist zijn voor intellectueel eigendom. Een bijzonder interessant deel van het artikel is hoe ontwerpers bij LEGO een bepaald aantal ‘frames’ krijgen voor op maat gemaakte stenen, wat leidt tot een aantal interessante hacks en samenwerking, zoals alle goede beperkingen dat doen.

Voor meer LEGO-hacks, ga naar de kassa LEGO’s lang verloren gewaande neeftesten LEGO-compatibele asmaterialenof deze gigantische LEGO-achtige stukken.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here