Home Meubilair Jordan’s Furnishings opent locatie in Farmington, CT

Jordan’s Furnishings opent locatie in Farmington, CT

0
Jordan’s Furnishings opent locatie in Farmington, CTMeubelwereldnieuwsbureau op 18-12-2023


Jordan’s Furnishings kondigt aan dat de achtste winkel van het bedrijf in Farmington, Connecticut, nu open is. Het gebouw is de voormalige Lord & Taylor-ankerwinkel in Westfarms, het belangrijkste winkelcentrum van CT.

De nieuwste locatie van Jordan is een van de grootste meubelwinkels in de staat met meer dan 120.000 vierkante meter aan showroom waar zowel meubels als matrassen worden tentoongesteld, evenals een outletcentrum. Bovendien omvat de winkel een entertainmentattractie en restaurant van 5.000 vierkante meter, met een 25 meter lange LED-muur, de grootste in New England, die scènes uit de hele wereld, sportevenementen, prachtige landschappen, historische monumenten en meer weergeeft. Er is ook een 2,5 meter lange LED-tunnel om de winkel vanuit Westfarms binnen te komen.

Jordan’s CO-CEO, Josh Tatelman en het managementteam zijn enthousiast over de uitbreiding van het bedrijf. “We zijn blij om te openen in Farmington, CT. Het is een perfecte markt voor ons, waarbij we de ervaring van Jordan naar de relaxation van CT brengen”, aldus Tatelman. Veel inwoners van Connecticut hebben al van Jordan’s gehoord, met een winkel in New Haven met het grootste indoor touwenparcours ter wereld, plus professioneel ontworpen showrooms vol prachtige meubels en matrassen. “Onze nieuwe Farmington-winkel op Westfarms zal een bestemming zijn, vooral met de Jordan’s Wall, een LED-scherm dat bestaat uit meer dan 300 kleinere. Onze Westfarms-locatie zal niet alleen one-stop-shopping zijn voor meubels en matrassen, maar ook voor leisure en nog veel meer. We zijn enthousiast over deze nieuwe winkel en kijken ernaar uit een actief lid van de lokale gemeenschap te zijn”, aldus Tatelman.

“Wat Westfarms spannend houdt voor onze klanten is onze toewijding om unieke retailers en uitstekende merchandise naar het centrum te brengen”, aldus Elizabeth Ryan, Common Supervisor van Westfarms. “Jordan’s Furnishings houdt zich aan deze belofte met zijn uitgebreide selectie woninginterieurs en een winkelervaring die nergens anders op de markt te vinden is.”


Over Jordan’s meubels

Jordan’s Furnishings, de grootste detailhandelaar in meubelen en matrassen in New England, heeft een van de information met de hoogste omzet per vierkante meter in de Verenigde Staten. Met indoorfuncties zoals Beantown, IMAX 3D-theaters, een touwenparcours met 4 niveaus, indoor watershows, een iconisch vakantiedorpdisplay en full-service eating places is Jordan’s Furnishings toonaangevend in het combineren van leisure met winkelen. Winkellocaties zijn bestemmingen, waarbij de gemiddelde tijd die op locatie wordt doorgebracht ruim twee keer zo hoog is als het sectorgemiddelde. Klantenservice bij Jordan’s staat voorop. De 1.400 medewerkers van Jordan, het “J-Staff”, blinken uit in het bieden van een ongeëvenaarde winkelervaring. Jordan’s Furnishings, meer dan 100 jaar geleden opgericht en begonnen als een familiebedrijf, is een gemeenschapsleider en gelooft in het teruggeven aan gemeenschappen by way of liefdadigheidspartnerschappen. Jordan’s heeft momenteel acht winkellocaties, waaronder Avon MA, Natick MA, Studying MA, Nashua NH, Warwick, RI, New Haven CT, Farmington CT en Portland ME, samen met een distributiecentrum in Taunton, MA.

Over Westfarms

Westfarms, verankerd door Nordstrom, Macy’s, JCPenney en Jordan’s Furnishings, is het belangrijkste winkelcentrum van het centrum van Connecticut. Het winkelcentrum biedt een unieke huurdersmix van 156 winkels en eating places, waaronder Alo Yoga, Anthropologie, Apple, BRIO Italian Grille, California Pizza Kitchen, Coach, Free Folks, J. Crew, Kate Spade, The LEGO Retailer, Louis Vuitton, Michael Kors , PF Chang’s China Bistro, Tiffany & Co., Tommy Bahama, Tory Burch, City Outfitters, Winery Vines en nog veel meer. Het winkelcentrum ligt vlak bij de steden Farmington en West Hartford en is gunstig gelegen op de kruising van de I-84 en Route 9. Ga voor meer informatie naar www.shopwestfarms.com of vind ons leuk op Fb: www.Fb.com/WestfarmsMall of Instagram: https://www.instagram.com/shopwestfarms/.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here