Home Huisdecoratie Onthulling: het poederbad met Romeinse kleiwanden en peel-and-stick-vloeren

Onthulling: het poederbad met Romeinse kleiwanden en peel-and-stick-vloeren

0
Onthulling: het poederbad met Romeinse kleiwanden en peel-and-stick-vloeren


Wij hebben dit jaar aardig wat gedaanmaar we wilden nog een laatste challenge delen dat we hadden voltooid voordat we ons voor het jaar aftekenden: het poederbad op de bovenverdieping in de speelkamer! Wij hebben het afgemaakt! Het challenge begon om een ​​dwaze reden, omdat ik Roman Clay heel graag ergens in ons huis wilde proberen en ik het liefst iets in een kleine dosis probeer voordat ik me aan een groot gebied wijd. De kleine, ongerepte badkamer leek de perfecte kandidaat.

Koop de speelkamerbadkamer

Voordat we begonnen, was de kleine damestoilet, met alleen een rest room en een wastafel op voetstuk, voorzien van een luipaardprint. (Zelfs I Ik dacht dat het behang was, de eerste maanden dat we hier woonden!) Het plan was om de bestaande vloertegel te bedekken met onze nieuwe Lawrence peel-and-stick-vloeren van Floorpops en schilder vervolgens de muren met een rijke bordeauxrode Romeinse klei.

Als je het in realtime hebt gevolgd op Instagram, weet je dat we bij dit challenge ALLES in de verkeerde volgorde hebben gehandeld, we hebben erom gelachen. Maar het resultaat is zo’n verfijnde gloed dat ‘eind goed al goed’ hier zeker van toepassing is.

De volgorde waarin we deze kamer hebben aangepakt: vloeren, dan muren, dan de gootsteen verwisselen en de muren repareren (gelukkig hoefden de vloeren niet te worden gerepareerd). De volgorde die ik zou aanraden: de gootsteen verwijderen! (Uiteraard alleen als je hem gaat vervangen. We waren eigenlijk niet van plan hem te vervangen, dus ik gooi er een bot in. Maar nadat we de muren hadden geverfd, beseften we hoe bisque de gootsteen was en hoe (het paste echt niet bij het rest room en we besloten het te vervangen.) Oké, dan zou ik de muren schilderen en afwerken. Dan zou ik de vloeren doen. Dan zou ik de gootsteen terugplaatsen.

We deelden het proces van het aanbrengen van de Romeinse klei op de muren deze publish als je het gemist hebt! Het is een prachtige kleur van Portola Paints heeft gebeld Verdienste met een bijpassende satijnen traditionele verf voor de bekleding in dezelfde kleur. De diepte en interesse die de Romeinse klei in deze kleine kamer bracht, is zo moeilijk huge te leggen op digital camera, maar het is werkelijk adembenemend in het echt. Ik hou ervan!

Gootsteen bovenkant | Voetstuk wastafel | Kraan | Lichtarmatuur | Spiegel (origineel bij huis) | Lawrence Floorpops | Handdoekring | Handdoek | Messing schakelplaat

Hoewel het rest room wit was, wisten we echt niet hoe niet wit de gootsteen was totdat de nieuwe muurkleur klaar was. Het zag er zo geel uit. Oorspronkelijk was ik van plan om de gootsteen af ​​te sluiten om hem een ​​beetje te camoufleren, maar we waren het er allebei over eens dat het het beste zou zijn om de gootsteen en het rest room allebei wit te hebben. En ik ben zo blij we deden! Het voelt hier nu heel fris en het werkt een stuk beter met de nieuwe vloeren. Wij koppelden de nieuwe wastafel met een kraan uit de nieuwe Studio McGee x Kohler lijn in gepolijst nikkel. Het is zo prachtig dat ik het niet erg zou vinden om het te gebruiken bij de renovatie van onze eerste badkamer!

Wij gebruikten onze Lawrence schil- en plakvloeren precies over de bestaande tegel hier. Deze zijn semi-permenant, wat betekent dat ze kan worden verwijderd, maar dat is niet eenvoudig. Ze zijn verkrijgbaar in het formaat 12×12, maar het leek ons ​​leuk om te proberen ze in kleinere vierkanten te knippen en er een rand aan te maken. Hoewel het zeer stijve tegels zijn, kun je ze relatief eenvoudig met een scheermesje snijden. De enige complicatie was om ze allemaal te krijgen actual dezelfde grootte omdat elke variantie en de vierkanten niet right uitgelijnd zouden zijn. Er waren een paar hobbels in het challenge, maar toen we eenmaal de beste praktijk hadden gevonden, was het vrij eenvoudig. (Laat het me weten als we hier een heel bericht over moeten schrijven!)

Ik hou ervan om metalen te mixen, dus heb ik koper meegebracht afvalbak (Ik heb het al jaren) en platen wisselen en hield het sanitair, verlichtingsarmaturen, handdoekring En toiletpapierhouder van gepolijst nikkel. Gepolijst nikkel heeft een warme ondertoon en previous daardoor mooi bij messing. In tegenstelling tot Chrome, dat een koele ondertoon heeft.

Dame Kunst | Bloemenkunst

Ik hing een zwart-wit gestreepte handdoek om in de vloeren te bevestigen en de originele ovale spiegel, samen met twee kunstwerken die ik bij de hand had. Het was een kleine make-over in een kleine kamer (dat was uiteindelijk iets meer werk dan we aanvankelijk dachten – ha!), maar we zijn zo blij om deze ruimte van onze lijst te kunnen schrappen en deze tijdens de vakantie te kunnen gebruiken!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here