Home Meubilair Onze high 9 notenhouten bureaus voor 2023 – Vermont Woods Studios

Onze high 9 notenhouten bureaus voor 2023 – Vermont Woods Studios

0
Onze high 9 notenhouten bureaus voor 2023 – Vermont Woods Studios


Bent u op zoek naar het perfecte notenhouten bureau om uw huis of werkruimte een improve te geven? Zoek niet verder! Wij hebben onze high 9 samengesteld notenhouten bureaus die gegarandeerd een professioneel en luxueus tintje aan elke kamer geven. Houd er rekening mee dat hoewel sommige van de bureaus in dit artikel in kersenhout zijn afgebeeld, ze ook in walnoot verkrijgbaar zijn.

Met uitzonderlijke ontwerpdetails, verfijnd vakmanschap en een tijdloze stijl in gedachten, zullen deze tien notenhouten bureaus elke omgeving van gemiddeld tot buitengewoon verheffen. Ze zijn allemaal handgemaakt van duurzaam geproduceerd hout voor blijvende schoonheid en duurzaamheid.

Of je nu op zoek bent naar donker notenhouten bureaus, een notenhouten sta bureau of moderne notenhouten bureaus met lades, er is voor ieder wat wils. Vanwege de rijke eigenschappen van walnoot houtElk bureau dat u kiest, wordt zeker een stijlvol middelpunt in uw thuiskantoor of werkruimte.

1. Invigo notenhouten zit-sta bureau

Invigo sta-bureau in walnoot

Klaar om slimmer te werken? De Invigo notenhouten zit-sta bureau is de perfecte oplossing. Het is het verstelbare sta-bureau van de hoogste kwaliteit dat momenteel op de markt is. Dit notenhouten zit-sta-bureau is gebouwd met echt, massief hout dat duurzaam is geoogst uit binnenlandse bossen en kan worden geconfigureerd in meer dan 400.000 mogelijke combinaties.

De Invigo Desk is een uitstekende keuze voor zowel thuiskantoormedewerkers als bedrijfsleiders. Het heeft een hoogwaardige dubbele motorliftbasis, zodat u zeker kunt zijn van de duurzaamheid en stabiliteit terwijl u meerdere keren per dag overschakelt van een zittende naar een staande positie. Verander uw werkruimte om productiever te worden met dit ergonomische notenhouten sta-bureau.

2. Trendy Shaker-campagnebureau

Op zoek naar een notenhouten fashionable bureau? Zoek niet verder dan de Trendy Shaker-campagnebureau. Dit prachtige bureau is gemaakt met passie, precisie en aandacht voor elk element. Hij is niet alleen stevig en zeer duurzaam, maar fungeert ook als organizer met twee accessoireladen en een ingebouwde pennenlade. Al onze moderne notenhouten bureaus zijn handgemaakt van duurzaam geproduceerd hout en materialen van de hoogste kwaliteit.

3. Klassiek Shaker-schrijfbureau

Klassiek Shaker-bureau in massief notenhout

Als moderne notenhouten bureaus niet jouw stijl zijn en je iets traditioneler wilt, probeer dan de Klassiek Shaker-schrijfbureau. Dit notenhouten bureau is gemaakt van natuurlijk massief hout en geeft uw kantoor een milieuvriendelijke, natuurlijke en elegante uitstraling. Maak het uw eigen door te kiezen uit kleine, middelgrote, grote of aangepaste schrijftafelformaten; kies voor een potloodlade of een uittrekbaar toetsenbordplankje en personaliseer met de faucets toelopende poot van ons New England Shaker-kantoormeubilair.

4. Trendy Shaker-bibliotheekbureau

Moderne notenhouten bureaus met laden zijn soms lastig te verkrijgen. Voor wie op zoek is naar een klassiek en tijdloos meubelstuk naar huis of kantoor, onze Trendy Shaker-bibliotheekbureau is precies wat je nodig hebt. De Trendy Shaker-collectie is gemaakt van eersteklas, handgemaakt massief walnoothout en is dankzij het traditionele vakmanschap ontworpen om generaties lang mee te gaan.

Excellent voor het organiseren van je ruimte, met drie potloodladen waarin je alles wat je nodig hebt binnen handbereik hebt. Dit walnoothouten moderne bureau met lades in schudstijl is uniek handgemaakt met duurzaamheid in gedachten en zal zeker indruk maken op klanten en vrienden die op bezoek komen.

5. Trendy Shaker-directiebureau

De Trendy Shaker-bureau is ideal voor de hedendaagse govt die op zoek is naar een hoogwaardig, functioneel en toch mooi bureau. Dit moderne notenhouten bureau is luxueus vervaardigd uit massief hout en ontworpen om een ​​leven lang mee te gaan. Met indrukwekkende kenmerken, zoals twee accessoireladen en twee dossierladen (in standaard- of legal-formaat), organiseert de Govt Desk alles moeiteloos voor gemakkelijke toegang. Kies tussen de traditionele afgeronde stijl of het modernistische rechte randprofiel, passend bij uw kantooresthetiek.

6. Catalina notenhouten bureau

Notenhouten bureaus

Wil je een compact maar functioneel notenhouten fashionable bureau? De Catalina notenhouten bureau is ideal voor degenen die een kleine maar stijlvolle werkplek in huis nodig hebben. Het is ontworpen om het uiterlijk en de sfeer van elk kantoor of studeerkamer te verbeteren en tegelijkertijd een duurzaam, functioneel oppervlak te bieden dat bestand is tegen dagelijkse slijtage.

Dit handgemaakte stuk is gemaakt van superieur Amerikaans zwart walnoothout en is ontworpen met het oog op duurzaamheid. Het beschikt over een uittrekbare toetsenbordlade om de ruimte optimaal te benutten. Dit voortreffelijke ambachtelijke bureau geeft u het gemak van een moderne werkplek, gecombineerd met vakmanschap van ouderwetse kwaliteit, waardoor het een perfecte oplossing is voor kleine kantoren.

7. Sarah groot kersenbureau met organizer

Wilt u uw thuiskantoor een improve geven met een lang notenhouten bureau? Ons Sarah groot massief houten bureau biedt een elegante oplossing die zowel mooi als functioneel is. Het bureau is vervaardigd volgens de klassieke Amerikaanse Shaker-ontwerpprincipes en beschikt over een uittrekbaar toetsenbordvak en een handige organizer voor de werkruimte, zodat u het royale oppervlak optimaal kunt benutten. Om de werkruimte nog verder te vergroten, voegt u de 60″L retour toe aan uw bestelling; de retour is een additional vak om boeken en documenten bij de hand te houden.

8. Eigentijds directiebureau voor ambachtslieden

Als u op zoek bent naar een erfstuk om toe te voegen aan uw thuiskantoor, dan is dit handgemaakte Eigentijds ambachtsman directiebureau is ontworpen en gebouwd om een ​​leven lang mee te gaan. Het grote, moderne ontwerp is gemaakt van hoogwaardig massief hardhout en zal indruk maken op klanten en vrienden die op bezoek komen. Bovendien bieden de twee accessoireladen en twee ordnerladen ruime organisatiemogelijkheden, terwijl de notenhouten ladetrekkers een warme afwerking creëren die zowel klassiek als tijdloos is.

9. Andover fashionable bureau

Andover bureau in natuurlijk notenhout

De Andover fashionable bureau belichaamt de perfecte combinatie van klassieke en moderne elementen. Met rechte, faucets toelopende poten, versoepelde randen en een prachtig walnootaccenttrekker is dit handgemaakte notenhouten schrijfbureau veel buitengewoon als het gaat om elegantie en stijl. Creëer de ruimte die je nodig hebt om georganiseerd te blijven en breng tegelijkertijd een rustgevende uitstraling naar je werkruimte met dit massief houten bureau. Of je nu een plek inricht om te werken, schrijven, studeren of inspiratie op te doen, dit meubelstuk zal zeker een eigentijdse aptitude en functionaliteit toevoegen.

Vind uw volgende notenhouten bureau van Vermont Woods Studios

Bij Vermont Woods Studios begrijpen we het belang van het leveren van kwaliteitsmeubilair dat niet alleen stijlvol maar ook ethisch is. Al onze notenhouten bureaus zijn handgemaakt van 100% massief zwart walnoothout dat is geoogst uit duurzame bossen in de VS, waardoor onze ecologische voetafdruk aanzienlijk wordt verkleind.

Door te investeren in een ethisch bureau van Vermont Woods Studios creëer je een positieve affect op het milieu en geniet je tegelijkertijd van een prachtig thuiskantoormeubilair dat generaties lang meegaat.

Bestel uw nieuwe notenhouten bureau Vandaag! Of winkel bij ons volledige catalogus met bureaus verkrijgbaar in andere greatest verkochte houtsoorten zoals kersen, eiken en esdoorn.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here