Home Meubilair Spectra Dwelling richt zich op interieurontwerpers met een nieuw ontwerpprogramma op maat

Spectra Dwelling richt zich op interieurontwerpers met een nieuw ontwerpprogramma op maat

0
Spectra Dwelling richt zich op interieurontwerpers met een nieuw ontwerpprogramma op maatMeubelwereldnieuwsbureau op 20/12/2023


Interieurontwerpprofessionals zijn een belangrijk side van Spectra-huismeubilair‘S modebewust meubelbedrijf. Om ontwerpers verder te helpen hun projectvisies te voltooien, introduceerde Spectra Dwelling hun speciale bestelling Ontwerpprogramma op maat met kortere levertijden en meer opties, waaronder meer dan 175 frames, 185 designerstoffen en leersoorten, keuze uit spijkerkoppen, contrasterende sierkussens en contrasterende randen, zonder further kosten. Bovendien zijn er geen bestelminima.

Volgens Jim Telleysh, president van Spectra Dwelling: “Wij werken graag samen met interieurontwerpers. We concentreren ons erop hen te helpen met hun activiteiten door de doorlooptijden voor speciale bestellingen verder te verkorten en onze keuze aan stoffen en leer uit te breiden. Naast onze Spectra Dwelling-banken, modulaire elementen, loveseats, stoelen, hockers en gestoffeerde bedden bieden we de nieuwste fashionable ontwerpen aan met de toevoeging van de nieuwste collectie van Tamara Day. Zodra een interieurontwerper een account opent, krijgt hij toegang tot stofstalen, hyperlinks naar collectiecatalogi en fotografie voor zijn ideeënborden.”

Tamara Day, erkend als de leverancier van ‘Laid Again Luxe’ lifestyle-looks, en gastheer van de tophitshow van Magnolia Community Koopje herenhuizen, werkte samen met Spectra Dwelling om de Tamara Day van Spectra Dwelling collectie gezinsvriendelijke gestoffeerde stoelen die passen in Tamara’s mantra van betaalbaar, haalbaar en ambitieus. De collectie omvat een overgangs- en traditionele stijl gecombineerd met geweven jacquards en gestructureerde effen stoffen, leren hoezen en omkeerbare accentkussens. Ook zal een deel van de opbrengst van de Tamara Day by Spectra Dwelling collectie worden gedoneerd aan Rode draad voor de Treatment Basis ter ondersteuning van mensen in de woninginrichting- en designindustrie die strijden tegen borstkanker.

De Spectra Dwelling-bekleding staat bekend om hun hoogwaardige constructie en is voorzien van handgebonden kussens in acht richtingen, speciaal ontworpen hardhouten frames en met dons omwikkelde kussens en ruggen voor further consolation.

Voor meer informatie kunnen ontwerpers contact opnemen met hun plaatselijke verkoopvertegenwoordiger of met Dennis Pressley, nationale verkoopmanager, op dennis.pressley@spectrahomefurniture.com336-885-6001 x 175.


Over Spectra Thuis

Spectra Dwelling ontwerpt en produceert luxueus comfortabel, modieus en prachtig op maat gemaakt gestoffeerd meubilair met behulp van aloude constructietechnieken, waaronder handgesneden en genaaide stoffen en leer. Het bedrijf is gevestigd en heeft producten opgeslagen in Excessive Level, NC. Voor meer informatie bezoek spectrahomefurniture.com, Fb, Instagram, Pinterest.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here