Home Huizen renovatie De resultaten zijn binnen! Dit waren de high 10 onthullingen van 2023 (waren ze allemaal van de boerderij??)

De resultaten zijn binnen! Dit waren de high 10 onthullingen van 2023 (waren ze allemaal van de boerderij??)

0
De resultaten zijn binnen!  Dit waren de high 10 onthullingen van 2023 (waren ze allemaal van de boerderij??)


We hadden dit jaar zoveel onthullingen – of dat zou ik moeten zeggen I zoveel onthullingen gehad. 2020 – 2022 waren voor mij persoonlijk weinig onthullingen (lockdown, geen projecten, verhuizing en vooral constructie), dus we hadden in die jaren meer EHD-bijdragerposten. Maar 2023 was een ZWAAR boerderij-onthullingsjaar. En toch haalden een paar van de externe onthullingen daadwerkelijk de high tien (waarbij ze een boerderijkamer tegenkwamen, wat onbeleefd is, maar veelzeggend). Sommige hiervan bestaan ​​al langer (en hebben daarom meer verkeer), dus het is begrijpelijk dat een paar van mijn recentere favoriete onthullingen (NOG) niet op de lijst staan. Als het jaar zo druk was dat je een aantal van deze kameronthullingen hebt gemist, linken we ze hieronder (en alle kamers die niet op de lijst staan). Tromgeroffel aub…

Ik zal nooit kunnen voorspellen welke onthullingen wel of niet zullen plaatsvinden. Ik bedoel, het staat in de high 10 en het verkeer/de betrokkenheid was nog steeds hoog, maar… deze kamer staat zo hoog op mijn favorietenlijst dat ik geschokt ben dat het niet verder is gekomen. Ik vind het heerlijk om ELKE DAG/NACHT in deze kamer te zijn en als je niet alle vier de hoeken van de kamer hebt gezien, ga dan eens kijken hier.

Mensen vinden het leuk om in de kasten van andere mensen te kijken (ik ook) en deze kast, hoewel hij er eigenlijk nooit zo schoon uitziet, is ongelooflijk. Schreeuw hiervoor naar California Closets, maar de styling deed geen pijn. Spoiler – het water geven van de plant daarboven duurde misschien 6 weken voordat hij bijna doodging en ik hem naar een andere kamer verplaatste. Ik denk dat we allemaal wisten hoe deze zou eindigen. Maar kijk eens naar dit volledige rondleiding door de kast als je dat nog niet hebt gedaan.

Dit voelt als ALTIJD geleden, maar het was pas afgelopen voorjaar. De relaxation van het landschap was nog modderig, maar we waren klaar deze patio op tijd om een ​​aantal partnerschapsdeadlines te halen en deze tijdens het terrasseizoen te publiceren. Ook het fotograferen van buitenopnamen in Portland is VEEL moeilijker gebleken dan in LA, omdat onze periode zoveel korter is, zoveel later begint en zoveel eerder eindigt. We plannen dit jaar dus ver van tevoren alle buitenprojecten, zodat we wat regendagen hebben om mee te werken.

Ah, ik ben blij met onze decoraties voor de feestdagen haalde de high 10. Ik vind het echt geweldig hoe ons kerstdecor dit jaar is geworden. Het is gewoon heel gezellig en gelaagd. Die inzending is mijn absolute favoriete foto dit jaar.

Het blijkt dat iedereen nieuwsgierig is een klein zwembad dat een bubbelbad is geworden. En ik kan dit niet genoeg benadrukken: WIJ GEBRUIKEN DIT OOK IN DE HERFST EN DE WINTER. We kunnen het binnen enkele uren opwarmen en de kinderen en hun vrienden stappen erin als een zwembad, maar het is heet. Er waren momenten waarop we ons afvroegen of we het wel genoeg zouden gebruiken om het waard te zijn en zelfs na 6 maanden kan ik volmondig JA zeggen. En ja, het is een uitspatting, maar het is er een die we zo veel gebruiken en waar we van houden.

JAAA! Ik ben zo blij dat dit zo populair was. Dit is een echte overwinning / overwinning voor het PNW EHD-team. Kaitlin had een nieuwe kelder nodig (had bijna niets) en we hadden een kamer nodig voor een make-over bij een van onze favoriete meubelbedrijven. Binnen 6 weken zijn we getransformeerd deze kamer en het is web zo dromerig om erin te zijn als om naar te kijken. En de heer weet dat zoveel mensen hulp nodig hebben in hun kelders (we werken er nu aan een paar).

ontwerp door Emily Henderson en Sarah Weldon | gestyled door Emily Henderson en Emily Bowser | foto door Steven McDonald

Dit keuken partnerschap met Crate & Barrel was ongelooflijk. Hun product is van topklasse, de kamer is zo mooi geworden en het duurde allemaal minder dan 7 weken. Schreeuw het uit naar Sarah Weldon die heeft geholpen bij het projectbeheer en mede-ontwerp van deze keuken in West Linn (en ja tegen de beste antiquair die klant ooit is geworden, Julie).

NUMMER 3!!!!!! Ik denk dat tenzij je echt een modderkamer nodig hebt, je hier misschien niet zo gek op zult zijn als ik. Ik ben blij om te kunnen zeggen dat nu we boerderijdieren hebben, deze kamer echt de modderkamer is (de met stront gevulde laarzen blijven web buiten). Zo nu en dan vraag ik me af of ik hier behang moet toevoegen, maar het ziet er NOOIT zo schoon uit (uiteraard) en het idee om iets toe te voegen op die rommelige dagen lijkt belachelijk. Ik wou dat ik het met meer ‘dingen’ had vormgegeven, om meer leven toe te voegen. Maar als eigenaar van deze modderkamerIk ben zo blij als het zo schoon/leeg is.

ontworpen door Caitlin Higgins | gestileerd door Emily Bowser | foto door sara ligorria-zwerver

CAITLIN’S WOONKAMER!!! Ik ben ZO ZO ZO blij dat deze kamer in de high 3 is beland. Het heeft echt bij velen van jullie (en bij mij) weerklank gevonden. Caitlin heeft zo’n expertise voor het cureren van classic en het onverwachte (waardoor ik mijn vroegere zelf een beetje mis). Wat een traktatie van een kamer die vol is van zoveel opwinding.

Onze woonkamer echt een hit (wat heerlijk was). Op 2 januari zul je ontdekken wat ik wil toevoegen/aanpassen in deze kamer, omdat het eigenlijk een van de weinige kamers is die ik nog steeds probeer uit te vinden. Het zou raar zijn om te zeggen dat ik er niet tevreden mee ben, maar er zijn andere kamers waar ik binnenloop en ik ben klaar om niets te veranderen, en voor deze kamer is dat niet het geval.

Uiteraard missen wij:

Zo, dat was het voor 2023! Ik kan niet wachten om volgend jaar een hele nieuwe reeks geweldige onthullingen te zien. xx

Tenzij anders vermeld: foto’s van Kaitlin GroenLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here