Home Technische gadgets voor thuis FLOSS Wekelijkse aflevering 762: De thee morsen

FLOSS Wekelijkse aflevering 762: De thee morsen

0
FLOSS Wekelijkse aflevering 762: De thee morsen


Opmerking van de uitgever: We zijn verheugd om aan te kondigen dat Hackaday de nieuwe thuisbasis is van FLOSS Weekly! Het TWiT-netwerk heeft de podcast maar liefst zeventien jaar lang gehost, maar vanwege enkele veranderingen aan hun kant moesten ze onlangs de boel afbouwen. Ze waren vriendelijk genoeg om ons de fakkel over te laten nemen, waarbij Jonathan Bennett nu de hostingtaken overneemt.

Kijk elke woensdag naar een nieuwe aflevering met interviews met ontwikkelaars en projectleiders, berichtgeving over de free of charge/libre-software die je dagelijks gebruikt (misschien zonder dat je het weet) en het laatste Open Supply-nieuws.


Deze week Jonathan Bennett en Simon Phipps praat met Neal Gompa van Fedora, CentOS, openSUSE en meer. Het gesprek begint met de vraag aan Neal hoe hij elf jaar geleden van het werken aan een klein challenge naar het leiden van KDE op Fedora is gegaan. Hoe sponsort een bedrijf de Open Supply-ontwikkeling op de juiste manier? Neal spreekt vanuit zijn ervaring bij Pink Hat en andere plaatsen, om een ​​aantal echt interessante antwoorden te geven.

De bemanning gaat verder met wat er bij Pink Hat is gebeurd met CentOS, en waarom het misschien een goede zaak was. Is de leeftijd van een bedrijf een goede indicator voor hoe zij met Open Supply omgaan? Is CentOS Stream het beste wat Pink Hat Enterprise Linux kan overkomen? Hoe was het om in die tijd bij Pink Hat te zijn? Hoe gaat een bedrijf om met de spanning tussen verkoop en engineering? Wij behandelen dit en meer!

Zien Neal’s web site voor meer informatie, evenals zijn GitHub-sponsorspagina.

Directe obtain voor uw offline luisterplezier.

En vergeet niet te volgen de nieuwe FLOSS Weekly-feed!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here